Luna decembrie 2018, Fecioară

Decembrie 2018, Fecioară
006 Fecioara        În prima parte a lunii ești mult mai preocupat de casă, familie, relația cu părinții. Dispui de multă căldură sufletească și ești gata să o reverși asupra celor dragi. Este o lună în care pot fi reluate discuțiile legate de casă, o proprietate, despre unele aspecte care vizează actele, un contract, o moștenire. Ai ocazia să revii într-un loc de care te leagă amintiri plăcute sau te reîntâlnești cu prieteni din copilărie. Este posibil să te reîntâlnești cu oameni de care chiar îți era dor, răsfoiești printre amintiri privind cu nostalgie către trecut. După data de 22 este momentul să te destinzi, te bucuri acum de prezența copiilor, a prietenilor, participi la tot felul de întâlniri sau chiar te îndrăgostești. Ai șansa de a dărui dar și de a primi iubire, îți dedici mai mult timp pentru cei dragi. Deviza lunii în discuție, este: „O clipă de răbdare te poate salva de la un dezastru, un moment de nerăbdare poate provoca o nenorocire.” Proverb chinezesc

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
       Se cere mai multă atenție la modul în care comunici cu partenerul de viață, îndeosebi în preajma datei de 3, atunci când ești predispus la certuri, tot felul de reproșuri ceea ce ar putea să determine probleme în familie. Încearcă să nu implici în toate aceste discuții și părinții întrucât nu faci decât să amplifici și mai mult eventualele conflicte din relația de mariaj. În a doua parte a lunii se mai liniștește atmosfera în relația de cuplu, ba chiar este posibil să idealizezi partenerul de viață. Cert este că ai ocazia să pui la cale tot felul de întâlniri cu prietenii, călătorii alături de partenerul tău sau faci dar și primești cadouri. Chiar dacă nu vei reuși să îți exprimi cu destulă claritate dorințele, așteptările pe care le ai de la celălalt vei fi de un real sprijin pentru partenerul de viață, atunci când acesta se confruntă cu eventuale probleme de sănătate sau de orice altă natură. Va trebui să dai dovadă de mai multă precauție, atunci când vine vorba despre discuțiile cu părinții, vis-a-vis de partenerul de viață.
       După data de 22 ai ocazia să te implici într-o (nouă) relație de dragoste. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai toate șansele să te îndrăgostești, în preajma datei de 25. Este bine să te bucuri de acest sentiment care se manifestă în sufletul tău. Tot ceea ce este legat de iubire va fi trăit cu intensitate și cu sentimentul de împlinire. Învață cum să ai mai multă încredere în propria persoană pentru a reuși să renaști printr-o nouă iubire, lasă trecutul și dezamăgirile în urma ta. Ai mai mult curaj să visezi la iubire, să o lași să facă parte din viața ta.

Cariera si baniCarieră și bani      
       Încă de la începutul lunii ești preocupat de schimbări interesante legate de locul de muncă reușind însă cu mare greutate să ajungi la un oarecare echilibru în relația cu colegii de muncă. Nu este încă momentul să semnezi un nou contract de colaborare sau faci o schimbare de direcție în plan profesional. Din a doua parte a lunii se întrezăresc noi speranțe de progres în plan profesional și implicit financiar. Totul depinde de modul în care accepți și ideile celorlalți, de capacitatea de a găsi un ehcilibru între obligațiile de familie și cele din carieră.
       După data de 22 stai mult mai bine la capitolul investiții, inspirație, creativitate reușind să demarezi un parteneriat important, te implici într-o afacere imobiliară care îți va aduce beneficii materiale.
       Spre sfârșitul lunii este posibil ca oboseala mentală să te predispună la răspunsuri eronate, neatenție, confuzie iar toate acestea ar putea să conducă la probleme care țin de acte, contracte, certuri cu un partener de afaceri. Stai departe de un superior, de acele persoane care vor, cu orice preț, să te găsească vinovat, vis-a-vis de o problemă legată de locul de muncă. Ai muncit mult la un proiect iar acum există riscul să „dai cu piciorul” datorită epuizării, din punct de vedere psihic-emoțional.
       Planul financiar este destul de problematic în primele 6 zile ale acestei luni. Acordă atenție și pe la jumătatea perioadei, atunci când este posibil să cheltuiești mai mult pe lucruri care țin de casă, proprietate. La sfârșitul lunii ai șansa de a te bucura de câștiguri financiare, bani care vin de pe urma unor investiții făcute în trecut. Poate fi vorba și de schimburi, o vânzare/cumpărare inspirată care îți va aduce beneficii financiare destul de consistente. Fii totuși mult mai chibzuit, în ceea ce privește cheltuielile, atât la începutul, cât și la sfârșitul acestei luni.

SanatateSănătate
          În această lună va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când faci deplasări, mai ales în preajma datei de 25. În rest, ai capacitatea să te mobilizezi pentru a găsi resursele necesare în vederea revigorării organismului. Nu exagera cu efortul fizic. Este posibil să te confrunți cu probleme care țin de lovituri, căzături, tăieturi, accidentări în gospodărie, cu ocazia unei renovări, curățenie, tot felul de treburi prin casă.