Luna aprilie 2018, Leu

Aprilie 2018, Leu
005 Leu          În prima parte a lunii aprilie ești în căutarea unor răspunsuri care țin, în mod deosebit, de latura spirituală a existenței dar și de religie, filosofie încercând să abordezi viața și relația cu ceilalți dintr-o perspectivă mult mai profundă. Ești într-un proces profund de transformare, în ceea ce privește planul profesional, aspect care te forțează oarecum să acumulezi și mai multe informații prin intermediul studiilor superioare, a cursurilor de formare profesionale și chiar prin intermediul călătoriilor în străinătate, în interes de serviciu. Până pe 15 aprilie este posibil să te confrunți cu tot felul de întârzieri, amânări legate de călătoriile pe care dorești să le faci. De evitat cumpărarea de bilete pentru vacanță în această perioadă. Activitățile de natură juridică sunt supuse amânărilor, răsturnărilor de situație. Nu este exclus să apară și soluții neașteptate, în anumite situații. Până la jumătatea lunii aprilie ai ocazia să te reîntâlnești cu persoane cu care nu te-ai mai văzut de foarte mult timp. În a doua parte a lunii te confrunți cu schimbări în carieră, îți asumi noi resposnabilități, relaționezi mai frecvent cu superiorii primind îndrumări valoroase. Deviza lunii analizate, pentru tine, este: „Singurul mod de a realiza lucruri minunate este să iubești ceea ce faci.” Steve Jobs
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
      Urmează o lună în care ai tendința de a pune prea mult accent pe carieră și astfel să ajungi să neglijezi relația cu partenerul de viață. În prima parte a lunii este posibil să reiei o relație de iubire cu cineva din mediul tău de lucru sau cineva care deține o funcție de răspundere. Se cere mai multă atenție, dedicare, îndeosebi atunci când vine vorba despre relația de dragoste, de aici te poți aștepta la surprize plăcute dar și mai puțin plăcute, îndeosebi pe la mijlocul săptămânii.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj, tot ce ai de făcut este să fii mult mai atent la ce anume se vrea de la tine, să îți controlezi eventuala agresivitate, impulsivitate în relația de cuplu. În preajma datei de 17 aprilie este necesar să fii înțelegător, atunci când vine vorba să oferi mai multă răbdare și înțelegere în relația cu partenerul de viață. Obligațiile din mediul profesional te vor ține departe de cei dragi și astfel poți ajunge la conflicte, atunci când nu te aștepți.
 
Cariera si baniCarieră și bani       
      Este o lună de primăvară în care nu prea îți este gândul la distracții, ci mai degrabă la noi modalități de a câștiga mai mult, de a păși pe o nouă treaptă, în plan profesional, pentru a te face remarcat în colectivul de muncă și de către superiori. Ai ocazia să îmbini utilul cu plăcutul, să te redescoperi prin ceea ce concretizezi, prin folosirea în mod constructiv a abilităților și talentelor pe care le deții. În prima parte a lunii ai face bine să fii mult mai prudent, dacă vrei să te asociezi cu persoane aflate în străinătate. Nu este exclus să reiei anumite cursuri de perfecționare. O relație sentimentală ar putea să influențeze în mod negativ cariera, îndeosebi în preajma datei de 17 aprilie.
            În această lună este recomandat să nu te grăbești, dacă ai de făcut achiziții importante, care țin de bilete de călătorie în străinătate, îndeosebi în prima parte a lunii aprilie. Te poți aștepta la tot felul de răsturnări de situație, în cazul în care colaborezi cu o firmă străină sau dacă ai de făcut călătorii în interes de serviciu, îndeosebi până pe 15 aprilie. În a doua parte a lunii finanțele sunt mult mai bine aspectate.
 
SanatateSănătate
        Putem vorbi despre o lună în care este posibil să te confrunți cu probleme de sănătate, datorită efortului excesiv, în plan fizic și mental. Nu ai decât să alternezi orele de muncă cu cele de odihnă și relaxare apelând la o alimentație mult mai echilibrată, evitând excesele de orice fel. Planetele din semnul Capricorn (Saturn, Marte, Pluton dar și Lilith) îți aduc o avertizare destul de serioasă, în ceea ce privește propria sănătate. Ești predispus la probleme stomatologice, legate de oase, de spate, încheieturi, accidente minore, în special la îndeputul și sfârșitul lunii aprilie.