Luna august 2018, Gemeni

August 2018, Gemeni
003 Gemeni      Te vei implica mai mult în tot ceea ce este legat de studii, acumularea de informații sau relația cu rudele apropiate având ocazia să reiei anumite discuții care țin de o investiție, o colaborare importantă sau de noi posibilități de renovare a unei locuințe. Ai ocazia să călătorești mai mult, să ajungi în locuri pe unde nu ai mai ajuns de ceva timp sau să te reîntâlnești cu persoane dragi. Luna Nouă din data de 11 august îți aduce șansa de a relua anumite studii, cursuri abandonate sau pe care le-ai tot amânat din diferite motive personale. Este posibil să iei decizia de a urma noi cursuri de perfecționare sau participi la concursuri, interviuri. Din data de 23 august vei pune mai mult accent pe relația cu propria familie, cu părinții, te preocupi mai mult de casa părintească. Deviza ta pentru această lună este: „În lipsa iertării, lasă uitarea să vină.” Alfred de Musset

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
       Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj este bine să fii mult mai prudent la modul în care îți exprimi propriile nemulțumiri, vis-a-vis de un proiect ce implică și bani pe care îi poți obține, în mod deosebit, prin intermediul partenerului de viață. Ești predispus la certuri, discuții în contradictoriu, reproșuri, ai tendința de a fi gelos, posesiv cu partenerul de viață, mai ales în preajma datei de 7 și 11 august. Chiar dacă mai planează unele suspiciuni, teama de a nu fi părăsit, reușești să treci cu bine peste aceste trăiri preocupându-te mai mult de obligațiile care țin de serviciu.
       O perioadă favorabilă pentru călătorii în doi este în jurul datei de 29 august, atunci când ai ocazia să treci la o mai bună comunicare în relația de mariaj. Știi cum să te faci apreciat de jumătatea ta trăind adevărate momente de dragoste și pasiune. Este timpul să readuci un nou suflu în relație și să lași în trecut orice umbră de îndoială și nemulțumire.
Ai tendința să te reîntorci la vechi amoruri, să reiei discuții cu persoane de sex opus care păreau a fi ceea ce căutai în plan amoros. Este o lună fierbinte, la capitolul amor, îndeosebi din data de 7 august, atunci când vei avea ocazia să constați că multe lucruri, promisiuni, idealuri de dragoste pe care ți le propui nu se pot împlini, până în data de 19 august. Așa că trăiește momentul și nu îți face prea mari speranțe de viitor  alături de o persoană de sex opus, cunoscută în prima parte a lunii august.
       Dacă ești singur putem vorbi despre șansa de a găsi acum iubirea pe care o aștepți de ceva timp. Este recomandat să profiți de sfârșitul lunii, mai exact din data de 27 august, pentru a da startul unei (noi) relații stabile, de lungă durată, evitând să te lași atras în relații superficiale.

Cariera si baniCarieră și bani        
       Este o lună nu tocmai favorabilă în ceea ce privește colaborările, parteneriatele având sentimentul că parcă nu vrea să se lege nimic sau existând posibilitatea să te confrunți cu răsturnări de situație menite să te deruteze, neștiind prea clar ce alegeri să faci în plan profesional. O perioadă mai delicată la locul de muncă, în relația cu colegii ar fi  în preajma datei de 11 și 29 august când ți se poate aduce în vedere faptul că nu este cazul să iei decizii pripite și este bine să o lași mai ușor cu acuzațiile nefondate. Fii mai prudent în tot ceea ce ține de semnarea de acte, documente importante, deplasări în interes de serviciu sau lansarea de noi colaborari, o afacere proprie până în data de 19 august.
       În luna analizată beneficiezi de aprecierea venită din partea colegilor, a colaboratorilor și chiar a șefilor direcți. Este posibil să participi la tot felul de interviuri, te poți bucura de reușite obținând un loc de muncă pe placul tău, după data de 19 august. Pot avea loc tot felul de întâlniri, conversații, negocieri, implicarea în activități, proiecte care necesită experiența profesionala de care dispui deja. Este posibil să nu folosești cu eficiență maximă abilitățile, talentele de care dispui iar de aici pot să apară ceva neplăceri, îndeosebi pe la jumătatea perioadei analizate. Nu vei duce lipsă de creativitate iar relația cu colegii de lucru este una deosebit de bună. Totuși, va trebui să îți controlezi impulsivitatea, sarcasmul, critica și chiar tendința de a bârfi pe seama colegilor. Este recomandat să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre cheltuieli și să eviți achizițiile care depășesc bugetul alocat împrumutându-te. Te poți bucura de mici cadouri, atenții, spre sfârșitul lunii.

SanatateSănătate
        Stai bine la capitolul sănătate cât timp reușești să duci o viață echilibrată, fără nici-un fel de excese. Ești predispus la răniri, lovituri, probleme datorate grijilor, efortului intelectual, a muncii excesive, în preajma datei de 11 și 28 august. Te poți aștepta și la unele stări de insomnie, epuizare psihică, stres, oboseală accentuată. Ai nevoie de mai multe plimbări prin natură, relaxare.