Luna aprilie 2018, Săgetător

Aprilie 2018, Săgetător
009 Sagetator        În această lună vei da dovadă de creativitate, inițiativă, nevoia de iubire, precum și dorința de a-i fi de ajutor propriului copil. Este o perioadă de reevaluare a unei relații de iubire din trecut, de revenirea asupra unor aspecte importante care țin de un hobby sau o preocupare ce implică multă creativitate și care a fost abandonată. Iată că este timpul să redescoperi acele capacități creative, acel mod prin care poți da un sens mult mai frumos propriei vieți prin ceea ce reușești să creezi. Atitudinea ta, chiar dacă pare a fi una oarecum degajată în prima parte a lunii, va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în relația cu prietenii și persoana iubită, existând riscul să finalizezi o anumită relație sentimentală. Din data de 20 aprilie îți vei orienta atenția către domeniul profesional și obligațiile ce țin de colectivul de muncă. O perioadă în care este posibil să consideri că, uneori, trebuie să accepți și anumite condiții nefavorabile de lucru, fiind conștient că acesta poate fi prețul care trebuie plătit pentru realizările tale viitoare, în plan profesional. Cert este că beneficiezi de resursele necesare pentru a duce la capăt ceea ce ți-ai propus. Deviza lunii analizate este: „Cele mai dificile trei lucruri în viață sunt: a păstra un secret, a ierta și a profita de timp.” Benjamin Franklin  
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
      Putem vorbi despre o lună liniștită, măcar în aparență, în ceea ce privește relația de cuplu, îndeosebi în prima parte a perioadei. Ai grijă în intervalul de timp 1 – 15 aprilie, atunci când este posibil să nu ai timp și răbdare pentru a acorda atenția cuvenită partenerului de viață. Tot în această perioadă este posibil să iasă la suprafață aventuri sentimentale sau reiei o aventură cu o iubire din trecut, reușind cu greu să faci față provocărilor de natură sexuală ce apar, îndeosebi în prima parte a lunii. Din data de 24 aprilie se mai animă relația de mariaj fiind capabil să rupi monotonia, să-ți antrenezi partenerul de viață într-un proiect comun, ba chiar se va intensifica relația în plan intim, sexual având ocazia să redescoperi pasiunea, romantismul din cadrul relației de cuplu.
      Este o lună în care viața sentimentală se animă fiind plin de energie, dornic să iubești și să fii iubit. Șarmul tău, modul de a fi și de relaționa cu sexul opus te va ajuta să faci (noi) cuceriri, ba chiar poți da startul unei relații de lungă durată, mai ales în partea a doua a lunii aprilie. Nu-ți mai arde de joacă astfel că a venit timpul să te stabilești într-un loc sigur, eventual să te așezi la casa ta.
 
Cariera si baniCarieră și bani     
    Este necesar să te mobilizezi și să îți îndeplinești sarcinile de lucru cu mai multă conștiinciozitate. Ai ocazia să te bucuri de aprecieri dar și realizări în plan profesional, cât timp folosești de experiența acumulată. Lucrezi mult și eficient. Pot să apară însă tot felul de încurcături în acte, schimbări venite din partea colaboratorilor, îndeosebi în preajma datei de 17 aprilie. O perioadă deosebit de favorabilă pentru demararea unor acțiuni legate de locul de muncă este în intervalul 19 – 24 aprilie. Putem vorbi despre o perioadă favorabilă, la capitolul carieră, bani, îndeosebi în partea a doua a perioadei. Totuși, poți avea sentimentul, uneori, că „pedalezi în gol”, că nu reușești să ajungi acolo unde ți-ai propus, oricât efort ai depune. Cert este că, oricât de multe blocaje vei avea de înfruntat, acestea nu vor face decât să te avertizeze că încă mai ai ceva de remediat, de corectat, de revizuit. Ai acum șansa  de a descoperi propria menire, vis-a-vis de carieră, ce anume te definește, în ce direcție profesională ar fi bine să mergi. Este o perioadă în care planul financiar poate fi supus la tot felul de restricții și tot ce ai de făcut este să fii calm și să nu faci investiții, până în data de 15 aprilie. O perioadă favorabilă câștigului financiar este spre sfârșitul lunii.

SanatateSănătate
      Este vorba despre o lună în care te vei simți în plină formă, ești energic, îndeosebi până în data de 10 aprilie. După acestă dată va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în ceea ce privește sănătatea. Ești predispus la accidente, lovituri, căzături în propria gospodărie, îndeosebi în preajma datei de 17 aprilie. Atenție și la eventuale probleme legate de corzile vocale, viruși gripali, viroze respiratorii, îndeosebi în intervalul 10 – 15 și în preajma datei de 26 aprilie. Este recomandat să acorzi o mai mare atenție la propria sănătate.