Luna decembrie 2017, Vărsător

Decembrie 2017, Vărsător
011 Varsator         Se pare că luna decembrie vine cu o stare de agitație astfel că ai grijă, dacă vrei să pleci la drum. Te poți aștepta la tot felul de neplăceri, răsturnări de situații astfel că este bine să dai dovadă de prudență. Până în data de 21 decembrie ești dornic să socializezi cu prietenii apropiați, să petreci mai mult timp alături de persoane dragi, să călătorești prin locuri unde nu ai mai fost de multă vreme. După data de 21 decembrie preferi să stai mai retras, să te preocupi de propria sănătate, încerci să regăsești starea de liniște, de împăcare cu tine însuți. Ești tot mai implicat în diverse activități de voluntariat încercând să ajuți pe cei defavorizați de soartă. Este posibil să pleci într-un pelerinaj, să ajungi pe la mânăstiri, locuri sfinte, să dedici mai mult timp domeniului spiritual. Deviza ta, pentru luna decembrie, este: „Toți oamenii mari au fost, mai întâi, copii dar puțini dintre ei își mai aduc aminte.” Antoine de Saint-Exupery
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        În prima parte a acestei luni ai ocazia să lămurești o serie de neclarități, în ceea ce privește relația de mariaj. Întâlnirile cu prietenii, participarea la tot felul de întruniri, la petreceri, concerte, teatre. Prin aceste ieșiri în public ai șansa de a redescoperi în partenerul de viață un prieten adevărat reușind să aduci la suprafață secrete, lucruri de care nu erai conștient, până acum, că pot exista între voi. Este posibil să apară și unele discuții în contradictoriu, nemulțumiri în cadrul relației de cuplu și care se datorează, mai ales, unor bârfe venite de la amici. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai ocazia să revii asupra unei relații de iubire, mai ales în perioada 3 – 23 decembrie. Te poți reîntâlni cu o iubire din trecut, ba chiar îndrăznești să faci un pas important, eventual încercarea de a oficializa relația. Încă nu este timpul potrivit! Mai ai destul de multe lucruri de lămurit despre ce vrei, de fapt, de la tine și de la celălalt, dacă ești pregătit să te dedici, trup și suflet, unei singure persoane. Intrarea lui Venus în zodia Capricorn, din data de 25 decembrie, aduce cu sine imboldul de a te implica într-o (nouă) relație de dragoste pe care preferi să o păstrezi în secret; vei reuși să faci față ispitei destul de greu. Trăiești iubirea cu intensitate, te bucuri din plin de magia ei. Chiar refuzi să îți mai bați capul cât anume va dura, unde te poate conduce tot acest tumult, zbuciumul sufletesc prin care treci acum. Te bucuri de prezent iar aceasta te va ajuta să redescoperi visarea cu ochii deschiși având sentimentul că poți chiar să atingi nemărginirea.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Din data de 9 decembrie debordezi de energie, idei și inițiative, atunci când vine vorba despre zona profesională. Ai acum șansa de partea ta pentru a reuși să te propulsezi pe o nouă treaptă, în planul carierei personale. Putem să vorbim și despre obținerea unui nou loc de muncă, unul mai bine plătit sau de asumarea de noi responsabilități și implicit, o creștere consistentă de salariu. Putem să vorbim despre o lună în care te implici mai mult în activitățile de grup. Este posibil să revii asupra unor decizii legate de un contract, o înțelegere din cadrul unei organizații nonprofit. Nu este timpul potrivit pentru a semna un nou contract sau pentru a da startul unui parteneriat, îndeosebi până în data de 28 decembrie. Este o lună în care prudența este cuvântul de ordine, atunci când vine vorba despre asocieri și mobilizare, acceptarea de noi oportunități de progres, relansare în plan profesioanl. Ai tendința să dai înapoi, nu vrei să iei în calcul părerile celor avizați. Ai o oarecare teamă de a schimba locul, mediul de lucru gândindu-te la proverbul: „Nu da vrabia din mână pentru cea de pe gard!”. Nu este o idee tocmai potrivită cu situația ta. Planul financiar este destul de bine aspectat, cât timp nu te apuci să cheltui prea mulți bani cu prietenii sau pe călătorii, petreceri care nu îți vor aduce prea multe satisfacții.
 
SanatateSănătate
        La debutul acestei perioade starea de agitație ar putea să te dezorienteze, ești predispus la accidente, lovituri, căzături. Trebuie să dai dovadă de prudență și în partea secundă a acestei luni, atunci când putem să vorbim despre o devitalizare a organismului, oboseală accentuată, indigestii, infecții, intoxicații alimentare.