Luna aprilie 2018, Rac

Aprilie 2018, Rac
004 Rac            În prima parte a lunii în discuție este necesar să fii mult mai atent, răbdător, în ceea ce privește cariera și relația cu superiorii. Ai ocazia să constați cum îți sunt răsturnate anumite principii, valori reușind cu greu să te redresezi, din punct de vedere psihic și emoțional. Așa că ai grijă la ce anume îți spune intuiția și nu lua decizii la nervi. Este o perioadă în care ai ocazia să intri în posesia multor secrete prin intermediul bârfelor și astfel să te lămurești ce ai de făcut, de acum înainte, în relația cu anumiți colegi. Tot ce ai de făcut în această lună de primăvară este să încerci să te bucuri cât mai mult de momentele frumoase, petrecute alături de persoane dragi. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Înțelege faptul că dragostea și reușitele mărețe implică, uneori, și riscuri mărețe.” Dalai Lama
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
      Urmează o perioadă în care lucrurile stau destul de rău, la capitolul relație de mariaj. Nu ai decât să te înarmezi cu foarte mult calm și răbdare și să eviți orice decizii luate la nervi întrucât acestea se vor dovedi a fi în dezavantajul tău. Vorbim despre o lună în care este posibil să fii profund dezamăgit de atitudinea agresivă venită din partea partenerului de viață și nu mai știi încotro să o apuci. Tot ce ți se cere este, fie să renunți la relație, fie să observi care sunt, de fapt, adevăratele surse ale acestor conflicte din relația de cuplu. Ai ocazia să primești răspunsuri interesante, până în data de 15 aprilie. Spre sfârșitul lunii se vor relua anumnite discuții dar, de data aceasta, nu mai ești luat prin surprindere.
            După data de 24 aprilie sunt șanse mult mai mari să te implici într-o eventuală relație de dragoste dar pe care preferi să o ții în secret.
 
Cariera si baniCarieră și bani        
       Avem de-a face cu o lună foarte agitată, la capitolul carieră, profesie fiind nevoie de o foarte mare concentrare pe ceea ce ai de făcut, îndeosebi până pe 15 aprilie, atunci când este posibil să apară tot felul de răsturnări de situație. Nu ai decât să observi ce anume ai de modificat în proiectele profesionale demarate în trecut. Te poți aștepta la o competiție serioasă, atacuri, mai mult sau mai puțin directe, venite din partea adversarilor. Atât în preajma datei de 5 aprilie, cât și în preajma datei de 26 a lunii analizate ar trebui să dai dovadă de o mai mare prudență și diplomație în relația cu anumiți parteneri de afaceri. Nu este momentul să dai startul unor colaborări, parteneriate ce implică, de fapt, și un mare risc, în plan financiar.
 
SanatateSănătate
        Dacă o să te confrunți cu eventuale probleme de sănătate acestea vin, de fapt, pe fondul stresului de la locul de muncă și/sau din relația cu partenerul de viață. Nu ai decât să te menajezi și să îți petreci mai mult timpul alături de oameni cu care te simți „pe aceeași frecvență”. Este indicat să dai dovadă de prudență, în preajma datei de 5 aprilie și 26 aprilie, atunci când ești predispus la accidente de muncă, tăieturi, răniri, activități profesionale care au potențialul să îți pună viața în pericol.