Luna august 2018, Taur

August 2018, Taur
002 Taur       În această lună vei pune mai mult accent pe familie, proiectele care vizează casa, propriul domiciliu sau relația cu părinții. Au loc schimbări legate de casă, domiciliu, o renovare sau chiar discuții pe tema unei moșteniri, proprietăți care ți se cuvine. Revii asupra unor aspecte care țin de locul natal, relația cu părinții sau ai ocazia să te întâlnești cu prieteni din copilărie, îndeosebi în a doua parte a lunii. Din data de 23 august se anunță o amplificare a relației de dragoste, declarații și promisiuni în plan amoros, noi perspective  de a schimba direcția în ceea ce privșete iubirea. Se amplifică creativitatea, dorința de a avea un copil sau de a te implica în viața și educația propriului copil. Deviza ta pentru perioada analizată este: „Înţelege faptul că dragostea şi reuşitele măreţe implică uneori şi riscuri măreţe.”  Dalai Lama

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu     
       Se anunță o lună august destul de agitată, dedicată vieții de familie, relației cu partenerul de viață. Ești ferm hotărât să te mobilizezi pentru a duce la capăt un proiect comun, alături de partenerul de viață. Se pot produce schimbări legate de domiciliu astfel că nu prea ai chef de visare, romantism, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când ești asaltat de obligațiile care țin de viața de familie, părinți, reamenajarea propriei locuințe. Chiar dacă vor mai exista și conflicte în relația de mariaj, îndeosebi la jumătatea lunii, este posibilă reluarea unor discuții neplăcute care țin de patrimoniu sau de relația cu părinții, tu reușești să vezi partea plină a paharului și să regăsești echilibrul necesar pentru a depăși cu brio eventualele obstacole din relația de cuplu.
        Din data de 23 august ai ocazia să te lași invadat de noi trăiri, dorințe în plan amoros și să te bucuri de căldura și starea de bine a unei noi relații de iubire ce pare să aducă un nou suflu în existența ta. Este o lună în care vei reuși să îmbini utilul cu plăcutul și vei vedea și partea frumoasă a vieții în doi.
       Va trebui să acorzi o atenție deosebită la eventualele decizii pe care le iei în preajma datei de 28 august, cel mai probabil fiind să reiei anumite discuții neplăcute cu partenerul de viață pe tema banilor cheltuiți în legătură cu o mutare, renovarea unei locuințe sau chiar în legătură cu părinții care au tendința să se implice în relația ta de cuplu.

Cariera si baniCarieră și bani
       Putem să vorbim despre o lună favorabilă, în plan profesional, îndeosebi din data de 7 august, atunci când ți se deschid noi perspective în plan profesional. Ai ocazia să interacționezi cu oameni noi interesanți, să înveți lucruri noi, să te perfecționezi. Este posibil să te bucuri de noi oportunități legate de o eventuală schimbare a jobului actual sau de obținerea unui post, un salariu mult mai avantajos. Te implici mai mult în cadrul unui proiect dând dovadă de creativitate și inspirație, capacități organizatorice, fler, diplomație, bună dispoziție și încredere în propriile abilități și experiența profesională.  
        În a doua parte a lunii august te bucuri de susținere venită din partea familiei pentru a-ți îndeplini un țel profesional. Va trebui să dai dovadă de prudență în relația cu colegii, îndeosebi în preajma datei de 26 august sau chiar poți să iei decizia de a schimba direcția în plan profesional. Te simți motivat să muncești beneficiind acum de popularitate și succes bucurându-te de câștiguri financiare importante.
       Spre sfârșitul lunii ești mult mai preocupat să te perfecționezi, să participi la seminarii, să depui dosarul pentru a-ți continua studiile superioare sau pentru a purta discuții constructive ce vizează cariera personală, cu oameni bine instruiți.  

SanatateSănătate
        Este o perioadă destul de agitată reușind cu greutate să ajungi să te preocupi și de propria sănătate. Atenție în preajma datei de 11 august, atunci când pot să apară unele probleme legate de insomnii, acumulare de tensiune datorate efortului intelectual deosebit. Stresul, nemulțumirile constante îți pot provoca unele tulburări care țin de zona digestivă, ficat, pancreas, dureri de spate, alternări ale tensiunii arteriale, îndeosebi în a doua parte a lunii august. Nu trebuie să neglijezi tot ceea ce ține de zona renală.