Luna decembrie 2017, Pești

Decembrie 2017, Pești
012 Pesti         În această lună te vei concentra mai mult pe zona carierei, pe imaginea publică, pe creșterea socială și pe ceea ce reușești prin forțe proprii pentru a te face remarcat, apreciat. Este o lună în care pot fi reluate unele discuții, destul de importante, care vizează domeniul profesional, o relație de parteneriat, o colaborare. Este timpul potrivit pentru a face pasul înapoi și să analizezi cu mare atenție ce anume te apropie și ce te poate îndepărta de la împlinirea unui țel profesional. După data de 21 decembrie ești mult mai interesat să reiei legătura cu prietenii dintr-un grup, o asociație, să te implici în tot felul de acțiuni dând dovadă de altruism. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Oprește-te și încearcă să-ți faci intensă clipa.” Omar Khayan
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu    
       Se pare că în intervalul 3 – 23 decembrie este foarte posibil să nu te faci pe deplin înțeles de către partenerul de viață sau, din motive foarte variate, nu puteți comunica, relaționa așa cu ți-ai dori. Este posibil ca partenerul tău să fie mult prea implicat în zona profesională în care activează și astfel să „reușească” neglijarea constantă a vieții de familie. Pe la jumătatea perioadei analizate ai ocazia să te lămurești ce anume ai de făcut în cadrul relației de mariaj. Este o perioadă agitată, pasională dar care ar putea să-ți aducă în vedere lucruri de care, poate, nu erai foarte conștient. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai șansa ca, până în data de 25 a lunii în discuție aici, să te implici într-o relație de dragoste cu cineva cunoscut prin intermediul profesiei tale, o persoană cu funcție de răspundere, un superior. Te poți confrunta cu o stare de nemulțumire profundă putând fi vorba și despre reluarea unei relații de amor care ți-a provocat, în trecut, tot felul de probleme, nemulțumiri. Acum primești șansa de a repara sau de a respinge, tocmai pentru a nu repeta greșelile trecutului. După data de 25 decembrie petreci mai mult timp alături de prieteni fiind mult mai deschis către cei din jurul tău, dornic să participi la tot felul de întîlniri. Dacă nu ți-ai găsit perechea încă ai totuși ocazia să o faci prin participarea, implicarea într-un nou grup, cerc de oameni.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        La începutul acestei luni resursele financiare nu sunt la un nivel care să te mulțumească. Este posibil să avem de-a face cu plata unor amenzi, sume restante sau taxe și impozite nefinalizate. Vei reuși totuși să te mobilizezi și chiar poți primi ajutorul financiar de care ai nevoie. În intervalul cuprins între 3 și 23 decembrie relaționezi ceva mai greu cu superiorii iar aceasta ar putea să dea peste cap unele proiecte, idei de afaceri, parteneriate importante. Din data de 9 decembrie ai tendința de a călători mai mult și chiar peste hotarele țării reușind să închei acum în contract destul de favorabil, în plan financiar. Nu te hazarda! Este recomandat să semnezi actele importante, numai după data de 23 decembrie. Din data de 21 decembrie te implici mai mult în activitățile sociale, ai ocazia să te faci remarcat în cadrul unei asociații, să concretizezi un proiect ambițios. Este o lună în care ascultarea intuiției este un lucru pozitiv, chiar necesar, lasă-te condus de creativitate, imaginație, urmează-ți obiectivele, pas cu pas. Poți să întâlnești destui oameni de nădejde, care te vor susține, ori de câte ori vei avea nevoie. Dacă observi că unele planuri au tendința de a se bloca într-un punct anume este recomandat să nu faci nimic, să stai pe loc și să le amâni până după data de 23 decembrie. Este timpul să te detașezi și să te odihnești puțin, să acorzi mai multă atenție sufletului.
 
SanatateSănătate
        În prima parte a acestei luni este posibil să te simți oarecum dezorientat, apatic, epuizat fizic și mental, fără chef de muncă. O perioadă destul de neplăcută, din punct de vedere al sănătății, este după data de 15 decembrie, atunci când ești predispus la agitație nervoasă, certuri în familie și la locul de muncă, insomnii, depresie, accidente, poți avea parte de tot felul de nemulțumiri care se vor răsfrânge și asupra sănătății.