Luna aprilie 2018, Fecioară

Aprilie 2018, Fecioară
006 Fecioara        În prima parte a lunii analizate ești mult mai preocupat să găsești răspunsuri pentru zona ocultismului, a metafizicii simțind nevoia profundă de a interacționa cu medii noi, interesante prin care să încerci să te cunoști mai bine. Este posibil să fie reluate anumite discuții care țin de o moștenire, banii partenerului de viață sau un împrumut. Este o perioadă favorabilă pentru a renegocia un contract, o colaborare sau pentru a face anumite corecții care țin de un act de moștenire. Din data de 6 aprilie se pare că se mai ameliorează aspectele care țin de relația intimă sau de plata unor taxe și impozite. Îți vei orienta atenția mai mult către latura spirituală a vieții, ești preocupat să studiezi, să te informezi, să explorezi noi domenii ale cunoașterii, să interacționezi cu persoane aflate la mare distanță. Dacă pornești cu mai multă încredere în propriile posibilități pe un  nou drum ai mai multe șanse de reușită. Ai ocazia să îți depășești propriile limite, cât timp nu vei ține cont de părerile celorlalți. Deviza lunii aprilie, pentru tine, este: „Este bine să sărbătorești succesul dar este mult mai important să iei aminte de greșelile făcute.” Bill Gates
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Relația de cuplu este posibil să treacă printr-o perioadă de reverificare fiind timpul să aduci la suprafață anumite secrete, lucruri pe care este posibil să le mai fi discutat cândva, în trecut. Iată că e timpul să reiei anumite discuții, totul este să nu exagerezi cu critica, reproșurile, îndeosebi la mijlocul lunii, atunci când ai toate șansele să rupi o relație de lungă durată, pe baza unor bârfe. Este posibil să apară o nouă iubire la orizont, cineva fie aflat peste hotare, fie de altă naționalitate, îndeosebi în intervalul 1 – 24 aprilie. Tot ce ai de făcut este să te bucuri din plin de iubire și să nu ții cont de părerile părinților sau a altor persoane care, fără să vrea, din prea multă dorință de a-ți face bine, este posibil să îți creeze mai multe probleme, în plan sentimental. Cert este că treci printr-o perioadă de intensă transformare, în ceea ce privește relația cu sexul opus având sentimentul că nimic nu se leagă așa cum ți-ai dori. Fie pentru că faci alegeri neinspirate, fie nu ești încă pregătit din punct de vedere sufletesc, încă ești în punctul în care preferi să stai deoparte încercând să nu te implici prea mult într-o relație de dragoste. Te poți aștepta însă la o relație de amor în care se va pune mai mult accent pe sexualitate dar care nu va fi lipsită însă de surprize, îndeosebi în prima parte a lunii aprilie.
 
Cariera si baniCarieră și bani
      În prima parte a lunii în discuție ai ocazia să valorifici din plin abilitățile și talentele de care dispui, în plan profesional, ceea ce ar putea să îți aducă serioase beneficii și în plan financiar. Atenție însă în preajma datei de 17 aprilie, atunci când este posibil să ajungi la confruntări cu un șef subiectul principal fiind salariul, fie că nu îl primești la timp, fie că nu ești remunerat pe măsură. Nu este exclus să iei o decizie fermă și să schimbi direcția în carieră. Vei pune mai mult accent pe colaborări, negocieri, implicarea în noi activități în care ai ocazia să valorifici din plin experiența pe care o deții, în plan profesional. Este posibil să duci la bun sfârșit un curs care să îți permită urcarea în ierarhie. Sunt favorizate parteneriatele, după data de 15 aprilie.
            Până pe 15 aprilie te poți aștepta la tot felul de pierderi financiare care țin de un împrumut, o moștenire, de taxe sau impozite. Totul este să nu iei decizii importante legate de bani, să eviți semnarea de acte, colaborări. În intervalul 1 – 24 aprilie ai șansa să te bucuri de câștiguri din muncă proprie, cât timp îți asculți intuiția și nu te lași influențat de părerile venite din partea adversarilor.
 
SanatateSănătate
          Până în data de 15 aprilie este bine să eviți, pe cât posibil, intervențiile chirugicale. Este o perioadă favorabilă, dacă vorbim despre reluarea unui tratament mai vechi, anumite intervenții chirurgicale care au ca scop unele corecții. Ești predispus la accidente, fracturi, probleme care țin de zona capului, în  special în preajma datei de 5 și 26 aprilie.