Luna august 2018, Scorpion

August 2018, Scorpion
008 Scorpion        În prima parte a lunii ești extrem de nemulțumit de răsturnările de situație din carieră, relația cu un superior, decizii care s-au luat împotriva intereselor tale. Până în data de 19 august o să tot ai sentimentul că bați pasul pe loc sau că nu ești luat în seamă de eventualii patroni, oamenii din conducere. Este posibil să treci prin tot felul de încercări, teste, interviuri care te vor dezamăgi sau nu vei reuși să găsești ceea ce cauți. Din data de 23 august ai ocazia să te destinzi, să privești din cu totul alt punct de vedere viața, oamenii, relația cu prietenii, să fii mai optimist, încrezător în capacitățile de a te descurca în viață. Poți să fii invitat de prieteni într-o călătorie, la petreceri sau pur și simplu în vacanță. Deviza, în această lună, este: „Omului îi trebuie un vis ca să suporte realitatea.” Sigmund Freud

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
       Nemulțumirile și pierderile din carieră se pot răsfrânge și asupra relației de mariaj și astfel ajungi la tot felul de reproșuri, acuzații, gelozie, discuții lipsite de sens care te vor răscoli și mai mult. Mare atenție în preajma datei de 2 dar și 28 august, atunci când ai tendința să exagerezi cu dorința de a-ți lua revanșa, de a te răzbuna pe anumite persoane despre care gândești că te-au nedreptățit în plan sentimental.
       Din data 7 august ești predipus la reluarea unei relații de iubiri din trecut preferând să o păstrezi în secret astfel că te poți aștepta la o lună fierbinte, în ceea ce privește dragostea alegând să trăiești cu pasiune, intensitate ca și cum ai vrea să te redescoperi prin iubire, să dai un nou sesn vieții tale amoroase. Nu vor fi excluse bârfele, posibilele scandaluri legate de relația cu sexul opus.
       Va trebui să fii mult mai prudent în ceea ce privește relația cu proprii părinți, îndeosebi până în data de 13 august, fiind posibil să ajungeți la certuri pe tema locului de muncă, a pierderilor tale legate de profesie. Ai ocazia să trăiești sentimente deosebite, alături de o persoană dragă împărtășind aceleași dorințe, trăind momente de pasiune și încântare, îndeosebi spre sfârșitul acestei luni de vară. Este recomandat să dai dovadă de realism și de spirit analitic, să nu te lași furat de himere, de iluzii deșarte.

Cariera si baniCarieră și bani       
       În această lună se pot întâmpla lucruri importante în carieră, cu impact pe termen lung. Va trebui să îți dozezi energia și să o orientezi într-o singură direcție evitând implicarea în mai multe activități, simultan. Pot interveni acum schimbări importante în planul profesiei sau chiar schimbări de statut profesional. La începutul acestei perioade se poate vorbi despre nevoia de a-ți reconfigura obiectivele, strategiile care țin de locul de muncă. Este posibil să găsești un nou job sau poți accepta o nouă funcție, care implică mai multă răspundere dar și o remunerație pe măsură. Cert este că poți avea parte acum de susținerea venită de la persoane cu putere de influență, socială și financiară. Nimic nu îți pare prea greu de realizat, cât timp dai dovadă de conștiinciozitate și o bună organizare a timpului de lucru.
       Este timpul să arăți ce poți, să dai tot ce este mai bun și să folosești experiența  profesională în avantaj personal. Mare atenție la colaborări, încheierea unor contracte sau colaborări, îndeosebi până în data de 19 august dar și la riscul de a rupe o relație de parteneriat în preajma datei de 28 august. Nu este exclus să ajungi la certuri cu un superior, pe tema banilor.

SanatateSănătate              
     Este o lună în care este recomandat să eviți excesele de orice fel, fie că vorbim despre muncă, mâncare sau alcool. Ești predispus la probleme care țin de circulația sângelui, inimă sau la accidente, îndeosebi pe la mijlocul lunii august. Mare atenție la călătoriile pe care le faci în interes de serviciu, în preajma datei de 28 august, întrucât ești predispus la accidente.