Luna august 2018, Vărsător

August 2018, Vărsător
011 Varsator         Putem să vorbim despre o lună în care te implici, trup și suflet, în tot ceea ce ține de relații, socializare, parteneriate sau afaceri. Îți concentrezi atenția în direcția relației cu celălalt fiind dornic să rupi monotonia, starea de rutină. Este o perioadă în care poți face schimbări importante sau de revenire asupra unor situații dar și de luare a unor decizii în plan relațional. Este posibil să reiei colaborări mai vechi sau pot să apară tensiuni, rupturi, despărțiri în cadrul relației de cuplu. Spre sfârșitul lunii pui mai mult accent pe relația intimă, pe noi posibilități de a dezvolta o relație de amor în care te implici total și definitiv. Deviza ta pentru perioada analizată este: „Unul dintre cele mai grele lucruri în viață este să ai cuvinte în inimă pe care nu le poți pronunța.” James Earl Jones

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
       Putem să vorbim despre o lună trăită destul de intens, la capitolul relație de mariaj. Este vorba de multă energie, ambiție, inițiativă, pasiune dar și tendința de a-ți impune punctul de vedere. Ești predispus la stări de agitație, impulsivitate și lipsă de diplomație ceea ce va conduce, inevitabil, la certuri și agresivitate în relația de cuplu având ca subiect principal problemele și starea de tensiune din carieră. Se poate vorbi totuși despre o oarecare revigorare a relației, chiar o reaprindere a pasiunii, a iubirii dintre voi doi, îndeosebi spre sfârșitul lunii august. Este timpul potrivit pentru a lămuri direcția în care merge, de fapt, relația actuală, dacă merită să mai faci sacrificii, să îți dedici timpul, energia și sentimentele în cadrul acestei relații. Ai acum ocazia să te lămurești asupra aspectelor esențiale din relația de mariaj.
      Dacă ești singur atunci va urma o perioadă intensă și interesantă, la capitolul dragoste, relația cu sexul opus. Nu este exclusă nici revenirea la o iubire din trecut sau la aflarea unor vești legate de o iubire din trecut. Poate fi vorba despre o relație karmică, o întâlnire de destin.

Cariera si baniCarieră și bani       
       Este o lună în care va trebui să dai dovadă de prudență, în ceea ce privește relația cu colegii de lucru, îndeosebi cu un superior. Este posibil să apară tot felul de încurcături legate de acte, mesaje, informații care să îți dea peste cap programul de lucru și îndeosebi relația cu șefii. Te poți aștepta la unele confruntări directe dar și la tot felul de neplăceri, discuții contradictorii, acuzații nefondate, îndeosebi în preajma datei de 11 și 28 august. Va trebui să dai dovadă de prudență la asocierile pe care vrei să le faci acum, dacă merită să faci anumite investiții într-o afacere, un parteneriat. Pe la mijlocul perioadei analizate ai ocazia să vezi ce anume se vrea de la tine, dacă are rost să te mai implici într-un proiect profesional care este în derulare. Este indicat să acorzi o atenție deosebită la actele, înregistrarea și semnarea oricăror documente sau a unor contracte, îndeosebi până în data de 19 august. Evită să iei decizii importante și care vizează o investiție legată de o casă, proprietate.
       La sfârșitul acestei luni ești predispus la conflicte, certuri în relația cu un partener de afaceri sau în relația cu propriul șef.  Este bine dacă vei reuși să eviți confruntările directe, pe față. Există riscul de a atrage dușmănii aprige, pe termen îndelungat. Va trebui să fii mult mai atent la bani, cheltuielile pe care le faci acum și să „te întinzi cât îți este plapuma”.

SanatateSănătate
        În luna analizată aici starea de agitație te poate predispune la accidente, reacții necontrolate, lovituri, căzături, excese menite să-ți pună sănătatea și/sau viața în pericol. Stresul accentuat îți poate provoca stări de insomnie sau alternări ale tensiunii arteriale. Este recomandat să mergi mai des la sala de sport sau să faci mai multe ieșiri în natură evitând totuși escaladările periculoase, sporturile extreme, îndeosebi în preajma datei de 2 august dar și spre sfârșitul lunii.