Luna februarie 2018, Capricorn

Februarie 2018, Capricorn
010 Capricorn        Vorbim despre o lună în care poți valorifica din plin abilitatea nativă de a câștiga mai mulți bani. Negociezi, duci tot felul de tratative și nu te lași până când nu obții ceea ce ți-ai propus. În prima parte a perioadei vei trece prin tot felul de trăiri, stări contradictorii care au legătură cu munca, cariera. Ai capacitatea de a te mobiliza, atunci când vine vorba despre afacerea personală. Nu te poți baza pe nimeni pentru a reuși să ieși dintr-o situație conflictuală care are, ca motiv principal de ceartă, banul. Este nevoie de foarte multă diplomație din partea ta. Nu te hazarda să dai curs unei colaborări, îndeosebi pe la jumătatea lunii în discuție, până când nu verifici cu atenție ce anume trebuie să semnezi și ce obligații îți asumi în cadrul unei colaborări. În a doua parte a lunii este momentul potrivit să recuperezi timpul pierdut, în ceea ce privește un curs, studii pe care le-ai tot amânat. Nu-ți este prea ușor dar ești conștient că doar de tine depinde să readuci starea de ordine și armonie în viața ta. Spre sfârșitul lunii este posibil să ajungi la certuri în relația cu rudele apropiate. Deviza lunii în analiză, pentru tine, este: „Succesul este suma unor eforturi mici, repetate zi de zi.” Robert Collier
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
       În această lună este posibil ca relația de cuplu să treacă pe planul doi sau te mobilizezi, alături de partenerul de viață, pentru a atrage mai mulți bani la bugetul familiei. Cert este că nu se poate vorbi despre o perioadă romantică în relația de cuplu. Este vorba despre multă muncă și dedicare în această lună punând mai mult accent pe lucrurile concrete, practice ale relației. În primele zece zile va trebui să dai dovadă de prudență, discreție,  îndeosebi dacă ești implicat într-o relație extraconjugală întrucât există riscul să ajungi la conflicte destul de dure în relația cu partenerul de viață, cu precădere în a doua parte a lunii. Evită să dai curs bârfelor venite din partea prietenilor, îndeosebi în prima parte a perioadei analizate.
            Din data de 11 februarie ai ocazia să te implici într-o relație sentimentală care, deocamdată, rămâne la stadiul de conversații, planificări, schimb de mesaje de amor. Spre sfârșitul lunii sunt favorizate întâlnirile, plimbările alături de persoana dragă. Este recomandat să păstrezi departe de ochii lumii adevăratele tale intenții, în ceea ce privește o relație de iubire. Te poți aștepta la tot felul de acuzații, bârfe ce-ar putea să destabilizeze o relație în care ești deja  implicat.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       Încă de la începutul lunii ești predispus la pierderi de bani, furt, păcăleli, conflicte cu autoritățile. Nu este exclus să faci cadouri destul de costisitoare persoanei iubite, la începutul acestei perioade. Este bine să eviți orice conflict cu un superior, îndeosebi la începutul lunii, întrucât există predispoziția de a te confrunta cu tot felul de pierderi, obstacole în plan profesional, pe tot parcursul acestei luni. Acordă o mai mare atenție la acuzațiile pe care le aduci fiind important să vezi dacă merită să dai startul unui conflict. Ești inspirat, plin de idei inovative reușind să valorifici din plin anumite abilități dar, cu toate acestea, se pare că tot vei atrage necazuri care îți vor da anumite proiecte profesionale peste cap. Evită să faci investiții sau să cheltui bani la jocurile de noroc, în preajma datei de 21 și 25 februarie. După data de 18 februarie ești foarte serios pus pe treabă, te perfecționezi, poți să primești o diplomă care te va ajuta să obții o funcție de răspundere care îți va aduce și mai mulți bani în cont. Mare atenție la examene, la actele pe care le semnezi în preajma datei de 28 februarie.  
 
SanatateSănătate
       În această lună ești predispus la recidivarea unor probleme de sănătate. Se poate vorbi despre predispoziția la depresie, migrene, insomnii, alternare a tensiunii arteriale, infecții, accidente, îndeosebi în a doua parte a perioadei analizate. Este recomandat să faci mai multă mișcare în natură petrecându-ți timpul alături de persoane dragi sufletului tău.