Luna august 2018, Balanță

August 2018, Balanță
007 Balanta      În această lună te simți însuflețit de idealuri nobile, ești concentrat pe relația cu prietenii, noi perspective de a face schimbări importante în cadrul unui grup, asociație în care activezi. Ai ocazia să intri în posesia unor bârfe, să fii dezamăgit de prieteni de la care aveai așteptări mai mari astfel că, până în data de 19 august, treci prin transformări serioase, schimbări care vizează rerlația cu prietenii. Din data de 23 august ai ocazia să participi la evenimente în scopuri caritabile, acțiuni umanitare, experiențe care te pot ajuta să te simți împlinit, să descoperi o nouă față a existenței. Beneficiezi acum de susținere venită din partea unor ghizi, a unor mentori având ocazia să stabilești relații utile pentru progresul personal. Deviza ta pentru această lună este: „Nu visa lucruri mărunte pentru că ele nu au puterea să miște inimile oamenilor.” Johann Wolfgang von Goethe

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
       Până în data de 7 august iubești cu pasiune fiind implicat într-o relație de amor pe care preferi să o trăiești în secret. Te poți aștepta însă la răsturnări de situație legate de relația de amor datorate unor indiscreții, bârfe venite din partea unor prieteni care nu au gânduri tocmai bune la adresa ta. Cert este că viața ta sentimentală trece printr-o adevărată revoluție fiind apăsat de tot felul de obligații legate de familie, relația cu proprii părinți sau copil astfel că, până în data de 19 august, trăiești adevărate momente de confuzie, de rătăcire neștiind prea clar ce vrei, ce alegeri să faci, către cine să îți îndrepți atenția sau dacă merită să mai investești timp și energie într-o anumită relație de dragoste. Pe de altă parte, din 7 august te simți mult mai sigur pe tine, pe abilitatea de a atrage atenția sexului opus. Îți înnoiești garderoba, îți schimbi look-ul, nimic nu ți se poate opune, mai ales dacă ți-ai pus în cap să obții neapărat ceva, îndeosebi dacă este vorba despre planul amoros.
       Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu s-ar putea ca viața în doi să fie destul de greu de dus, îndeosebi până în data de 27 august, atunci când se vor relua multe discuții, neplăceri care nu suportă amânare, ba din contră, este bine să rezolvi eventualele conflicte fără să mai amâni luarea unor decizii ferme. Este momentul marilor adevăruri! Spre sfârșitul lunii, distracția în doi este binevenită pentru că deschide noi posibilități de a vă cunoaște mai bine și de a vă redescoperi pasiunea, iubirea reciprocă. Te poți bucura de realizări deosebite, de succes venit din partea partenerului de viață. Va trebui să dai dovadă de prudență în preajma datei de 28 august, atunci când este necesar să readuci starea de echilibru între obligațiile care țin de serviciu și cele din familie. De aici pot să apară unele conflicte în relația cu părinții dar nu este exclusă nici apariția unor nemulțumiri venite din partea partenerului de viață.
       Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci este recomandat să profiți de această perioadă avantajoasă, din punct de vedere amoros. Ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus, atractivă și influentă, eventual cu funcție de răspundere, cineva care te poate ajuta să îți regăsești starea de echilibru, în plan sentimental dar și material. Se poate vorbi despre o relație de colaborare care se va transforma, cu timpul, într-o relație sentimentală de durată.

Cariera si baniCarieră și bani      
          Avem de-a face cu o lună interesantă la capitolul carieră având mai mult chef de distracții și plimbări decât de muncă. Este o lună favorabilă, în privința afacerilor personale, îndeosebi în a doua parte a perioadei. Nu te grăbi să semnezi vreun contract de colaborare până în data de 19 august. Te bucuri de realizări, câștiguri financiare datorate diplomației, șarmului dar și prin inspirația, inițiativa și creativitatea de care dai dovadă acum. Va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre investiții, îndeosebi până în data de 13 august. Este posibil să ajungi la discuții, neplăceri în relația cu superiorii, în preajma datei de 2 și 28 august. O perioadă favorabilă pentru demararea unor proiecte comune, alături de un grup de prieteni, este în preajma datei de 20 august. Planul financiar este bine aspectat reușind să obții banii de care ai nevoie pentru materializarea unor dorințe.

SanatateSănătate
         Chiar dacă debordezi de energie și vitalitate va trebui să dai dovadă de prudență, în privința propriei sănătăți. Până în data de 19 august este bine să eviți orice analiză medicală sau să începi un nou tratament. Ești predispus la probleme care țin de sistemul nervos sau unele probleme de coordonare, eventual disfuncții ale sistemului respirator sau în privința aparatului locomotor, la căzături, lovituri, accidente, îndeosebi în preajma datei de 11 și 28 august.