Luna aprilie 2018, Taur

Aprilie 2018, Taur
002 Taur        Oricât de greu ți se va părea drumul, până la urmă tot vei reuși să iei hotărârile care te vor avantaja, pe termen îndelungat. În prima parte a lunii te confrunți cu starea de confuzie, de nehotărâre, ai sentimentul că toată lumea este împotriva ta și că nimeni nu te înțelege. Este vorba despre o perioadă de solitudine, de retragere în lumea ta încercând să găsești soluții salvatoare la situațiile critice. Reapar persoane din trecut, este posibil să te concentrezi mai mult pe latura spirituală a existenței și să faci curățenie, atât în sufletul tău cât și în afara ta. Nu ai decât să te confrunți cu anumite lucruri din trecut pentru a te lămuri ce vrei, de fapt și să îți spui punctul de vedere cu fermitate, îndeosebi în a doua parte a lunii aprilie, atunci când se pare că te susțin mai mult astrele. Deviza lunii, pentru tine, este: „Drumul spre fericire presupune: hotărâre, efort și timp.” Dalai Lama
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu         
      Încă de la începutul lunii ai ocazia să te bucuri de atenția venită din partea sexului opus, îndeosebi în prima parte a perioadei în discuție aici. Nu este exclus să revină în viața ta o iubire din trecut. Ar trebui ca, de data aceasta, să fii mult mai prudent, în cazul în care te-ai hotărât să reiei o relație sentimentală întrucât ai tendința să repeți aceleași greșeli.
            Atenție la eventuale probleme și decizii luate în preajma datei de 17 aprilie, atunci când este posibil să ajungi la unele confruntări în relația cu partenerul de viață. Nu ai decât să vezi de unde vin aceste nemulțumiri și să adopți o atitudine mult mai degajată. Nu este vorba despre conflicte de care nu pot fi rezolvate, tot ce ai de făcut este să lămurești ce anume ai de corectat în felul în care îți exprimi dorințele, așteptările pe care le ai de la persoana dragă.
 
Cariera si baniCarieră și bani       
      Se pare că, în prima parte a lunii, ești supus la tot felul de teste în relația cu superiorii reușind să ajungi epuizat peste măsură, atât fizic cât și și mental. Este necesar să găsești noi alternative pentru a gestiona situațiile neplăcute, noi modalități de a comunica în cadrul unui parteneriat, colaborări sau în relația cu colegii. Este posibil să primești noi oportunități de angajare, în a doua parte a lunii sau dai startul unui proiect pe termen îndelungat. Până atunci ești foarte ocupat să rezolvi, în mod diplomat, eventualele provocări venite din partea unui superior. La sfârșitul lunii vei avea ocazia să constați că, de fapt, tot răul a fost spre binele tău de mai târziu.
            După data de 24 aprilie planul financiar este mult mai bine aspectat ceea ce ar putea să îți aducă venituri frumoase la bugetul personal. Vei fii mult mai capabil să îți folosești în avantaj personal abilitățile și talentele de care dispui.
 
SanatateSănătate
        Până în data de 15 aprilie este o perioadă în care devine foarte important să te preocupi mai mult de propriul organism și să nu mai stai cu grijă, în ceea ce privește sarcinile de serviciu. Nu ai decât să petreci mai mult timp alături de persoane dragi învățând să te relaxezi în mijlocul naturii. La sfârșitul lunii începi să te revigorezi, de-a dreptul, având sentimentul că renaști.