Luna august 2018, Capricorn

August 2018, Capricorn
010 Capricorn       În prima parte a lunii te axezi mai mult pe discuțiile care au legătură cu banii partenerului de viață, eventualele restanțe ce țin de plata unor taxe și impozite, un credit bancar sau pur și simplu ești ferm hotărât să dai startul unui partaj. Este posibil să fie reluate discuțiile pe tema unei moșteniri și a problemelor ce reies în urma unei eventuale împărțiri. Nu este cazul să iei decizii definitive, de evitat semnarea vreunei înțelegeri, a unui contract, până pe data de 19 august. Te remarci prin energie interioară deosebită, ambiție, curaj și energie pe care ai ocazia să le folosești în sens constructiv, pozitiv. Nu este exclusă reformularea unor contracte care țin de o moștenire, divorț sau investiții, pensie alimentară, taxe și impozite, credite. Ai șansa de a aplica acum unele strategii curajoase, ambițioase legate de planul financiar, spre sfârșitul lunii. Din data de 23 august se observă o mai mare preocupare față de domeniul spiritual sau dorința de a urma studii de perfecționare, înscrierea la o facultate, continuarea studiilor postuniversitare. Deviza ta pentru această perioadă este: „Numai visurile mărețe pot să facă sufletul oamenilor să vibreze.” Marc Aureliu

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
       Până la jumătatea perioadei relația de cuplu pare să se desfășoare destul de armonios reușind să mai lași de la tine, să treci cu vederea anumite aspecte ale trecutului comun. În preajma datei de 10 august este posibil să apară tot felul de răsturnări de situație care vizează o relație intimă, de amor și care te forțează oarecum să iei o decizie clară. Nu prea există cale de mijloc, fie alegi să rămâi în relația oficială și să continui să te minți, fie alegi să pleci din relația de mariaj și să îți urmezi vocea inimii.
        Te poți aștepta la unele răbufniri, nemulțumiri, reproșuri, excese în cadrul relației fiind o perioadă destul de bulversantă, la capitolul sentimente, împărtășire cu celălalt a ceea ce gândești și simți, de fapt. Chiar și așa, abordând relația de mariaj din cu totul alt punct de vedere, în preajma datei de 24 august, te poți aștepta la răsturnări de situație surprinzătoare. Este posibil ca partenerul de viață să ia decizia bruscă de a renunța la relație. Este o lună de vară epuizantă, solicitantă reușind cu greu să-ți regăsești calmul, echilibrul. O vacanță în doi sau măcar o plimbare în natură este binevenită pentru a reuși să mai „liniștiți apele” în relația de mariaj.
       Dacă ești singur atunci putem să vorbim despre o perioadă favorabilă pentru a te îndrăgosti pe neașteptate, îndeosebi spre sfârșitul lunii, atunci când reușești să îți exprimi mult mai clar propriile trăiri, dorințe, sentimente. Este momentul potrivit să îți exprimi așteptările pe care le ai de la celălalt dorindu-ți, de fapt, să clădești o relație de lungă durată, eventual să întemeiezi o nouă familie.

Cariera si baniCarieră și bani      
       La începutul lunii august nu este tocmai bine să te avânți și să faci investiții întrucât ești predispus la pierderi financiare care vor fi cu greu remediate. În prima parte a lunii discuți foarte mult despre bani, modul în care ai putea plăti anumite datorii și cum să faci eventual să salvezi o afacere personală. Nu te poți baza însă pe promisiunile unor colaboratori care nu fac decât să te amâne, să te mintă sau să nu reușesc să se țină de cuvânt, datorită unor evenimente neașteptate.
       Din data de 7 august ești mult mai inspirat, diplomat, echilibrat în ceea ce privește cariera și relația cu superiorii. Știi cum să te faci remarcat prin seriozitate și implicare, asumarea de responsabilități, dând startul unor idei, proiecte la care nu se „înhamă” oricine. Știi să tragi din greu, atunci când vine vorba despre carieră și, chiar dacă nu prea vezi cu ochi buni atitudinea unor colegi mai leneși, știi să îi mobilizezi pe ceilalți în direcția dorită de tine. Îți vezi propriul interes conștientizând că, pentru a-ți împlini un țel măreț, ai nevoie de aliați, colaboratori de nădejde și mai ales de fler, tact și diplomație. Mare atenție la reluarea unor discuții legate de patrimoniu fiind absolut necesar să acționezi în forță, îndeosebi din data de 13 august. Timpul se va derula cu repeziciune abia având timp să îți tragi sufletul astfel că, în intervalul 13 – 27 august, vei acționa cu mult efort fizic și mental pentru a duce la bun sfârșit o activitate începută cu ceva timp în urmă. Nu prea ai chef să îți iei zile libere pentru odihnă întrucât ești mult prea tensionat de problemele care țin de serviciu.
       Până în data de 19 august va trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vorbim despre semnarea de (noi) contracte sau acțiuni legate de colaborări cu firme din străinătate sau călătorii în interes de serviciu. Tot în această lună te poți aștepta la o serie de răzgândiri legate de bani, de o înțelegere ce implică și un nou împrumut și alt partener de afaceri. Este vorba, de fapt, despre reluarea unor discuții care s-au derulat încă de la jumătatea lunii iulie 2018. Este posibil să reiei discuțiile legate de un împrumut, amenzi, taxe și impozite.

SanatateSănătate
       Este recomandat să acorzi o atenție specială la eventualele probleme de sănătate. Te poți aștepta la momente de depresie, tulburări care țin de zona digestivă, renală sau de coordonare psiho-motorie. Nu exagera cu consumul de medicamente. Este posibil să schimbi acum tratamentul sau chiar medicul în încercarea de a găsi un remediu mai eficient. Te poți aștepta la schimbări bruște de dispoziție, senzație de disconfort emoțional, insomnii. Este nevoie de mai multă relaxare în mijlocul naturii.