Luna decembrie 2018, Vărsător

Decembrie 2018, Vărsător
011 Varsator         Avem de-a face cu un început de lună oarecum neliniștit, din punct de vedere profesional, neștiind prea clar cum să reacționezi la deciziile pe care le ia un superior în intervalul 1 – 6. Totul este să îți păstrezi calmul și să nu îți reverși starea de nervi în relația cu colegii. Te poți aștepta la tot felul de neplăceri, răsturnări de situații astfel că este bine să dai dovadă de prudență. Până în data de 21 ești dornic să socializezi cu prietenii apropiați, să petreci mai mult timp alături de persoane dragi, să călătorești prin locuri unde nu ai mai fost de multă vreme. După data de 22 preferi să stai mai retras, să te preocupi de propria sănătate, încerci să regăsești starea de liniște, de împăcare cu tine însuți. Ești tot mai implicat în diverse activități de voluntariat încercând să ajuți pe cei defavorizați de soartă. Este posibil să pleci într-un pelerinaj, să ajungi pe la mânăstiri, locuri sfinte, dedici mai mult timp domeniului spiritual. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Toți oamenii mari au fost, mai întâi, copii dar puțini dintre ei își mai aduc aminte.” Antoine de Saint-Exupery

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
       În prima parte a acestei luni ai ocazia să lămurești o serie de neclarități, în ceea ce privește relația de mariaj. Sunt favorizate proiectele derulate în comun cu partenerul de viață, dar nu înainte de a te lămuri asupra unor aspecte legate de o afacere, o activitate care a fost lăsată în suspans. Până în data de 13 ești mult prea preocupat de carieră și astfel îți neglijezi relația de cuplu. Din data de 14 mergi mai frecvent la întâlnirile cu prietenii alături de partenerul de viață, ba chiar ai ocazia să fii susținut de către persoana iubită în demersurile tale legate de o organizație din care faci parte. Te bucuri de apreciere și atenție ceea ce nu poate decât să îți confere o oarecare stare de confort în plan emoțional, îndeosebi în a doua parte a lunii. Atenție la tendința de a te implica într-o relație de amor în afara mariajului ceea ce nu poate decât să creeze o oarecare stare de răceală, de tensiune în relația de cuplu, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Este posibil să apară și unele discuții în contradictoriu, nemulțumiri în cadrul relației de cuplu și care se datorează, mai ales, unor bârfe venite de la amici.
       Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai ocazia să revii asupra unei relații de iubire, îndeosebi în preajma datei de 25. Mai ai destul de multe lucruri de lămurit despre ce vrei, de fapt, de la tine și de la celălalt, dacă ești pregătit să te dedici, trup și suflet, unei singure persoane.
       Prezența lui Venus în Scorpion spune pentru tine despre tendința de a da curs unei iubiri cu o persoană de sex opus cunoscută, fie prin intermediul serviciului, fie te îndrăgostești de un șef, o persoană cu funcție de răspundere în colectivul tău de muncă. Trăiești iubirea cu intensitate, te bucuri din plin de magia ei, îndeosebi în preajma datei de 21. Chiar refuzi să îți mai bați capul cât anume va dura, unde te poate conduce tot acest tumult, zbuciumul sufletesc prin care treci. Te bucuri de prezent iar aceasta te va ajuta să redescoperi visarea cu ochii deschiși având sentimentul că poți chiar să atingi nemărginirea.

Cariera si baniCarieră și bani       
       Din data de 6 debordezi de energie, idei și inițiative, atunci când vine vorba despre zona profesională. Ai șansa de partea ta pentru a reuși să te propulsezi pe o nouă treaptă, în plan profesional, nu înainte de a trece prin câteva restricții, limitări, renunțări, încă de la începutul acestei luni. Putem să vorbim despre o perioadă în care te implici mai mult în activitățile de grup, un eventual proiect ce presupune și mai multă responsabilitate din partea ta. Este posibil să revii asupra unor decizii legate de un contract, o înțelegere din cadrul unei organizații nonprofit. Nu este timpul potrivit pentru a semna un nou contract sau pentru a da startul unui parteneriat, îndeosebi până în data de 6. Este o lună în care prudența este cuvântul de ordine, atunci când vine vorba despre asocieri și mobilizare, acceptarea de noi oportunități de progres, relansare în plan profesional sau dacă vrei să faci achiziții.
       Ai o oarecare teamă de a schimba locul, mediul de lucru gândindu-te la proverbul: „Nu da vrabia din mână pentru cea de pe gard!”. Nu este o idee tocmai potrivită cu situația ta. Planul financiar este destul de bine aspectat, cât timp nu te apuci să cheltui prea mulți bani cu prietenii sau pe călătorii, petreceri care nu îți vor aduce prea multe satisfacții. 

SanatateSănătate
       La debutul acestei perioade starea de agitație ar putea să te dezorienteze, ești predispus la accidente, lovituri, căzături. Trebuie să dai dovadă de prudență și în a doua parte a acestei luni, atunci când putem să vorbim despre o devitalizare a organismului, oboseală accentuată, indigestii, infecții, intoxicații alimentare.