Luna august 2018, Berbec

August 2018, Berbec
001 Berbec         Este o lună în care debordezi de energie, dinamism, încredere, creativitate și iubire punând multă pasiune în tot ceea ce faci. Te aprinzi destul de ușor, atunci când vine vorba despre dragoste, astfel că, până în data de 23 august, se întrezăresc noi perspective din punct de vedere amoros având ocazia să revii la o iubire din trecut. Ești mult mai dornic să creezi debordând de noi idei, care mai de care mai interesante, menite să te ajute în carieră. Până în data de 19 august va trebui să fii mult mai prudent în tot ceea ce ține de investiții, relația cu propriul copil și chiar în relația sentimentală. Din data de 23 august ești mult mai preocupat de locul de muncă, de sarcinile de serviciu fiind nevoit să îți iei de lucru acasă. Spre sfârșitul lunii este bine să profiți de noile oportunități de progres în plan profesional.  Deviza ta, pentru luna august este: „Nici frumusețea, nici banul nu face pe om mai fericit, ci numai înțelepciunea și cumpătarea.” Clement Alexandrinul
      
Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu        
         Este o lună de vară fierbinte, pentru tine, la capitolul dragoste, relație de cuplu și tot ceea ce are legătură cu iubirea. Lucrurile nu sunt atât de grave pe cât ai crede, tu ai tendința să amplifici anumite situații și să le privești dintr-o perspectivă pesimistă. Ce ai de făcut este să lași să plece din viața ta cine trebuie, îndeosebi până în data de 11 august și să nu te mai agăți obsesiv de persoane de la care chiar nu se merită să ai așteptări. Ai tendința să visezi poate prea mult la prințul/prințesa din povești. Este o lună de aflare a unor adevăruri dureroase în plan amoros dar și de eliberare, de repliere, de regăsire a propriului drum, a echilibrui în plan afectiv.
         Dacă ești deja căsătorit multe lucruri din trecut tind să revină în relația de cuplu și să tot reproșezi partenerului de viață ce a făcut, cum te-a nedreptățit în trecut și faptul că tu nu poți uita și ierta. Este greu, e adevărat dar, cu puțin efort, voință și înțelepciune vei trece peste toate aceste lucruri care nu fac decât să te epuizeze energetic. Este nevoie de mai multă atenție în relația de cuplu, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când ai tendința să neglijezi partenerul de viață acordând mai multă atenție grupului de prieteni.
        Dacă încă îți cauți perechea este o lună în care dragostea îți dă târcoale, îndeosebi o dragoste ce revine din trecut și încearcă, parcă, să te destabilizeze la nivel psihic-emoțional. Mare atenție în preajma datei de 13 august, atunci când pot apărea răzgândiri, certuri în relația cu persoana iubită. Nu este exclus să fii prins între două sau mai multe iubiri și să nu știi ce alegere să faci. Fii prudent la deciziile pe care le iei, îndeosebi până în data de 19 august.
 
Cariera si baniCarieră și bani
        Până în data de 7 august se poate vorbi despre o perioadă favorabilă, din punct de vedere profesional, știind cum să dai dovadă de diplomație în relația cu colegii și superiorii. Până pe 19 august va trebui să fii foarte atent la deciziile pe care le iei, mai ales dacă este vorba despre investiții majore, decizii pe care trebuie să le iei în numele colectivului din care faci parte. Nu este cazul să exagerezi cu critica la adresa celorlalți sau să te grăbești să semnezi anumite contracte de colaborare.
        Prima parte a lunii se poate dovedi solicitantă, din punct de vedere profesional și chiar dacă pleci în vacanță, o să ai surpriza că nu reușești să te relaxezi cu adevărat, cât timp simți că lucrurile nu sunt puse în ordine la locul de muncă. Este posibil să te răzgândești mai des sau ceilalți nu se țin de promisiunile făcute. Ai ocazia să constați că ai de făcut anumite corecții asupra unui proiect sau că va trebui să revii asupra unor documente, hotărâri.  
       Este o lună de vară potrivită pentru concediu, relaxare și acumulare de energie pe care să o folosești mult mai eficient, în plan profesional, pentru a te lansa cu forțe noi, din luna septembrie. Planul financiar poate fi supus unor restricții, cheltuieli neașteptate, pe la mijlocul perioadei analizate. Ai ocazia să atragi câștiguri bănești, noi oportunități de avansare la locul de muncă, îndeosebi spre sfârșitul lunii august.

SanatateSănătate
       În luna analizată aici nu vei duce lipsă de vitalitate. Va trebui totuși să te mai temperezi și să acționezi cu mai mult calm, atunci când vorbim despre reparații prin casă, gospodărie. Ești predispus la accidente, lovituri, probleme care țin de tensiunea arterială, circulația sanguină. Este posibil să te confrunți cu probleme renale, infecții, răniri ușoare, spre sfârșitul lunii.