Luna aprilie 2018, Gemeni

Aprilie 2018, Gemeni
003 Gemeni        Ai ocazia să constați că multe din problemele din viața ta se datorează relației cu anumite persoane în care ai avut foarte mare încredere considerându-le aproape de tine, în momentele grele. Până la jumătatea lunii există riscul să reiei anumite discuții în contradictoriu cu anumiți prieteni și să te lămurești ce ai de făcut, dacă merită sau nu să te implici într-un anumit grup, organizație. Spre sfârșitul lunii este posibil să te rupi definitiv de un anumit mediu sau să renunți la un proiect de amploare care ți-ai dat serioase bătăi de cap în ultima perioadă. Deviza ta, pentru această lună, este: „Totul se schimbă, nimic nu este fix. Dacă nu profităm de schimbare vom deveni victimele ei.” Peter Arnold 
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
        Chiar dacă lucrurile par a fi, în aparență, bune în relația de cuplu, ei bine, s-ar putea să constați că multe din contraziceri, certuri se datorează relației cu anumiți prieteni comuni, a bârfelor, acuzațiilor, mai mult sau mai puțin fondate, venite din partea unui grup din care faci parte. Ar trebui să fii prudent la deciziile pe care le iei, îndeosebi până pe 15 aprilie, atunci când te poți aștepta la tot felul de răzgândiri, încălcarea unor promisiuni sau chiar tu nu te poți ține de cuvânt. Nu este exclus să ajungi la unele conflicte într-o relație sentimentală pe care preferi să o ții ascunsă, departe de ochii lumii. Spre sfârșitul lunii ai ocazia să revii în forță și să redresezi, cât de cât, relația de mariaj. Dacă nu ești implicat încă într-o relație, ai șanse mult mai mari să dai startul unei relații sentimentale, după data de 24 aprilie.
 
Cariera si baniCarieră și bani       
      Ai foarte mult de lucru reușind cu greu să faci față unor sarcini de serviciu, ba chiar este posibil să muncești și peste program. Este necesar să fii mult mai atent în relația cu colegii sau colaboratorii, îndeosebi în preajma datei de 17 aprilie, atunci când pot apărea situații neplăcute care se cer rezolvate urgent. În prima parte a lunii este bine să fii mult mai prudent, îndeosebi dacă lucrezi cu acte, documente importante, întrucât pot apărea tot felul de încurcături, poți să rătăcești informații valoroase. De evitat și discuțiile cu anumite persoane care, chiar dacă adoptă atitudinea de „buni prieteni” este posibil să constați că, de fapt, aceștia sunt cei care te trădează și acționează din umbră pentru a te denigra în fața șefilor. Spre sfârșitul lunii se mai liniștește atmosfera în colectivul de muncă având ocazia să te bucuri de realizări deosebite, care țin de un proiect comun cu colegii.  
            În ceea ce privește planul financiar se pare că te bucuri de beneficii venite prin intermediul partenerului de viață sau dintr-o afacere în care ai investit în trecut.

SanatateSănătate
        Atât la începutul dar și la sfârșitul lunii analizate aici ar trebui să dai dovadă de mai multă prudență în ceea ce privește propria sănătate și să eviți anumite deplasări sau activități care te-ar putea solicita peste măsură, în plan fizic și mental. Ești predispus la accidente, răniri, probleme care țin de căile respiratorii. Se recomandă să adopți un regim de viață adaptat nevoilor tale făcând mai multe plimbări în aer liber și găsindu-ți preocupări care să te binedispună.