Luna decembrie 2018, Pești

Decembrie 2018, Pești
012 Pesti       În această lună te vei concentra mai mult pe zona carierei, imaginea publică, creșterea socială și pe ceea ce reușești prin forțe proprii pentru a te face remarcat, apreciat. Este o lună în care pot fi reluate unele discuții, destul de importante, care vizează domeniul profesional, o relație de parteneriat, o colaborare. Este timpul potrivit pentru a face pasul înapoi și să analizezi cu mare atenție ce anume te apropie și ce te poate îndepărta de la împlinirea unui țel profesional. După data de 22 ești mult mai interesat să reiei legătura cu prietenii dintr-un grup, o asociație, să te implici în tot felul de acțiuni dând dovadă de altruism. Ești mult mai hotărât să lupți pentru împlinirea unui ideal, să concretizezi un proiect care să îți aducă beneficii pe termen îndelungat. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Oprește-te și încearcă să-ți faci intensă clipa.” Omar Khayan

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
       Se pare că în intervalul 1 – 6 este foarte posibil să nu te faci pe deplin înțeles de către partenerul de viață sau, din motive foarte variate, nu puteți comunica, relaționa așa cum îți dorești. Pe de altă parte te poți aștepta ca partenerul să fie mult prea implicat  în zona profesională în care activează și astfel să „reușească” neglijarea constantă a vieții de familie. În preajma datei de 7 ai ocazia să te lămurești ce anume ai de făcut în cadrul relației de mariaj și să iei astfel atitudine, posibil chiar să fii mai impulsiv dar hotărât să schimbi ceva și să nu te mai lași copleșit de tot felul de temeri. Este o perioadă agitată, pasională dar care ar putea să-ți aducă în vedere lucruri de care, poate, nu erai foarte conștient.
       Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai șansa ca, din data de 2, să te implici într-o relație de dragoste cu cineva cunoscut cu ocazia unei deplasări în străinătate sau reiei conversațiile cu o iubire din trecut. Primești șansa de a repara sau de a te elibera de trecut, tocmai pentru a nu repeta anumite greșeli. După data de 22 petreci mai mult timp alături de prieteni fiind mult mai deschis către cei din jurul tău, dornic să participi la tot felul de întâlniri. Dacă nu ți-ai găsit încă perechea, ai ocazia să dai startul unei noi relații de iubire în a doua parte a lunii.

Cariera si baniCarieră și bani             
       La începutul acestei luni resursele financiare nu sunt la un nivel care să te mulțumească, ba chiar pot să apară cheltuieli neprevăzute. Este posibil să avem de-a face cu plata unor amenzi, sume restante sau taxe și impozite nefinalizate. Vei reuși totuși să te mobilizezi și chiar poți primi ajutorul financiar de care ai nevoie, îndeosebi la jumătatea lunii.
       Până în data de 6 relaționezi ceva mai greu cu superiorii iar aceasta ar putea să dea peste cap unele proiecte, idei de afaceri, parteneriate importante. Din data de 8 călătorești departe de casă, eventual în străinătate în interes de serviciu sau pentru a demara o colaborare ce pare promițătoare, din punct de vedere financiar. Se recomandă mai multă prudență, îndeosebi dacă este vorba despre o afacere personală sau relația cu superiorii de la care este posibil să apară tot felul de nemulțumiri, îți sunt restricționate anumite contracte, negocieri. Este o lună în care ai face bine să insiști mai mult pe publicitate, pe o mai bună relaționare cu colegii de la care vei primi susținerea de care ai nevoie.
       Este recomandat să semnezi acte, contracte importante la jumătatea lunii. Din data de 22 te implici mai mult în activitățile sociale, ai ocazia să te faci remarcat în cadrul unei asociații, concretizezi un proiect ambițios. Este o lună în care ascultarea intuiției este un lucru pozitiv, chiar necesar, lasă-te condus de creativitate, imaginație, urmează-ți obiectivele, pas cu pas. Poți să întâlnești destui oameni de nădejde, care te vor susține, ori de câte ori vei avea nevoie. Dacă observi că unele planuri au tendința de a se bloca într-un punct anume este recomandat să nu faci nimic, să stai pe loc și să le amâni până după data de 25. Este timpul să te detașezi și să te odihnești puțin, să acorzi mai multă atenție sufletului.

SanatateSănătate      
      În prima parte a acestei luni este posibil să te simți oarecum dezorientat, apatic, epuizat fizic și mental, fără chef de muncă. O perioadă destul de neplăcută, din punct de vedere al sănătății, este îndeosebi în preajma datei de 5 dar și în apropierea zilei de 25, atunci când ești predispus la agitație, certuri cu partenerul de viață, probleme în plan profesional, insomnii, depresie, accidente, poți avea parte de tot felul de nemulțumiri care se vor răsfrânge și asupra sănătății.