Luna februarie 2018, Balanță

Februarie 2018, Balanță
007 Balanta        În prima parte a acestei luni te vei preocupa mai mult de relația cu propriul copil, de educația acestuia. Este un moment favorabil pentru punerea în practică a creativității, pentru dezvoltarea unui nou hobby și a tot ceea ce ține de scris, actorie, joc și distracție având ocazia să petreci momente de încântare și bucurie alături de persoane dragi. Strălucești, ești în plină acțiune reușind să aduci transformări în viața ta prin intermediul iubirii, a jocului și divertismentului. În a doua parte a lunii apar noi oportunități de progres în plan profesional fiind șansa ta de a da startul unor noi colaborări sau poți să găsești un nou job. Te dedici mai mult sarcinilor de serviciu de acolo venind unele nemulțumiri, îndeosebi spre sfârșitul lunii în discuție. Deviza lunii, pentru tine, este: „Cea mai înverșunată luptă este cea cu tine însuți.” Voltaire
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
        În prima parte a lunii analizate aici relația cu partenerul de viață este destul de dinamică. Putem să vorbim despre mai multe călătorii pe care le faceți împreună, puneți la cale noi proiecte care țin de casă, familie, educația propriului copil. Puneți umărul împreună la obligațiile ce țin de relația de cuplu. Dacă nu ai încă un copil acum este șansa de a concretiza acest vis sau măcar iei decizia fermă de a concepe sau adopta un copil. Va trebui să fii mult mai prudent în relația de cuplu, îndeosebi spre sfârșitul lunii, atunci când este posibil să fii preocupat excesiv de obligațiile care țin de serviciu și astfel neglijezi relația de mariaj. De evitat discuțiile în contradictoriu, îndeosebi în preajma datei de 28 februarie.
            La începutul acestei perioade treci printr-o perioadă de derută în plan amoros fiind vorba despre o schimbare de direcție, poți să renunți la o relație care nu îți mai aduce starea de mulțumire în plan sentimental. Pe la mijlocul lunii se poate vorbi despre întâlnire de destin și oricât ai vrea să i te opui, se pare că inima ta nu ține cont de rațiune. Ai ocazia să trăiești din plin o relație de amor bucurându-te de pasiune, afecțiune și romantism, alături de cineva care, fie revine în viața ta, fie iei decizia să te implici într-o nouă relație de amor. Nu este exclus să te implici într-o relație extraconjugală. Evită să faci compromisuri sau măcar încearcă să stai de vorbă sincer, deschis cu partenerul de viață și vezi ce anume ai de lămurit, de corectat în relația de cuplu. Din data de 11 februarie se întrepătrund oarecum drumurile dintre viața profesională și cea sentimentală având ocazia să te îndrăgostești de un coleg din colectivul de muncă sau ca urmare a unei călătorii realizate în interes de serviciu.
 
Cariera si baniCarieră și bani
         După data de 11 februarie ești mult mai hotărât să te dedici muncii, fără să mai ai așteptări prea mari de la ceilalți. Prin umor și bună dispoziție reușești să readuci starea de echilibru și armonie în colectivul de muncă astfel că nimic nu va fi prea greu pentru tine, cât timp îți direcționezi energia într-o direcție care să corespundă aspirațiilor tale. În prima parte a lunii ai ocazia să negociezi în avantaj personal, fie că e vorba despre salariu sau dorești un post care să te avantajeze mai mult, ca efort fizic, mental. Va trebui să fii mult mai prudent, în privința deciziilor profesionale, în preajma datei de 22 februarie, existând riscul să porți discuții destul de aprinse cu un coleg. Totul este să observi ce interese se află, de fapt, în spatele acestor acuzații. Spre sfârșitul lunii se adună prea multe lucruri de făcut în scurt timp, ceea ce ar putea să te destabilizeze, din punct de vedere emoțional, simțindu-te foarte obosit. Atenție la eventuale probleme care țin de documente, pierderea de informații, eventual se poate strica un computer care deținde date importante de lucru. În prima parte a lunii lucrurile stau mai bine, în ceea ce privește banii, posibile câștiguri din muncă proprie. Atenție însă, spre sfârșitul lunii, atunci când există riscul să pierzi bani fiind nedreptățit la salariu sau un coleg nu face decât decât să profite de pe urma muncii tale. Cert este că, la sfârșit de lună, ai tendința să te cerți cu colegii, colaboratorii și chiar să renunți brusc la un loc de muncă care nu mai corespunde dorințelor tale. Chiar dacă sunt șanse de progres în plan profesional vei observa cum alții au grijă să îți pună „bețe în roate”. 
 
SanatateSănătate
        În prima parte a lunii stai destul de bine la capitolul sănătate, energie, putere de muncă. În ultima decadă a acestei luni va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre eventuale probleme legate de infecții renale sau probleme ale căilor respiratorii, există predispoziția la accidente, îndeosebi la sfârșitul lunii. Munca excesivă și starea de nemulțumire nu fac decât să amplifice stresul, tensiunea iar acestea te vor predispune la insomnii, excese legate de mâncare, alcool, tutun, cafea, medicamente.