Luna aprilie 2018, Vărsător

Aprilie 2018, Vărsător
011 Varsator         În prima parte a lunii este posibil să apară întârzieri, blocaje, să fie nevoie de reevaluări, reanalizate vechile probleme care țin de relația cu rudele apropiate sau cu un vecin. Ar trebui să fii mult mai atent la felul în care comunici întrucât mesajele se pot dovedi a fi confuze, neclare, putând greși în modul în care trensmiți informații. Fii atent la ce acte semnezi, la negocieri, călătorii, examene. Este posibil să reiei acum cursuri pe care le-ai abandonat cu ceva timp în urmă. Din data de 20 aprilie te preocupi mai mult de casă, de propria gospodărie, proprietate fiind posibil să faci achiziții importante. Este multă forfotă în plan domestic. Este o perioadă bună pentru a face schimbările necesare, curățenia de primăvară, reparații sau pentru a dialoga cu membrii familiei pe chestiuni patrimoniale. Controversele sunt prezente, îndeosebi în preajma datei de 17 aprilie dar le poți gestiona, cu puțin efort și bunăvoință. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Ceea ce am făcut pentru noi înșine moare în pace cu noi, ceea ce am făcut pentru alții și pentru lume rămâne și devine nemuritor.” Albert Pike
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
      Este momentul să te dedici familiei și relației de cuplu preocupându-te mai mult de casă și de copii. Sunt multe lucruri de lămurit în cadrul relației, cu partenerul de viață, având ca subiect principal propriii copii. Din data de 24 aprilie crește și mai mult cheful de a iubi și a dărui fiind mult mai pasional,  dornic să împărtășești cu persoana iubită momente încărcate de tandrețe și romantism. Se vorbește tot mai mult despre banii pe care ar trebui să-i investești în educația copilului și/sau în renovarea casei.  Prin comunicare și înțelegere față de cel drag reușești să aplanezi eventualele conflicte, certurile, discuțiile în contradictoriu, îndeosebi în preajma datei de 5 și 26 aprilie. Este recomandat să pui mai mult accent pe răbdare și acceptarea faptului că și tu poți greși, mai ales în relația cu persoanele apropiate.
      Planul sentimental este supus la tot felul de teste, răsturnări de situație, îndeosebi din data de 15 aprilie. Ai sentimentul că se repetă anumite situații, se reiau discuții inutile, reproșuri, acuzații venite din partea persoanei iubite sau chiar tu riști să fii prea cicălitor. Nu te lăsa prins în discuții care nu își au rostul. Spre sfârșitul perioadei analizate este posibil să te reîntâlnești, în mod neașteptat, cu o iubire din trecut.
 
Cariera si baniCarieră și bani       
      Cariera este în centrul atenției, de parcă a sosit momentul decisiv pentru viitorul tău profesional. Te-ai pregătit puternic, ai studiat, ți-ai făcut temele cât ai putut de bine iar acum te prezinți cu încredere în fața unei comisii care îți verifică atent cunoștințele acumulate. Ești sigur pe tine iar această atitudine, de bun profesionist, te va ajuta să lași o impresie bună superiorilor. În această lună reușești să te mobilizezi și să creezi acea stare de echilibru între obligațiile de serviciu și familie. Ai ocazia să dai startul unor proiecte curajoase și poți primi susținere din partea unor persoane care vor juca rolul de ghid pentru tine, îndeosebi la sfârșitul perioadei. Este posibil să te gândești la reluarea unor studii care te vor ajuta în profesia pe care o desfășori. Cert este că te simți deosebit de motivat pentru a munci cu spor, îndeosebi după data de 15 aprilie, atunci când începi să culegi roadele muncii tale bucurându-te de mai mulți bani în cont. Știi cum să-ți faci publicitate mai bine, te faci remarcat de către superiori. Te dedici unor cauze nobile de voluntariat fapt care te va propulsa și mai mult înainte, cunoscând oameni noi, interesanți, un grup, o asociație. Depui mai mult efort pentru perfecționarea proprie urmându-ți drumul profesional cu mai multă încredere. Ai șansa de a finaliza anumite idei, poți pune în practică noi strategii menite să te propulseze pe o nouă treaptă profesională. Merită să tragi tare acum, pentru că nu mai e mult până la scopul propus dar nu aluneca spre exces de zel sau extenuare, care te pot face să greșești. Tot ce ai de făcut este să te organizezi mult mai bine, fără să te risipești în mai multe activități, în același timp.
 
SanatateSănătate
        În această lună nu te vei confrunta cu probleme deosebite, din punct de vedere al sănătății. Pot reapărea unele probleme din trecut și care se cer urgent remediate. Putem să vorbim despre dureri de spate, șolduri, gambe sau încheieturi, dureri de oase. Spre sfârșitul lunii este posibil să apară unele probleme oculare sau viroze respiratorii. Este recomandat să o lași mai ușor cu munca și să te relaxezi mai mult, eventual plecând în excursie la munte în a doua parte a lunii.