Luna decembrie 2018, Scorpion

Decembrie 2018, Scorpion
008 Scorpion       În această lună vei pune mai mult accent pe valorificarea resurselor proprii reușind să atragi noi oportunități de creștere a veniturilor, îndeosebi după data de 13. Este momentul să scoți în evidență abilitățile și talentele de care dispui, să te implici mai mult în activități care să atragă mai multe venituri în contul personal. Acordă atenție la eventualele contracte pe care intenționezi să le semnezi, în a doua parte a lunii. Este posibil să apară tot felul de încurcături financiare, cheltuieli neașteptate în preajma datei de 25. După data de 22 dai dovadă de mai multă deschidere, generozitate, creativitate în comunicare reușind să găsești informații importante care te ajută să progresezi mai mult în plan intelectual. Spre sfârșitul acestei perioade călătorești mai mult, te întâlnești cu rudele apropiate, dezvolți relații constructive impunându-se mai multă atenție la cheltuielile pe care le faci. Deviza ta pentru luna analizată este: „Când ai de făcut o alegere și nu o faci, această nepronunțare este, ea însăși, o alegere.” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
       Începutul acestei perioade se poate dovedi destul de agitat în plan relațional reușind cu greu să îți exprimi cu adevărat propriile gânduri, trăiri, ba chiar este posibil să pui capăt definitiv unei relații de mariaj care ți-a creat probleme în ultima vreme. Nemulțumirile ar putea să apară, fie datorită obligațiilor de la locul de muncă care te epuizează peste măsură, fie datorită cheltuielilor neașteptate care vizează plata unor facturi, taxe ce ar putea să destabilizeze bugetul familiei. Putem să vorbim despre posibile confruntări, contraziceri, certuri totuși, este recomandat să încerci aplanarea acestora, mai ales după data de 6. Beneficiezi de suficient curaj pentru a demonstra ce anume vrei în relația de cuplu. Ai darul de a-i mobiliza pe cei din jur, în privința lansării unui proiect fiind vremea luării unor decizii, angajamente pe termen lung. Ceea ce pornești, demarezi din data de 7 are toate șansele să îți aducă câștiguri, beneficii materiale pentru familie. Din 16 se remarcă o mai mare nevoie de a te face remarcat de către sexul opus sau ai toate șansele de a reaprinde dragostea în relația de mariaj devenind mult mai pasional, romantic implicându-te trup și suflet în relația de cuplu. Se cere prudență, atunci când vine vorba despre relația cu rudele apropiate, de aici pot să apară unele neplăceri în relația de mariaj. Totul depinde de modul în care gestionezi situația, îndeosebi în preajma datei de 25.
       Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu și ai sentimentul că nu ești apreciat, observat de sexul opus, ai toate șansele să dai startul unei relații de dragoste în a doua parte a lunii. Este momentul să dai curs unor eventuale invitații la petreceri, tot felul de întâlniri cu grupul de prieteni, colegi. La sfârșit de lună se pare că ai ocazia să recuperezi timpul pierdut și să spui că viața merită trăită din plin, mai ales când iubești și simți că ești iubit cu pasiune.

Cariera si baniCarieră și bani       
       În primele 6 zile ale lunii este posibil să te confrunți cu tot felul de probleme la locul de muncă. Ai sentimentul că ești urmărit din umbră  reușind cu greu să faci față solicitărilor venite din partea superiorilor. Ai dorința de a face mai multe lucruri simultan iar timpul nu vrea să fie de partea ta. În partea secundă a perioadei în discuție reușești să te mobilizezi mai bine, acționezi mult mai hotărât, îți asculți intuiția. Dai dovadă de ambiție, de încredere în propriile abilități profesionale astfel încât vei reuși să duci la bun sfârșit proiectele pe care ți le-ai propus. Atenție la negocierile salariale care au loc în preajma datei de 3 și 25, atunci când este posibil să fii atras într-o capcană și să fie vorba, de fapt, despre pierderi de bani, păcăleli, furt.
       Este recomandat să dai dovadă de prudență, în privința relației de colaborare cu un superior. De aici pot veni unele acuzații nefondate, reproșuri, cu precădere în preajma datei de 6. Nu trebuie să te lași descurajat de invidia unor colegi întrucât beneficiezi de resursele necesare pentru a merge mai departe și a concretiza un vis de-al tău, în zona profesională, mai ales în a doua parte a lunii. Chiar dacă drumul pe care îl parcurgi pare anevoios ai ocazia să întâlnești oamenii de care ai nevoie pentru a concretiza ideile tale originale. Dacă vrei să schimbi locul de muncă este recomandat să o faci după data de 7.
       Spre sfârșitul lunii ai ocazia să te bucuri de pe urma unor investiții sau concretizarea unor idei originale menite să îți aducă și câștiguri financiare. Știi cum să valorifici din plin resursele de care dispui. Ești suspus riscului de a pierde fiind nevoit să investești mai mult decât credeai că este nevoie dar se pare că: „Cine nu riscă, nu câștigă!”

SanatateSănătate      
       După data de 6 ești mult mai dinamic, plin de energie, încredere în propriile puteri. Ai capacitatea de a te revigora mult mai rapid, după o eventuală problemă de sănătate. Acordă o atenție specială la posibilele probleme renale, intoxicații, insomnii, stări de agitație, combinații alimentare nepotrivite, îndeosebi la sfârșitul perioadei analizate. Atenție și la finalul perioadei, atunci când ești predispus la nervozitate, schimbare bruscă de dispoziție, stări psihice inexplicabile, depresie.