Luna august 2018, Săgetător

August 2018, Săgetător
009 Sagetator       Este o lună în care simți nevoia să călătorești, să studiezi, să fructifici fiecare oportunitate de dezvoltare personală, prin asimilarea de noi experiențe. Ai ocazia să interacționezi cu oameni interesanți, cu medii, grupuri care au preocupări de natură spirituală. Putem să vorbim despre o lună august în care se va observa un impact major în viața ta, prin relația pe care o ai cu străinătatea, preocupările legate de spiritualitate sau filosofie precum și reevaluarea propriilor posibilități de expansiune în plan spiritual. Putem vorbi și despre deplasări cu scop spiritual, este posibil să primești susținere venită din partea unor maeștrii, ghizi spirituali, profesori care vor juca un rol deosebit în dezvoltarea personalității tale. Din data de 23 august ai șansa unei noi lansări în carieră datorită implicării tale în cadrul unui proiect comun, alături de colegi sau colaboratori. Știi cum să te remarci, să te faci auzit, văzut impresionând superiorii prin originalitate și spontaneitate. Deviza ta, pentru luna august, este: „Cel ce nu se bucură de noroc atunci când îl află, n-are dreptul să se plângă, atunci când acesta îl părăsește.” Miguel de Cervantes

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       Putem vorbi despre o lună oarecum bizară, la capitolul relație de mariaj. Deși, la prima vedere, lucrurile se desfășoară normal, aparent fără existența vreunei probleme, ai totuși ocazia să constați că treci printr-o transformare importantă în ceea ce privește relația de cuplu. Vei rămâne destul de uimit de faptul că relația nu este tocmai ceea ce îți doreai sau că ceva s-a schimbat, în felul tău de a fi, de a vedea lucrurile astfel că ai tendința de a judeca partenerul de viață dintr-un punct de vedere, nu tocmai real și obiectiv. Este posibil să acorzi prea mult timp carierei și să nu mai observi problemele din cadrul relației de mariaj. Nu ai timp suficient pentru a discuta cu partenerul tău ceea ce te frământă, ce anume ai dori să faci și nu reușești să concretizezi, tocmai pentru că nu ai suficientă încredere în celălalt. Este posibil ca trădarea să vină din partea ta, poți inventa tot felul de scuze pentru a păstra distanța în cuplu sau să dezvolți în secret o relație de dragoste care să nedreptățească astfel partenerul de viață. Nu este exclusă nici aducerea la suprafață a unor lucruri neplăcute, vis-a-vis de relație, probleme care trebuiesc discutate, analizate și eventual conștientizate. Orice amânare poate provoca și mai multă suferință.
       Dacă ești singur putem să vorbim despre implicarea într-o relație de amor, mai ales în partea a doua a lunii analizată aici. Nu este exclus să redeschizi anumite discuții cu o fostă iubire din trecut aflată în străinătate. Urmează o perioadă oarecum bulversantă, cu evenimente inedite, la capitolul iubire, sexualitate. Nu este exclus nici să întâlnești iubirea cu ocazia unei călătorii peste hotare.

Cariera si baniCarieră și bani    
       Această lună este destul de solicitantă, în plan profesional. Este timpul să dai dovadă de prudență, mai ales dacă te gândești să faci schimbări în zona carierei, îndeosebi în preajma datei de 2 august, atunci când este posibil să te confrunți cu tot felul de răsturnări de situație legate de locul de muncă, relația cu colegii sau chiar cu probleme care țin de mijloacele de comunicare, instrumentele de lucru, aparatura electronică și astfel să nu reușești să rezolvi la timp sarcinile de lucru. Este o perioadă favorabilă pentru relansare în plan profesional, îndeosebi spre sfârșitul lunii august. Ai acum posibilitatea de a găsi un (nou) job, unul care este pe măsura așteptărilor tale, după data de 27 august.   
       Până pe data de 19 august este bine să acorzi o mai mare atenție la actele pe care intenționezi să le semnezi sau dacă vrei să-ți faci publicitate, să te lansezi într-un nou domeniu. Este recomandată o amânare! Cert este că vei avea ocazia să observi ce anume ai de schimbat sau ce vrei, de fapt, în plan profesional. Atenție și la eventualele parteneriate, la colaborări sau lansarea în afaceri, îndeosebi în prima parte a lunii.
       Planul financiar este bine aspectat putându-te aștepta la câștiguri financiare datorate efortului tău, abilităților și talentelor de care dispui, îndeosebi după data de 27 august. Pe tot parcursul acestei luni este bine să nu dai startul vreunei afaceri personale, colaborări, implicarea într-un parteneriat, până când nu ai toate informațiile necesare, în privința viitorilor colaboratori.

SanatateSănătate
      Va trebui să nu faci excese, imprudențe, atunci când vine vorba despre alimentație și/sau unele activități care ar putea să îți suprasolicite organismul. Este recomandat să dai dovadă de cumpătare pentru că ești predispus la probleme ale rinichilor, ficat, probleme digestive, dureri de spate, infecții, pe tot parcursul acestei luni. Mare atenție în timpul călătoriilor pe distanțe lungi, în preajma datei de 11 și 28 august, întrucât ești predispus la lovituri, accidente, tot felul de probleme menite să îți pună viața în pericol.