Luna decembrie 2018, Capricorn

Decembrie 2018, Capricorn
010 Capricorn       Este o lună în care preferi să stai ceva mai retras, îndeosebi în prima parte preferând să faci curățenie în relația cu prietenii. Ai sentimentul că bați pasul pe loc, că îți sunt impuse prea multe limite sau că nu reușești să te faci înțeles de către anumiți amici. Este o perioadă bună pentru introspecție, o autoanaliză serioasă pentru a reuși să descoperi ce anume îți place și ce nu, ce vrei să elimini din viața ta, care sunt cele mai adânci frici ale tale, traume care te destabilizează dar și modul în care ai putea să aduci la lumină tot ce este mai bun și mai frumos în sufletul tău. După data de 22, încet dar sigur, reușești să te pui în prim plan, să ieși în evidență printr-o atitudine mult mai optimistă, mai încrezătoare. Ești mult mai preocupat de propria înfățișare, de felul în care te percep ceilalți știind cum să te pui în valoare. Deviza ta pentru perioada analizată este: „Nimeni nu poate trăi fără prieteni, chiar dacă stăpânește toate bunurile lumii.” Aristotel

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
       Este timpul să conștientizezi că marile probleme din cadrul relației de mariaj se datorează și faptului că ai ținut, poate, prea mult cont de bârfele, remarcile răutăcioase venite din partea unor amici. La început de lună ai ocazia să faci curățenie în relația cu prietenii și să observi ce merită să păstrezi în viața ta. Din data de 6 ai ocazia să participi, alături de partenerul de viață, la petreceri, spectacole, ba chiar vă faceți noi prieteni, mult mai interesanți. În preajma datei de 6 poți să ai parte de o stare de confuzie neștiind prea clar cum să reacționezi, vis-a-vis de un anumit eveniment care ar putea să marcheze relația de cuplu. Totul este să fii sincer cu persoana iubită și să stai departe de orice compromis. Luna Plină din 22 are ocazia să facă lumină în relația de mariaj și să îți arate adevărata direcție pe care trebuie să o urmezi. Dacă până acum ți-ai pus tot felul de întrebări neștiind prea clar ce alegeri să faci, ei bine acum ai ocazia să vezi într-o lumină mult mai clară cum este mai bine să acționezi în relația de mariaj.
      Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj, începutul de lună ar putea să te ajute să pui capăt definitiv unei relații de amor. Nu este neapărat rău pentru tine, vei simți mai mult o stare de eliberare, de regăsire a propriei ființe. Totul este să fii sicner cu tine și să nu mai accepți umilința . În adoua parte a lunii lucrurile stau mult mai bine, din punct de vedere sentimental având ocazia să cunoști o persoană de sex opus prin intermediul prietenilor sau o relație de prietenie se transformă într-o relație de dragoste și astfel ai ocazia să te bucuri de momente de romantism.

Cariera si baniCarieră și bani      
       Este o lună destul de agitată, la capitolul loc de muncă, relația cu colegii sau colaboratorii. Perioada debutează cu o stare de încordare astfel că este recomandat să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre relația cu superiorii. Este posibil să apară unele probleme legate de taxe, impozite, poți fii nevoit să plătești daune sau reevaluezi un proiect, scotocești printre acte, documente importante pentru a face corecțiile necesare. Cert este că nu prea ai cum să te relaxezi, atunci când vine vorba despre domeniul profesional, îndeosebi până în dat de 6. Vor ieși la lumină multe secrete și te poți aștepta la competitori duri, acțiuni injuste venite din partea dușmanilor ascunși. Din data de 10 sunt favorizate acțiunile care țin de implicarea în cadrul unei organizații nonprofit, o asociație reușind să concretizezi anumite proiecte, să dai startul unor activități, îndeosebi în preajma datei de 23. Ai ocazia să pui bazele unei activități de lungă durată atrăgând atenția și susținerea unor persoane influente pentru a-ți îndeplini propriile țeluri profesionale. După data de 25 este favorizată demararea unor parteneriate sau a unor afaceri care îți pot aduce câștiguri consistente.
       Planul financiar trece prin transformări importante putând să vorbim despre câștiguri neașteptate. Sunt favorizate veniturile din investiții în imobiliare, achiziția unei noi proprietăți dând astfel dovadă de spontaneitate, originalitate și nu în ultimul rând de multă atenție la contractele de colaborare pe care le semnezi. Nu insista să dai startul unei colaborări, dacă observi că apar tot felul de obstacole, piedici. Este semnul că nu este încă timpul să riști altfel poți provoca tot felul de pierderi, probleme de natură financiară.

SanatateSănătate
       Este o lună în care ar fi bine să dai dovadă de precauție, în privința propriei sănătăți. Este posibil să recidiveze o problemă mai veche de sănătate și să fie nevoie de intervenția urgentă a medicului. Te poți aștepta la o sensibilitate crescută a sistemului nervos sau a căilor respiratorii, plămâni, mâini, brațe, există predispoziția la accidente, mai ales în preajma datei de 25. Poți fi nevoit să reiei un set de analize sau să schimbi tratamentul urmat deja. Ai grijă la regimul alimentar precum și la consumul excesiv de medicamente.