Luna august 2018, Rac

August 2018, Rac
004 Rac       Este o lună de vară în care, oricât te-ai strădui să găsești noi resurse financiare sau noi posibilități de a găsi un contract de muncă mult mai avantajos, vei observa că te lovești parcă de un zid, obstacole menite să te determine să faci un pas înapoi. Nu ești încă sigur pe tine, pe propriile posibilități de a răzbate, îndeosebi atunci când vine vorba despre bani și carieră. În prima parte a lunii ai ocazia să primești bani din muncă proprie dar, cum vin așa se și duc, foarte rapid. Nu este cazul să intri în panică, ci ai face bine să fii mult mai chibzuit, atunci când vine vorba despre cumpărături sau plimbări, distracții alături de prieteni. Din data de 23 august apar noi șanse să închei un contract avantajos sau să negociezi în favoarea ta, fie că este vorba de salariu sau o nouă colaborare în plan profesional. Călătoriile sunt în avantajul tău având ocazia să interacționezi cu oameni noi, interesanți cu care să dezvolți o afacere personală sau să înveți lucruri noi și valoroase pentru propria dezvoltare. Deviza ta, în această lună, este: „Discreția nu este totuna cu ascultarea adevărului.” Honore de Balzac

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
       În prima decadă a acestei luni ești preocupat de găsirea unor noi posibilități de câștiguri financiare așa că ai tendința să neglijezi latura sentimentală sau relația de cuplu. Se impune găsirea unui echilibru, a unei armonii între obligațiile care țin de serviciu și familie, relația de dragoste. Nu este exclus să ai sentimentul că apar răsturnări de situație în plan amoros, atunci când te aștepți mai puțin. Intri în posesia unor secrete sau se arată adevărata față a unei relații de dragoste, îndeosebi în prima parte a lunii august.
       Din data de 7 august se îmbunătățește vizibil relația cu părinții, cu familia fiind momentul potrivit pentru a demara acțiuni comune, un proiect ce vizează casa, o investiție sau renovarea unei locuințe. Este recomandat să fii mult mai prudent, în ceea ce privește o relație de dragoste care se află deja în curs, îndeosebi în preajma datei de 10 august, atunci când ai tendința să pui pe primul plan interesele financiare și astfel să ajungi la certuri în relația cu persoana iubită. Pot să apară unele probleme de comunicare în relația cu sexul opus sau vei afla ce se vorbește despre o persoană dragă, informații care te vor lămuri cu cine ai de-a face, de fapt.
      Din data de 13 august se reaprind discuțiile contradictorii, certurile în relația cu partenerul de viață, așa că vezi ce anume a rămas nelămurit din trecut sau caută să înțelegi adevăratele intenții ale partenerului de viață. Este posibil să intri în posesia unor informații neplăcute care să te determine să iei decizia bruscă de a renunța la relația de mariaj, îndeosebi la jumătatea acestei luni. Fii mult mai atent la starea ta de agresivitate verbală și nu te grăbi să arunci cu vorbe pe care le vei regreta mai târziu. Cel mai important este să aștepți să treacă această perioadă tensionată. Spre sfârșitul lunii august ai ocazia să te lămurești asupra relației de cuplu și să știi mult mai clar ce direcție să alegi, dacă merită să mai „tragi la aceeași căruță”, alături de actualul partener de viață.

Cariera si baniCarieră și bani        
       Este o perioadă foarte dinamică, în plan financiar dar și profesional. Putem să vorbim despre multă muncă, dedicare, preocupare pentru a te perfecționa în plan profesional. Te implici în tot felul de proiecte și activități la locul de muncă încercând să fii un bun coleg, gata să vină în sprijinul celorlalți parteneri în orice moment. Prin calm și diplomație reușești să finalizezi sarcinile de seviciu cu brio. Știi cum să te faci apreciat fiind un bun coleg, unul care știe să le vină în ajutor celor care au nevoie de sfatul și susținerea ta. Dai dovadă de multă ambiție și curaj în îndeplinirea sarcinilor de serviciu dar, cu toate acestea, ai ocazia să te confrunți cu tot felul de nemulțumiri, reproșuri venite din partea unui superior. Nu este exclusă nici apariția de noi oportunități pentru a schimba direcția, în plan profesional, îndeosebi spre sfârșitul lunii august.
       Fii mult mai precaut, dacă ești implicat într-o  afacere personală sau de parteneriat întrucât ești predispus la renunțări, răsturnări de situații, în a doua parte a lunii, îndeosebi la jumătatea perioadei. În preajma datei de 25 august ai ocazia să te bucuri de câștiguri financiare, venite ca urmare a muncii susținute.
       Spre sfârșitul lunii se mai îmbunătățește atmosfera, în ceea ce privește relațiile de colaborare, de afaceri sau în relația cu superiorii știind cum să îți exprimi punctul de vedere, ideile, să vii cu noi inițiative care pot propulsa instituția în care ești angajat.

SanatateSănătate

       Este foarte important să nu exagerezi cu munca și să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre participarea la petreceri, întâlniri cu prietenii întrucât ești predispus la consum excesiv de alcool, mâncare sau să pierzi nopți neglijând astfel odihna. Treci printr-o perioadă intensă, ai chef de distracții, de plimbări, interacțiuni sociale. Va trebui să fii mai atent în prima parte a lunii, atunci când ești predispus la probleme care țin de infecții ale sângelui, accidente, lovituri, probleme ale ficatului sau de natură digestivă, renale (în preajma datei de 10 august), insomnii, alternare a tensiunii arteriale.