Luna decembrie 2017, Scorpion

Decembrie 2017, Scorpion
008 Scorpion        În această lună vei pune mai mult accent pe valorificarea resurselor proprii dar și a lucrurilor din jurul tău. Este momentul să scoți în evidență abilitățile și talentele de care dispui, să te implici mai mult în activități legate de bani. Acordă atenție la eventualele contracte pe care intenționezi să le semnezi, în intervalul 3 – 23 decembrie. Este posibil să apară tot felul de încurcături financiare, cheltuieli neașteptate dar, la fel de posibil, poți să primești niște sume restante. După data de 21 decembrie dai dovadă de mai multă deschidere, generozitate, creativitate în comunicare reușind să găsești răspunsuri importante. Spre sfârșitul acestei luni călătorești mai mult, te întâlnești cu rudele apropiate, dezvolți relații constructive. Deviza ta pentru luna analizată este: „Când ai de făcut o alegere și nu o faci, această nepronunțare este, ea însăși, o alegere.” Anonim
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         Începutul acestei perioade se poate dovedi destul de agitat, în plan relațional. Nemulțumirile ar putea să apară, fie datorită obligațiilor de la locul de muncă ce te epuizează peste măsură, fie datorită cheltuielilor neașteptate care vizează plata unor facturi, taxe ce ar putea să destabilizeze bugetul familiei. Putem să vorbim despre posibile confruntări, contraziceri, certuri totuși, este recomandat să încerci aplanarea acestora, mai ales după data de 9 decembrie. Beneficiezi de suficient curaj pentru a demonstra ce anume vrei, în relația de cuplu. Ai darul de a-i mobiliza pe cei din jur, în privința lansării unui proiect fiind vremea luării unor decizii, angajamente pe termen lung. Ceea ce pornești în această lună poate aduce rezultate favorabile pentru familie. Cel mai mult au de câștigat acum nativii care sunt deja implicați în relații de mariaj. Acordă o atenție deosebită la perioada situată la jumătatea acestei luni, atunci când este posibil să te confrunți cu o stare de confuzie, de neîmplinire în relația de mariaj datorită unor pierderi financiare. Nu te agita prea tare pentru că vei găsi soluții ingenioase, după data de 23 decembrie. Se pare că lucrurile stau din ce în ce mai bine, în privința relației cu persoana iubită. Chiar dacă în prezent ai sentimentul că nu prea ești observat de sexul opus, după data de 9 decembrie începi să pornești la „vânătoare”, ieși în evidență, participi la tot felul de întâlniri, petreceri, te bucuri de prezența prietenilor. Acordă o atenție deosebită la relația de dragoste în preajma datei de 3 decembrie dar și la jumătatea perioadei analizate. Se poate ajunge la certuri din lucruri aparent banale. După data de 23 decembrie reușești să comunici mult mai clar, deschis, direct cu partenerul tău.
 
Cariera si baniCarieră și bani 
        În primele 9 zile ale lunii decembrie este posibil să te confrunți cu tot felul de probleme la locul de muncă. Ești agitat, nemulțumit, te enervezi mult prea repede și din lucruri destul de lipsite de importanță. Ai dorința de a face mai multe lucruri simultan iar timpul nu vrea să fie de partea ta. În partea secundă a perioadei în discuție reușești să te mobilizezi mai bine, acționezi mult mai hotărât, îți asculți intuiția. Dai dovadă de ambiție, de încredere în propriile abilități profesionale astfel încât vei reuși să duci la bun sfârșit proiectele pe care ți le-ai propus. Atenție la negocierile salariale care au loc între 3 și 23 decembrie! La jumătatea acestei luni te poți aștepta la neplăceri venite din partea unor colaboratori sau a unui partener de afaceri. Este recomandat să dai dovadă de prudență, în privința relației de colaborare cu un superior. De aici pot veni unele acuzații nefondate, reproșuri, cu precădere în preajma datei de 12 decembrie. Nu trebuie să te lași descurajat de asta pentru că beneficiezi de resursele necesare pentru a merge mai departe, pentru a concretiza un vis de-al tău, în zona profesională, mai ales după data de 23 a lunii analizate. Chiar dacă drumul pe care îl parcurgi pare anevoios ai ocazia să întâlnești, pe parcurs, oamenii de care ai nevoie pentru a concretiza ideile tale originale. Dacă vrei să schimbi locul de muncă este recomandat să o faci după data de 23 decembrie. Planul financiar poate fi supus unor schimbări, fluctuații neașteptate.
       
 
SanatateSănătate
       Din data de 9 decembrie ești mult mai dinamic, plin de energie, de încredere în propriile puteri. Ai acum capacitatea de a te revigora mult mai rapid, după o eventuală problemă de sănătate. Acordă o atenție specială la posibilele probleme renale, intoxicații, insomnii, stări de agitație, combinații alimentare nepotrivite, îndeosebi la sfârșitul perioadei analizate. Atenție și la finalul perioadei, atunci când ești predispus la nervozitate, schimbare bruscă de dispoziție, stări psihice inexplicabile, depresie.