Luna decembrie 2018, Berbec

Decembrie 2018, Berbec
001 Berbec         În această lună vei pune mai multă pasiune în căutările tale reușind să îți focalizezi cu succes energia către depășirea propriilor limitări precum și pentru dezvoltarea personală continuă. Este posibil să reiei anumite cursuri, să faci unele călătorii în locuri pe unde nu ai mai ajuns de foarte mult timp, poți să te revezi cu persoane aflate în străinătate. Va trebui, totuși, să dai dovadă de prudență, dacă pleci la drum, să îți iei măsuri de prevedere, să acorzi atenție la eventualele probleme de relaționare. Acordă atenție și la problemele care pot să apară în eventualitatea susținerii unor examene. După data de 22 ești mult mai preocupat de carieră, de imaginea ta în plan social. Este o lună în care te gândești foarte serios să faci o schimbare importantă, în plan spiritual și profesional. Deviza ta, pentru perioada analizată aici, este: „Gândul bun și vorba înțeleaptă îți pot potoli necazul.” Legile lui Zamolxe   
      
Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu        
       Începutul de lună se poate dovedi tensionat la capitolul relație de mariaj având ca subiect principal discuții neplăcute ce vizează banii în comun, modul în care gestionezi bunurile, cumpărăturile pe care le faci. Tot ce ai de făcut este să fii mult mai atent la ce dorește celălalt și să ții cont și de sfatul partenerului de viață, mai ales atunci când este vorba despre cumpărături, achiziții importante pentru casă. De aici pot veni multe nemulțumiri, certuri, probleme care se pare că nu pot fi discutate cu calm și înțelepciune. Depui mult efort pentru a reuși să te faci înțeles, îndeosebi până în data de 6, atunci când se mai limpezesc lucrurile, vis-a-vis de o moștenire, plata unor taxe și impozite.
       Din data de 7 se mai liniștește atmosfera în relația de mariaj, începi să descoperi farmecul de a fi în doi, nevoia de intimitate, dorința de a iubi, de a dărui și primi mai multă atenție, afecțiune din partea persoanei iubite.
       În a doua parte a lunii ai ocazia să pui la cale o călătorie îndepărtată alături de partenerul de viață sau dai startul unei relații de dragoste cu o persoană aflată la mare distanță, eventual de altă naționalitate. Putem să vorbim și despre călătorii îndepărtate, eventual peste hotare, pe care le vei face alături de persoana iubită.
       Comunici mai mult, călătorești, ești dornic să te implici cu mai multă ușurință în relația cu sexul opus, flirtezi, ba chiar sunt șanse de a da startul unei relații pasionale astfel că, spre sfârșitul anului, nu se poate vorbi la tine de singurătate, ba din contră, ai ocazia să trăiești din plin o relație pasională, plină de neprevăzut.
       Urmează o perioadă în care tot ceea ce este legat de relația intimă, viața în doi are tendința de a căpăta un contur mult mai clar, încep să-ți fie îndeplinite dorințele care țin de iubire, afecțiune și pasiune. Dacă te gândești serios să dai startul unei relații de lungă durată, ai ocazia să întâlnești acum persoana care îți este sortită, prin intermendiul prietenilor sau cu ocazia unei călătorii în străinătate.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       Chiar dacă începi perioada oarecum cu stângul la capitolul parteneriate, asocieri, comunicarea lăsând de dorit, atunci când vine vorba de negocieri, din data de 7 lucrurile devin mult mai clare în plan profesional. Știi exact ce ai de făcut, în ce direcție trebuie să acționezi având de partea ta oameni de calitate, persoane care vor să te ajute să îți împlinești un țel important. Se mai detensionează lucrurile în ceea ce privește anumite datorii, plata unor taxe și impozite, ba chiar poți să primești bani din urmă sau să ești susținut financiar la momentul oportun. Pe de altă parte ai ocazia să revii asupra unor înțelegeri, contracte ce vizează colaborarea cu o firmă străină sau chiar pui la cale o deplasare în străinătate în interes de serviciu. Te bucuri de inspirație, intuiție, beneficiezi de susținere din partea unor superiori, ba chiar ai șansa de a da startul unei colaborări de lungă durată, îndeosebi din data de 14.
       În preajma datei de 25 va trebui să fii mult mai prudent, dacă ai de făcut deplasări în străinătate în interes de serviciu. Nu te baza pe promisiunile caree ți se fac în această perioadă și vizează un eventual contract de muncă în străinătate.
       În ceea ce privește finanțele, în această lună, ai șansa să te bucuri de mai multe câștiguri venite prin muncă personală dar și din eventuale cadouri, atenții venite din partea partenerului de viață sau de pe urma unor asocieri făcute în trecut, o moștenire sau prin câștigarea unui proces. Se cere mai multă prudență în ceea ce privește cheltuielile, în mod deosebit spre sfârșitul acestei luni.
       În partea secundă a lunii putem să vorbim despre șansa de a-ți spori veniturile ca urmare a unor realizări din zona carierei, prin efort personal. Reușești să atragi atenția superiorilor, te faci remarcat prin capacitatea de a găsi soluții salvatoare, în ceea ce privește anumite proiecte, colaborări. Spre sfârșitul perioadei este favorizată urmarea de cursuri de perfecționare.

SanatateSănătate
       Putem să vorbim despre o perioadă în care, indiferent de problemele de sănătate cu care te poți confrunta, vei reuși să le depășești cu bine. Este indicat să îți faci analizele medicale după data de 6. Atenție în preajma datei de 3 și 25  întrucât ești predispus la accidente, răsturnări de situație, probleme legate de sănătate. În momentele de tensiune, de neliniște este recomandat să faci mai multe plimbări în aer liber, exerciții fizice moderate pentru a te relaxa.