Luna decembrie 2018, Săgetător

Decembrie 2018, Săgetător
009 Sagetator      Ai ocazia să te pui în valoare, îți acorzi mai multă atenție dar observi care sunt, de fapt, problemele din relația cu ceilalți, ce anume ai de schimbat în propria atitudine pentru a reuși să ajungi la o mai bună comunicare în relația cu cei din mediul tău. Ai ocazia să te pui în valoare, creezi o impresie deosebită în relația cu sexul opus, îndeosebi după data de 13. Ai ocazia să îți înnoiești garderoba, adopți un nou loook, un nou regim de viață și/sau alimentar. Din data de 22 ești mult mai preocupat de tot ceea ce ține de câștigarea securității în plan material, noi posibilități de câștiguri din muncă proprie având ocazia să te faci remarcat în mediul tău de lucru prin dedicare și idei ingenioase. Ai ocazia să îți pui în valoare abilitățile și talentele de care dispui. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Inima și rațiunea reprezintă clepsidre pe care oamenii le întorc, măcar o dată în viață, una în detrimentul celeilalte.” Rita Drumeș

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       Începutul acestei luni este destul de agitat reușind cu greutate să înțelegi de unde vine, de fapt, toată această stare de neîmplinire din relația de mariaj. Este o perioadă de discuții aprinse cu partenerul tău de viață având ocazia să intri în posesia unor secrete care este posibil să conducă la finalizarea relației. Totul depinde de cât de dornic este partenerul de viață să contribuie la o eventuală îmbunătățire în cadrul relației de mariaj. Nu este exclus ca el să înțeleagă cu totul altceva și nu reușiți să ajungeți la un consens. Dorești să ți se acorde mai multă atenție, să fii pe primul plan numai că partenerul pare să fie mai preocupat să îți răstălmăcească cuvintele decât să-ți ofere ceea ce ai nevoie. Este recomandat să privești cu mai multă încredere și deschidere în jurul tău pentru că ai șanse destul de bune să întâlnești persoana potrivită care să te ajute să privești viața cu mai multă încredere în viitor. Totul depinde de curajul tău de a schimba direcția, de a te debarasa definitiv de trecut. Din data de 13 reușești să fii mult mai concis, te exprimi clar, direct și te faci înțeles de către partenerul de viață. Fie reușești să salvezi un mariaj, fie alegi să te debarasezi definitiv, fără resentimente.
       Încă de la începutul lunii te confrunți cu confuzia, dezamăgirea în plan sentimental având sentimentul că nu se mai termină problemele. În a doua parte a lunii ai toate șansele să te implici într-o relație de amor care îți creează o oarecare stare de nerăbdare dorind dovezi concrete de iubire. Nu este exclus să faci un pas important și să accepți propuneri, eventual să te muți împreună cu persoana iubită. Fii însă prudent la ce se află, de fapt, în spatele unor promisiuni și nu te grăbi să faci alegeri, până când nu te consulți cu persoane de încredere, eventual cu familia. Spre sfârșitul lunii urmează o perioadă plină de romantism, pasiune, declarații, promisiuni, un timp în care te lași purtat de magia iubirii. Totuși, îți este frică de judecata celor din jur preferând să păstrezi doar pentru tine și sufletul tău idila pe care o trăiești acum.

Cariera si baniCarieră și bani
       Ai ajuns la capătul unui proiect iar acum este momentul în care poți să culegi roadele, să te bucuri de reușită. Primești susținere din partea unui grup, a unor prieteni pentru a-ți împlini o ambiție care ține de un parteneriat, o afacere. Atenție! În perioada 1 – 6 este necesar să fii mult mai atent la ceea ce se vrea de la tine, la ce contracte semnezi acum. Este necesar, deasemenea, să faci ordine printre documente, să revizuiești niște strategii de la locul de muncă. Ești prea sensibil astfel că, fie și numai un singur cuvânt mai dur te-ar putea destabiliza psihic, emoțional, datorită stresului acumulat și epuizării fizice. Acordă atenție în preajma datei de 3, atunci când este posibil să ajungi la stări conflictuale cu colegii de lucru sau vrei să pui capăt definitiv unei colaborări, un parteneriat. Poți avea parte de un mediu tensionat iar tu vei încerca să aplanezi eventualele dispute dintre colegi. După data de 16 se mai liniștesc lucrurile și vei reuși să obții ceea ce îți dorești. Ai ocazia să primești o propunere de colaborare, un contract avantajos sau te poți implica într-un parteneriat de lungă durată.
       Planul financiar trece acum prin transformări serioase fiind nevoie de mai multă prudență din partea ta, atunci când vine vorba despre cheltuieli, eventuale investiții pe care vrei să le faci. Ești predispus la pierderi, furt, achiziții costisitoare, risipă de bani în preajma datei de 6. Din data de 22 ești mult mai hotărât să muncești susținut și să profiți din plin de oportunitățile de creștere a veniturilor.

SanatateSănătate
      Putem să vorbim despre o lună în care ești preocupat excesiv de familie, relația de mariaj existând astfel riscul să te confrunți cu probleme de natură psihic-emoțională, îndeosebi în preajma datei de 3. Atenție la eventualele probleme care țin de căile respiratorii, plămâni, probleme renale, infecții, nervozitate, lipsă de concentrare, amețeli, insomnii, în prima decadă a acestei luni. Va trebui să fii mult atent la consumul de alimente, la excesul de alcool și tutun.