Luna decembrie 2018, Leu

Decembrie 2018, Leu
005 Leu           Este o lună în care ai șansa să te bucuri din plin de iubire, pasiune, inspirație și creativitate, de o mai bună relație cu propriul copil. Te implici cu mai mult dinamism în activități care îți fac plăcere, te bucuri de compania prietenilor, călătorești în locuri dragi sufletului tău. Este posibil să revii asupra unui hobby, îți dedici mai mult timp pentru propriul copil, râzi, te joci cu el, te bucuri de momente trăite cu entuziasm. După data de 22, chiar dacă se apropie sărbătorile de iarnă, mintea îți este la îmbunătățirile pe care le-ai putea aduce în carieră, cum ai putea să aduci mai mulți bani la bugetul familiei. Dai dovadă de mai multă implicare în munca de echipă. Deviza ta, pentru luna în discuție aici, este: „Alergăm spre orizonturi, singuri pe drumul nostru, dornici să realizăm imposibilul.” Marius Torok

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu     
       În perioada următoare vei pune mai mult accent pe relația de dragoste, dorința de a da startul unei noi relații de amor. Ai ocazia să te bucuri de atenție și admirație venite din partea sexului opus. Pui un mai mare accent pe relația intimă având mai mult curaj să spui ce gândești, ce simți față de persoana iubită. Putem să vorbim și despre o posibilă revenire a unei iubiri din trecut și încercarea de a relua o relație de dragoste, îndeosebi până în data de 6. Până la jumătatea lunii ai ocazia să te lămurești ce vrei, dacă merită sau nu să te implici într-o relație care nu prea a funcționat, în trecut.
       În această lună ai șansa de a aduce la suprafață unele aspecte neplăcute, care țin de relația de mariaj. Au loc discuții care te vor lămuri ce vrei în cadrul relației de cuplu. În același timp ești deschis către noi alternative, gata în orice moment să te implici într-o nouă relație. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci poți avea parte de tot felul de discuții importante, legate de copil sau un proiect derulat în comun cu partenerul de viață. Pot să apară acum unele clarificări care vizează anumite aspecte ale căsniciei, ale familiei sau despre o eventuală vânzare de proprietate. După data de 27 reușești să te faci mai bine înțeles de către propriul copil și chiar îl ajuți cu sfaturi valoroase.
        Reușești să păstrezi, cât de cât, armonia în relația de cuplu ajungând la un dialog deschis, fără acuzații, reproșuri, aduceri aminte, îndeosebi în a doua parte a lunii.

Cariera si baniCarieră și bani      
       Planul profesional este destul de bine aspectat, la capitolul idei și inițiative, creativitate, inspirație, susținere venită din partea superiorilor. Ești mult mai organizat, atent la detalii, dornic să te implici într-o asociere ce pare promițătoare, la prima vedere. Investești mai mult timp în proiectele care țin de jocuri, distracții, petreceri, domenii care ar putea să îți aducă și câștiguri frumoase. Din data de 22 ai ocazia să intri în posesia unor informații care te vor pune la curent cu ceea ce ai de făcut, de acum înainte, în plan profesional. Știi cum să te faci remarcat, respectat și apreciat, ești un adevărat lider în colectivul de lucru. Este posibil chiar să investești mai mult în educație, să te înscrii la un nou curs de perfecționare care îți va aduce și realizări deosebite în plan profesional. Nu vor lipsi nici invidioșii, cei care vor să „bage strâmbe” la șefi.
       Planul financiar poate avea de suferit, în ultima decadă a acestei luni. Ai face bine să nu exagerezi cu cheltuielile până în data de 6 dar nici spre sfârșitul lunii, atunci când ești predispus la pierderi de bani.

SanatateSănătate
        În prima parte a lunii stai destul de bine la capitolul sănătate, cât timp nu vei face excese. Se recomandă acordarea unei atenții deosebite la eventualele probleme digestive, probleme legate de oase, dinți, de spate, probleme care țin de posibile infecții, probleme la încheieturi. Este posibil ca, la sfârșitul perioadei, să te simți obosit, epuizat la nivel mental având nevoie de mai multă odihnă, relaxare, detașare față de obligațiile profesionale.