Luna februarie 2018, Berbec

Februarie 2018, Berbec

001 Berbec         În această lună vei pune mai mult accent pe relația cu prietenii, proiectele care țin de un grup, o asociație, îndeplinirea unui țel ambițios. Pentru tine este foarte important să îți asumi noi responsabilități, să dai startul unor acțiuni importante care să te propulseze pe o nouă treaptă, în plan social. Nimic nu e prea greu, cât timp dai dovadă de originalitate, altruism și înțelegere față de ceilalți. Din data de 18 februarie, odată cu intrarea Soarelui în zodia Pești, ai ocazia să te redescoperi în solitudine, să te preocupi mai mult de latura spirituală a vieții preferând să acționezi mai mult din umbră, din culise, fără să faci prea mult zgomot, să atragi atenția asupra ta. Deviza ta, pentru această lună, este: „Agresivitatea este o consecință a frustrării.” John Dollard

      
Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu        
       Putem să vorbim despre o perioadă favorabilă, în ceea ce privește relația de cuplu, reușind să puneți la cale un proiect comun. Întâlnirile cu prietenii comuni, participarea la tot felul de petreceri, la spectacole, acțiuni de caritate au menirea să dezvolte și mai mult relația în doi. Atenție însă în preajma datei de 4 februarie, atunci când este posibil să apară unele probleme în relația de cuplu datorate unor datorii, taxe sau ești nevoit să platești o amendă.
       După data de 11 februarie ești predipsus la implicarea într-o relație sentimentală pe care preferi să o ții departe de ochii lumii, în secret. Este o lună în care ai ocazia să dezvolți o relație romantică, pasională, trăită cu intensitate dar care îți poate provoca și unele  probleme, în ultima parte a lunii analizate, îndeosebi dacă ești deja într-o relație de mariaj. Așa că mare atenție la alegerile pe care le faci!
       Dacă ești încă singur, în prima parte a lunii ai ocazia să te îndrăgostești dând astfel startul unei relații sentimentale. În a doua parte a lunii ai ocazia să intri în posesia unor secrete, dezvăluiri caree te vor pune serios pe gânduri, dacă merită să mai continui relația.


Cariera si baniCarieră și bani
        În perioada supusă analizei aici pui mult suflet în proiectele demarate de ceva timp. Este vorba despre multă muncă, dedicare, efort fizic și mental știind că toată această zbatere te va conduce, mai devreme sau mai târziu, acolo unde ți-ai propus. Vorbim despre o lună februarie în care sunt avantajate acțiunile lansate în cadrul unui grup, îndeosebi în primele zece zile ale perioadei. Va trebui să fii mult mai prudent, în preajma datei de 14 februarie, în relația cu colegii de muncă, îndeosebi dacă este vorba despre un proiect pe care îl derulezi în comun cu aceștia. Tot în această perioadă nu te poți baza prea mult pe promisiunile venite din partea prietenilor, legate de un contract de muncă în străinătate. Te poți aștepta la probleme legate de acte, în relația cu autoritățile fiind predispus la sancțiuni, plata unor amenzi. Atenție cui împărtășești ideile, proiectele tale pentru că ești predispus la furt de idei, înșelătorii, dezamăgiri venite din partea dușmanilor ascunși. Nu te baza prea mult pe colaboratori și evită să investești bani într-o nouă afacere.

SanatateSănătate
       În luna februarie stai bine la capitolul sănătate, îndeosebi în prima parte a perioadei. Atenție însă în a doua parte a lunii, îndeosebi în preajma datei de 17 februarie, atunci când ești predispus la accidente. De evitat sporturile extreme! Pot reapărea anumite probleme de sănătate care țin de rinichi, circulația sângelui, îndeosebi în preajma datei de 25 februarie dar atenție și la eventualele probleme ale căilor respiratorii, plămâni, afecțiuni în zona picioarelor, probleme datorate excesului de alcool, medicamente, tutun.