Luna august 2018, Pești

August 2018, Pești
012 Pesti       În această lună de vară îți dedici cea mai mare parte a timpului muncii sau încercării de a găsi noi remedii pentru eventualele probleme de sănătate cu care te confrunți. Investești cu succes cea mai mare parte din energia fizică în munca pe care o prestezi lucrând mult, având sentimentul că bați pasul pe loc concentrându-te foarte mult pe detaliile care chiar contează. Spre sfârșitul lunii vei pune mai mult accent pe relația de mariaj sau pe nevoia de dezvoltare a unui parteneriat care implică multă dedicare, efort fizic și mental. Deviza ta, pentru luna august, este: „Singurul mod de a realiza lucruri minunate este să iubești ceea ce faci.” Steve Jobs

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
       Până în data de 7 august putem să vorbim despre o perioadă favorabilă în relația de cuplu având ocazia să primești cadouri, atenții venite din partea partenerului de viață, o vacanță în doi departe de casă. Pot avea loc discuții constructive, legate de casă, familie, de posibila achiziție a unei case sau a unui teren. Cert este că ești pus pe treabă, te afli într-o stare de agitație permanentă mobilizând astfel și partenerul de viață, îndeosebi atunci când este vorba despre propria sănătate. Până în data de 19 august va trebui să fii mult mai răbdător în relația cu celălalt și să nu insiști cu subiecte pe tema serviciului altfel riști să strici starea de echilibru din relația de cuplu.Există riscul să fii prea cicălitor, critic și astfel să strici momente frumoase. Pot să revină acum în discuție unele probleme legate de casă și familie, de relația cu părinții. Ar trebui să încerci să te relaxezi mai mult, alături de partener și să o lași mai ușor cu starea de neîncredere în celălalt.
        Dacă ești singur atunci, din data de 7 august, ai ocazia să dai startul unei relații pline de pasiune implicându-te trup și suflet într-o relație care, de fapt, nu promite prea mult. Pui mai mult accent pe sexualitate. Nu vor lipsi nici provocările sau problemele de natură sentimentală, relațională, îndeosebi la începutul și sfârșitul lunii august. Este vorba despre o relație care te poate răscoli profund având sentimentul că nu i te poți opune. Vorbim despre o relație din care ai ceva de învățat, de împărtășit, de oferit și de primit de la celălalt. Ceea ce trebuie să se întâmple tot se va întâmpla!

Cariera si baniCarieră și bani      
       Putem să vorbim despre o lună în care serviciul, relația cu colegii și/sau colaboratorii va ocupa locul central. În această zonă a carierei pot avea loc schimbări semnificative fiind nevoie de mobilizare, ambiție și curaj din partea ta. Poate fi o perioadă de succes, popularitate, de obținere a unui post de conducere și implicit o mărire a salariului. Va trebui să dai dovadă de o mai mare atenție, atunci când vine vorba despre semnarea unui act care pune în valoare un parteneriat sau o afacere, îndeosebi până în data de 19 august. Cert este că, indiferent de obstacolele cu care te poți confrunta, vei face față cu brio la sarcinile de serviciu. În preajma datei de 11 august există riscul să ajungi la confruntări directe în colectivul de muncă, să te simți folosit, exploatat de către ceilalți colegi de muncă. De evitat semnarea oricărui act, contract ce vizează un serviciu în străinătate. Nu te grăbi să iei decizii care te-ar putea afecta pe termen îndelungat ajungând astfel mai mult să pierzi decât să câștigi, în plan profesional. Este o perioadă incertă, confuză în relația cu prietenii, ba chiar este posibil ca anumite persoane să încerce în mod voit să îți facă rău așa că fii mult mai prudent în tot ce este legat de carieră, bani și parteneriate. Evită să dai bani cu împrumut unor prieteni, în preajma datei de 13 august, fiind predispus acum la furt, pierderi de bani.
        La sfârșitul lunii te poți aștepta la tot felul de răsturnări de situație ce vizează cariera, decizii care te vor deruta, te vor obliga să schimbi direcția în plan profesional. Totul este să fii calm și să nu te grăbești să aduci tot felul de acuzații și reproșuri unui superior.

SanatateSănătate      
      Este o lună de vară în care este recomandat să nu îți neglijezi sănătatea. Solicitările venite din partea celorlați ar putea să-ți pună serios la încercare rezistența fizică și psihică. Este important să găsești un echilibru între muncă și odihnă, între veghe și somn.   Recurgerea la terapii alternative, starea de relaxare, găsirea unor noi metode de tratament te-ar putea ajuta la vindecarea unor boli sau răni, traume sufletești mai vechi. Sunt favorizate tratamentele alternative, o cură de vitamine, plimbările prin natură. Ești predispus la intervenții chirurgicale, în încercarea de a rezolva o problemă de sănătate cu care te confrunți de ceva timp. Este posibil să ai unele probleme cardiace, infecții, probleme cu tensiunea arterială, eventual probleme stomatologice sau în zona capului. Este bine să eviți excesele care țin de alimentație sau medicamente.