Luna aprilie 2018, Pești

Aprilie 2018, Pești
012 Pesti         Este o perioadă în care vei pune accentul pe propria valoare, pe obligațiile dar și talentele de care dispui din plin pentru a reuși să atragi mai multe resurse financiare de partea ta. Prin fler și socializare reușești să atragi atenția asupra ta știind cum să faci față presiunilor care pot veni, în plan profesional dar și relațional. Este șansa ta de a progresa, de a-ți împlini dorințele care țin de planul financiar dar este recomandat să nu neglijezi familia și casa încercând să privești viața și oamenii în profunzime. Ai ocazia să descoperi lucruri minunate, legate de mediul tău de lucru, de oamenii de lângă tine. Din data de 20 aprilie ești mult mai preocupat de studiu, călătorii dar și de relația cu rudele apropiate. Tot ce ai de făcut este să te bucuri de compania persoanelor cu care simți că ai afinități, la nivel emoțional. Sunt favorizate călătoriile, excursiile, petrecerea timpului liber alături de rude apropiate. Deviza lunii analizate este: „Eu merg încet, dar nu merg niciodată înapoi.” Abraham Lincoln
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu    
      Poate că sunt destule lucruri pe care nu le-ai înțeles sau nu ai vrut să le accepți în trecut, în ceea ce privește relația cu partenerul de viață. În această lună este posibil să reiei anumite discuții legate de bani, cheltuieli și astfel să ajungi chiar și la certuri în relația de mariaj. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor întruct există detalii ascunse, legate de relația de mariaj,  pe care nu ai cum să le lămurești în prima parte a lunii. Este timpul să te privești cu sinceritate, să vezi ce anume vrei de la o relație de dragoste, dacă merită să faci compromisuri de dragul materialității. Ei bine, ai ocazia să primești acum niște răspunsuri, fie că este vorba despre relația de cuplu sau despre o relație de dragoste în care ți-ai luat deja un angajament pe termen lung. În intervalul 1 – 15 aprilie este posibil să reiei legătura cu un fost partener de viață și astfel să ți se reveleze răspunsuri importante, aspecte pe care nu le știai sau înțelegeai în trecut.  
      Relația de cuplu este supusă unor încercări, îndeosebi în intervalul 1 – 15 aprilie. Este posibil să intri în posesia unor informații neplăcute, bârfe, vis-a-vis de partener. Este nevoie de mult calm și chibzuință din partea ta. Ești predispus la impulsivitate, certuri, probleme în relația de mariaj, mai ales în preajma datei de 5 și 26 aprilie.
 
Cariera si baniCarieră și bani       
      Putem vorbi despre o lună în care va trebui să dai dovadă de organizare și de mobilizare pentru a reuși să-ți împlinești un ideal, vis-a-vis de carieră. Este posibil să te gândești tot mai frecvent la schimbarea actualului loc de muncă sau chiar la demararea unei afaceri pe cont propriu. Se pare că nu este un moment prielnic pentru a face schimbări majore în carieră. Este nevoie de mai mult pragmatism și obiectivitate din partea ta și, mai ales, să nu te lași antrenat în colaborări care îți vor aduce, de fapt, tot felul de probleme, îndeosebi de natură relațională, emoțională. Este timpul să dai dovadă de cumpătare, înainte de a accepta un nou drum profesional. Nu este exclus ca un amic sau un colaborator să te inducă în eroare și astfel să investești mulți bani într-o direcție greșită. În prima parte a lunii aprilie apar tot felul de cheltuieli, fie că este vorba de plata unor facturi, fie că vrei să faci anumite cumpărături pentru a-ți satisface anumite plăceri. Ar fi bine să fii mult mai organizat, chibzuit, atunci când vine vorba de bani altfel riști să suporți consecințele și să ajungi să te împrumuți la prieteni sau rude apropiate. Nu sunt excluse furturile și pierderile financiare. În intervalul 16 – 24 aprilie reușești să te mobilizezi și să atragi mai mulți clienți, te faci remarcat în mediul de lucru, știind cum să-ți faci publicitate și astfel să câștigi mai mulți bani.
 
SanatateSănătate
      În această perioadă este recomandat să acorzi o atenție specială la eventualele probleme care țin de coloana vertebrală, dureri lombare sau ale încheieturilor și de oase, îndeosebi în preajma datei de 5 și 26 aprilie. Trebuie să fii atent și să eviți excesele, de orice fel, fie că vorbim despre muncă sau mâncare. Ar trebui să faci mai multe plimbări în parc, în aer liber, evitând activitățile care te-ar putea obosi peste măsură.