Luna decembrie 2018, Balanță

Decembrie 2018, Balanță
007 Balanta      În această perioadă dai dovadă de o mai mare nevoie de a te informa, de a acumula noi cunoștințe și chiar de a împărtăși cu ceilalți despre ceea ce ai acumulat la nivel intelectual. Din data de 6 te remarci prin capacitatea de a negocia, de a obține mult mai ușor ce îți propui datorită abilităților de comunicare, de a readuce armonia, echilibrul în mediul tău sau chiar de a fi mai înțelegător în relația cu ceilalți. După data de 22, încet dar sigur, parcă se face mai multă lumină în jur, atunci când vine vorba despre relația cu familia, reușind să aduci și noi modificări în propria gospodărie, eventual renovezi sau faci o achiziție importantă pentru propria locuință. Deviza perioadei este: „Valoarea ta stă în ceea ce ești, nu în ceea ce ai.” Thomas Edison

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
       Este vorba despre un început de lună foarte agitat la capitolul relație de mariaj fiind mare nevoie de calm și răbdare din partea ta pentru a reuși să treci cu bine peste eventuale nemulțumiri din relație. Este posibil să primești vești nu tocmai plăcute, vis-a-vis de partenerul de viață și ești nevoit să iei o decizie care poate să conducă la schimbarea direcției în relația de cuplu. Nu este exclus să apară discuții neplăcute, tot felul de acuzații, reproșuri legate de bani, dedicarea ta domeniului profesional, tendința de a fi prea critic la adresa celuilalt. Este recomandat să găsești o cale de mijloc și să ții cont și de părerile, ideile venite din partea partenerului de viață. Este posibil ca, din a doua parte a acestei luni, să fie vorba despre o revigorare a relației de cuplu și încerci să repari ce se mai poate repara.
       Este recomandat să-ți analizezi cu atenție sufletul și gândurile, să îți exprimi cu blândețe eventualele nemulțumiri. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă reușești să te bucuri din plin de compania persoanei iubite, îndeosebi după data de 6. Până atunci comunicarea dintre voi doi poate lăsa de dorit. Este posibil să gândești una și alta să spui iar de aici să apară tot felul de probleme în ceea ce privește transmiterea informației. Începând cu data de 16 se mai liniștesc apele în relația cu propria familie reușind să ajungi la un consens cu cei dragi, pui la cale proiecte importante în legătură cu decizia de concepe un copil.
       Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj, în prima parte a lunii vei trăi tot felul de sentimente contradictorii în relația cu persoana iubită sau pur și simplu ai sentimentul că nu are rost să acorzi prea mare atenție unor eventuale avansuri venite din partea sexului opus.
       Spre finalul lunii lucrurile par să fie mai liniștite în relația de mariaj, cât timp reușești să găsești un echilibru între obligațiile de serviciu și cele de familie. Nu este cazul să exagerezi cu munca. Relația cu partenerul de viață este plină de romantism, afecțiune bucurându-vă împreună de realizări deosebite, în plan financiar și/sau material, mai ales spre sfârșitul acestei luni.

Cariera si baniCarieră și bani
       Te gândești tot mai serios să te implici în activități profesionale menite să îți aducă bani, recunoașterea propriei valori. Va trebui să acorzi o atenție deosebită relației cu partenerii de afaceri, colaboratorii apropiați, îndeosebi după data de 6, atunci când vei reuși să dai staretul unei colaborări fructuoase dar nu lipsită de surprize. Fii prudent la actele semnate, negocierile pe care le faci pe parcursul acestei luni. Muncești mult asumându-ți responsabilități dar acest lucru nu înseamnă că îți va adcue și recunoașterea valorii tale. Dorești mai mult, vrei să ți se recunoască valoarea și implicit să primești mai mulți bani. În prima parte a lunii lucrurile sunt tensionate la capitolul relație cu colegii sau colaboratorii, ba chiar putem să vorbim de pierderi financiare. Nu este momentul să îți lansezi vreun proiect profesional sau să faci o schimbare importantă în carieră, mai ales dacă ți se propune o colaborare cu persoane sau o firmă aflată în străinătate, îndeosebi în preajma datei de 25.
            Este o lună interesantă la capitolul finanțe și loc de muncă, relație de afaceri, parteneriate. Totul depinde de modul în care profiți de momentul favorabil pentru a face un salt important în plan profesional. Ai abilitatea de a atrage oameni de valoare de partea ta, cât timp ești încrezător în experiența ta profesională sau în capacitaea de acumula informații din domeniul care te interesează. Se cere o mai mare atenție în plan financiar, îndeosebi în prima parte a lunii, când te poți confrunta cu tot felul de pierderi financiare, plăți urgente. Spre sfârșitul lunii se va observa o oarecare revigorare din punct de vedere financiar dar există și tendința de a face cheltuieli, de a te răsfăța cu tot felul de cadouri.

SanatateSănătate
         La începutul lunii te simți extenuat la nivel psihic-emoțional datorită grijilor cotidiene. Este importnat să acorzi mai multă atenție propriului organism, îndeosebi pe la jumătatea lunii, atunci când este posibil să apară unele probleme legate de căile respiratorii, plămâni. Este recomandat să eviți excesele alimentare, consumul exagerat de alcool, tutun, cafea, dulciuri.