Luna aprilie 2018, Scorpion

Aprilie 2018, Scorpion
008 Scorpion        În prima parte a lunii aprilie este momentul potrivit să acorzi o atenție deosebită locului de muncă, relației cu colegilor, de aici vor veni multe răspunsuri. Îți vor fi însă răstălmăcite cuvintele, te poți aștepta la tot felul de probleme de relaționare, agresivitate, contraziceri. Nu trebuie să aștepți să treacă această perioadă mai puțin plăcută și să te axezi pe ceea ce îți face cu adevărat plăcere. Este o problemă de comunicare la mijloc având sentimentul că fiecare vorbește pe limba lui și astfel pot să apară tot felul de neînțelegeri greu de gestionat. În a doua parte a lunii aprilie te preocupi de tot ceea ce înseamnă relație de mariaj, obligații pe care trebuie să ți le asumi în cadrul unui parteneriat, o afacere personală. Deviza ta, pentru această lună, este: „Cum este posibil ca unii oameni să fie atât de atraşi de putere încât, atunci când rămân fără ea, li se prăbuşeşte tot universul? ” Vaclav Havel 
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
      Avem de-a face cu o perioadă favorabilă, în ceea ce privește relația cu partenerul de viață, ai ocazia să te bucuri din plin de dragostea și susținerea celui drag. În prima parte a lunii e posibil să reiei o relație intimă, sexuală cu o iubire din trecut. Atenție însă în preajma datei de 17 aprilie, atunci când este posibil să ajungi la certuri, poate chiar iei o decizie fermă în dezavantajul relației de cuplu și toate acestea pentru că nu ai răbdare la ce spune celălalt spunând vorbe care jignesc în mod profund. Așa că mare atenție la modul în care îți exprimi dorințele, așteptările pe care le ai de la celălalt. Spre sfârșitul lunii ai ocazia să remediezi eventualele probleme din relația de mariaj și chiar puteți să plecați într-o călătorie sau să petreceți mai mult timp împreună.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, urmează o perioadă favorabilă pentru a da startul unei relații sentimentale. Nu este exclus să idealizezi, poate prea mult, persoana iubită. La mijlocul lunii te poți aștepta la surprize neplăcute în plan sentimental dar care se pot dovedi benefice, pe termen îndelungat.
 
Cariera si baniCarieră și bani 
        Starea de tensiune din relația cu colegii de muncă tinde să se accentueze peste măsură și astfel ajungi la adevărate conflicte, atât în preajma datei de 5 aprilie, cât și în preajma datei de 26 aprilie, atunci când se reiau anumite discuții, negocieri. Tot ce ai de făcut este să vezi care sunt, de fapt, adevăratele probleme și dacă merită să le acorzi mai multă încredere anumitor colegi, persoane care, deși păreau de încredere, ai acum ocazia să constați că sunt cu totul și cu totul altfel decât păreau. Ai sentimentul de epuizare mentală,nereușind să îți exprimi cu claritate gândurile și ideile. Cert este că a venit momentul să reevaluezi atitudinea față de colegi. Poate fi ocazia de a regândi un proiect profesional sau de a reveni la un fost loc de muncă, pe o funcție pe care ai mai ocupat-o în trecut. Nu este exclus ca anumite neînțelegeri din relația cu colegii să se răsfrângă și asupra relației cu un superior și astfel să pierzi din autoritate sau să nu se țină cont de părerile și ideile tale. În a doua parte a lunii lucrurile sunt mult mai clare în relația cu colegii, în ceea ce privește sarcinile de serviciu. Este o lună în care ai ocazia să te bucuri de bani veniți prin muncă proprie. Este recomandat să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre cheltuieli, fie în legătură cu un parteenriat, fie că vrei să faci o achiziție importantă pentru partenerul de viață. Nu exagera, atunci când vine vorba despre cumpărături!       
 
SanatateSănătate
       În prima parte a lunii aprilie este posibil să reapară anumite probleme de sănătate și ești astfel nevoit să intervii prompt. Ești predispus la accidente, lovituri, căzături, îndeosebi în preajma datei de 5 și 26 aprilie. În luna supusă analizei aici este recomandat să te protejezi mai mult, să te odihnești, să urmezi tratamente alternative, un nou regim alimentar și de viață.