Luna decembrie 2017, Săgetător

Decembrie 2017, Săgetător
009 Sagetator        În perioada supusă analizei vei pune un mai mare accent pe propria persoană. Știi cum să te pui în valoare fiind mult mai preocupat de felul în care te percep ceilalți. Reușești să creezi o impresie deosebită la interacțiunea cu mediul din care faci parte, dai dovadă de diplomație și bun gust atrăgând atenția prin grație și farmec. Este o lună în care ai ocazia să-ți schimbi aspectul, să îți reînnoiești garderoba. Din data de 21 decembrie muncești cu pasiune fiind implicat deplin în activitățile desfășurate reușind astfel să obții ceea ce ți-ai propus. Ai ocazia să îți pui în valoare abilitățile și talentele de care dispui. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Inima și rațiunea reprezintă clepsidre pe care oamenii le întorc, măcar o dată în viață, una în detrimentul celeilalte.” Rita Drumeș
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Începutul acestei luni este destul de agitat reușind cu destul de multă greutate să înțelegi de unde vine, de fapt, toată această stare de neîmplinire din relația de mariaj. Este o perioadă de discuții aprinse cu partenerul tău de viață. Tu vrei ceva, el înțelege cu totul altceva. Dorești să ți se acorde mai multă atenție, să fii în primul plan numai că partenerul pare să fie mult mai preocupat să îți răstălmăcească cuvintele decât să-ți ofere ceea ce ai nevoie. Pe la mijlocul acestei perioade avem de-a face cu o escaladare a tensiunii din relația de cuplu. Este recomandat să privești cu mai multă încredere și deschidere în jurul tău pentru că ai șanse destul de bune să întâlnești persoana potrivită, care te poate ghida și ajuta să treci de această perioadă de derută. Pune în practică îndrumările primite și încearcă să privești cu sinceritate în propriul suflet pentru că numai de acolo pot veni, de fapt, adevăratele soluții pentru rezolvarea conflictului din familie. La sfârșitul acestei luni ai ocazia să te bucuri de liniște acasă, alături de familie. Reușești să fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci perioada analizată este una deosebit de favorabilă, în plan sentimental, mai ales după data de 9 decembrie, atunci când există șanse mari să te implici într-o relație de iubire pe care preferi să o păstrezi departe de ochii iscoditori ai lumii. Este o perioadă plină de romantism, pasiune, declarații, promisiuni, un timp în care te lași purtat de magia iubirii. Totuși, îți este frică de judecata celor din jur preferând să păstrezi doar pentru tine și sufletul tău idila pe care o trăiești acum.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      Ai ajuns la capătul unui proiect iar acum este momentul în care poți să culegi roadele, să te bucuri de reușită. Primești susținere din partea unui grup, a unor prieteni pentru a-ți împlini o ambiție care ține de un parteneriat, o afacere. Atenție! În perioada 3 – 23 decembrie este necesar să fii mult mai atent la ceea ce se vrea de la tine, la ce contracte semnezi acum. Este necesar, deasemenea, să faci ordine printre documente, să revizuiești niște strategii de la locul de muncă. Ești prea sensibil astfel că, fie și numai un singur cuvânt mai dur te-ar putea destabiliza psihic, emoțional, datorită stresului acumulat și epuizării fizice. Acordă atenție perioadei de la mijlocul lunii decembrie, atunci când este posibil să ajungi la stări conflictuale cu colegii de lucru. Poți avea parte de un mediu tensionat iar tu vei încerca să aplanezi eventualele dispute dintre colegi. După data de 23 decembrie se mai liniștesc lucrurile și vei reuși să obții ceea ce îți dorești. Ai ocazia să primești o propunere de colaborare, un contract avantajos sau te poți implica într-un parteneriat de lungă durată. Planul financiar trece acum prin transformări serioase fiind nevoie de mai multă prudență din partea ta, atunci când vine vorba despre cheltuieli. Ești predispus la pierderi, furt, achiziții costisitoare, risipă de bani.

SanatateSănătate
         Putem să vorbim despre o lună în care ești preocupat excesiv de familie, relația de mariaj încercând să le împaci pe toate. Atenție la eventualele probleme care țin de căile respiratorii, plămâni, probleme renale, infecții, nervozitate, lipsă de concentrare, amețeli, insomnii, mai ales pe la mijlocul lunii analizate. Va trebui să fii mult atent la consumul de alimente, la excesul de alcool și tutun.