Luna decembrie 2018, Rac

Decembrie 2018, Rac
004 Rac       În această lună vei pune mai mult accent pe locul de muncă, schimbările pe care vrei să le faci în carieră.  Dacă la începutul lunii ești oarecum derutat neștiind prea clar ce direcție să alegi, deja din data de 6 ești mult mai destins, sigur pe tine. Este necesar ca, în această perioadă, să pui un mai mare accent pe organizare, planificare fiind important să acorzi mai multă atenție la detalii. După data de 22 relația de cuplu capătă o mai mare importanță acordând mai mult timp și atenție persoanei dragi. Îți dorești să rupi monotonia, încerci totuși să deții controlul asupra partenerului, fie că vorbim despre relația de cuplu sau o eventuală asociere. Spre sfârșitul lunii ai ocazia să găsești echilibrul între obligațiile care țin de casă, familie și cele profesionale.  Deviza ta în această perioadă este: „Ia puterea din răbdare și din liniște și folosește-te de ea prin limpezirea gândului tău.” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
        Încă de la începutul lunii lucrurile sunt destul de clare în relația de mariaj știind ce proiecte comune merită să fie concretizate. Atenție însă, căci până pe 6 este posibil să intri în posesia unor informații secrete menite să răscolească oarecum relația de cuplu. Fii cât se poate de sincer cu cel drag altfel riști să destabilizezi relația de mariaj. Nu este cazul să te implici într-o relație extraconjugală pentru că vei fi destul de repede prins și sancționat. Pe de altă parte este posibil să ai sentimentul că ți se ascunde ceva sau nu reușești să ajungi la sufletul partenerului de viață. În a doua parte a lunii vorbești tot mai frecvent despre un proiect important legat de nașterea unui copil sau despre o eventuală investiție în educația propriului copil. Cert este că pui la cale tot felul de proiecte, alături de partenerul de viață.
       Dacă ai chef de flirt și nu ești implicat într-o relație de mariaj, ai toate șansele să cucerești inima unei persoane de sex opus care va juca un rol important în viața ta sentimentală. Ai mare grjă cui anume te confesezi, ce spui despre relația ta de amor, îndeosebi în prima decadă a acestei luni. În a doua parte a lunii ai șansa să te lămurești ce vrei, de fapt, în plan amoros și dacă merită să ai încredere într-o persoană abia cunoscută.
       Este o perioadă în care nu va lipsi pasiunea, atenția venită din partea sexului opus, implicarea într-o relație în care va pune accentul pe relația intimă, sexuală. Ai ocazia să trăiești o lună plină de pasiune și romantism, o perioadă de emoții și trăiri intense. Visezi frumos alături de persoana dragă dorindu-ți din tot sufletul ca tot ceea ce ți se promite acum să se concretizeze, cât mai curând posibil. Mai ai totuși de așteptat! Acum este important să te bucuri din plin de acest festin al iubirii.  

Cariera si baniCarieră și bani        
       Încă de la începutul lunii ești foarte conștiincios, dornic să progresezi în plan profesional. S-ar putea ca ideile, un eventual proiect să necesite anumite corecții, îndeosebi până în data de 6. Nu te baza prea mult nici pe promsiunile care ți se fac, vis-a-vis de o eventuală avansare la locul de muncă. Este posibil să renunți la o colaborare, o propunere de schimbare a locului de muncă. Până în data de 6 este posibil să ajungă la urechile tale tot felul de bârfe iar aceasta te va face să îți schimbi atitudinea în cadrul echipei de lucru. Muncești mult și cu pasiune reușind să demonstrezi, prin ceea ce faci, că ești un adevărat profesionist. Dai dovadă de inspirație, spontaneitate, în ciuda piedicilor și a contrelor care vin din partea competitorilor.
       Din data de 13 se mai detensionează atmosfera în relația cu colegii de muncă. Ai de revizuit o serie de aspecte care țin de un proiect profesional, reușești să faci ordine în relația cu colegii, ajungi să privești cu mai multă obiectivitate o colaborare. Ai ocazia să te implici foarte mult într-un proiect de anvergură. Iubești ceea ce faci și nu te plângi din cauza numeroaselor obstacole reușind să valorizezi proiectele. Te poți bucura de primirea unor bani, în mod oarecum neașteptat, în preajma datei de 20. Spre sfârșitul lunii ai ocazia să demarezi un parteneriat, o colaborare mult mai profitabilă, din punct de vedere financiar.

SanatateSănătate
       Este o lună în care pot să revină anumite probleme de sănătate fiind necesar să reiei unele analize, un tratament întrerupt. Atenție la eventualele călătorii pe care vrei să le faci acum pentru că ești predispus la accidente, îndeosebi în preajma datei de 25. Este posibil să te confrunți cu probleme care țin de căile respiratorii, laringe, plămâni, lovituri în zona brațelor. Va trebui să acorzi o atenție specială dietei urmate, alimentației și influenței acestora asupra sănătații.