Luna aprilie 2018, Capricorn

Aprilie 2018, Capricorn
010 Capricorn        În această lună te vei preocupa foarte mult de casă, gospodărie, de relația cu propria familie. Ai capacitatea de a privi lucrurile, evenimentele în profunzime, fapt care te va ajuta să fii cu un pas înaintea celorlalți. Te poți confrunta cu tot felul de situații ambigue, neclarități care vizează patrimoniul, casa sau relația cu proprii părinți. Este posibil să te implici într-un proces care vizează bunurile tale, fie că vorbim despre o proprietate personală sau de locul de muncă, cariera ta. Va trebui să te mobilizezi și să dai dovadă de fler, ambiție și curajul de a trece peste orice piedici. În preajma datei de 17 aprilie ai ocazia să intri în posesia unor informații importante care te vor ajuta să faci lumină, vis-a-vis de o relație sentimentală. Din data de 20 ale acestei luni se amplifică latura sentimentală, relația cu propriul copil, activitățile ce implică creativitate având ocazia să redescoperi noi moduri de a folosi, în sens constructiv, abilitățile și talentele pe care le deții. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Înțeleptul evită excesul, evită grandoarea, evită aroganța.” Lao Tse
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
      La capitolul dragoste putem vorbi despre o perioadă fierbinte. Ești foarte dornic să dăruiești dar și să primești iubire. Până în data de 15 aprilie te poți aștepta la tot felul de propuneri venite din partea sexului opus, fiind de-a dreptul dezorientat, neștiind prea clar dacă merită să dai curs avansurilor. În intervalul 10 – 15 aprilie te poți aștepta la tot felul de probleme în cadrul relației de cuplu, certuri, acuzații, ba chiar există riscul de a lua decizia bruscă să te desparți de partenerul de viață. Sunt destul de multe lucruri care ți se ascund de ceva timp iar acum se pare că ai ajuns la capătul răbdării. Spre sfârșitul lunii există șanse bune de redresare a relației de dragoste, poți comunica mult mai sincer, deschis cu persoana iubită, vă faceți planuri de viitor, poate chiar vă gândiți la întemeierea unei familii. Sunt multe secrete care ți se vor dezvălui, pas cu pas, totul este să dai dovadă de răbdare. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci pot fi aduse acum la suprafață răni din trecut, dorința de a rediscuta anumite aspecte ce țin de patrimoniu, bunuri în comun cu partenerul de viață.
      Te opui schimbării deși, în sufletul tău, îți dai seama că nu poți continua în acest fel. Sufletul tău vrea cu totul altceva, dar în același timp îți este foarte greu să iei decizii ferme. Cel mai indicat ar fi să lași ca lucrurile să curgă de la sine, o vreme, până accepți ideea că va trebui să te transformi și implicit să schimbi direcția în plan relațional. Te simți aruncat în mijlocul furtunii reușind cu greu să vezi sensul evenimentelor și direcția pe care trebuie, de fapt, să o urmezi pentru a reuși să ajungi la echilibru, cu ceilalți și cu propria persoană.
 
Cariera si baniCarieră și bani
       Este o lună în care vei da dovadă de diplomație, tact, dexteritate și capacitatea de a negocia în interes personal, îndeosebi după data de 15 aprilie. Deplasările în interes de serviciu îți pot aduce beneficii reale în plan profesional, îndeosebi din data de 24 aprilie. Ești plin de inițiative, dorința de a culege roade, ca urmare a unei munci susținute. Planul profesional este bine susținut de către astre, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Investești multă energie fizică ceea ce ar putea să te predispună la tot felul de probleme de sănătate. Nu sunt excluse nici problemele în relația cu familia, datorită preocupării tale excesive pentru carieră. Vei face față stresului reușind să lucrezi chiar și peste orele de program. Este o perioadă de acumulări dar și de experiențe inedite fiind absolut necesar să ai simțul măsurii, în plan profesional. Este recomandat să eviți compromisurile, asocierile păguboase, colaboratorii răuvoitori, îndeosebi în preajma datei de 5 și 26 aprilie. Stai mult mai bine la capitolul finanțe în partea a doua a acestei luni.
 
SanatateSănătate
       În această perioadă este bine să stai departe de oamenii negativiști, pesimiști și să abordezi viața cu mai multă încredere și optimism. Ești predispus la probleme de natură psihică și emoțională, insomnii, depresie, agitație mentală, memoria poate să-ți joace feste. Starea de îngrijorare, de frică chiar, îți poate provoca tot felul de probleme. Pot să apară probleme cu rinichii, ficatul sau stomacul. Evită viciile și încearcă să urmezi un regim de viață cât mai echilibrat. Ești predispus și la accidente, diagnostic fals, unele probleme care țin de viroze respiratorii, îndeosebi spre sfârșitul perioadei în discuție. Este indicat să-ți refaci analizele acordând o atenție deosebită la orice problemă apărută.