Luna aprilie 2018, Berbec

Aprilie 2018, Berbec
001 Berbec         În această lună dai dovadă de mai mult dinamism, dorință de acțiune, ai forța de a te mobiliza în situațiile critice. Nu vor lipsi conflictele verbale în relația cu ceilalți, îndeosebi până la jumătatea lunii analizate având sentimentul profund că mesajele tale nu sunt înțelese cum trebuie de către persoane cu care colaborezi. Nu ai decât să apelezi mai mult la diplomație, la înțelegere și răbdare punând mai mult accent pe umor, pe latura frumoasă a vieții. Este posibil să te confrunți cu tot felul de răzgândiri, să reiei anumite relații, vrei să revii asupra unor activități, proiecte nefinalizate. Un aspect important este să fii mult mai atent la propria sănătate sau la eventuale accidentări, îndeosebi în prima parte a lunii aprilie. În a doua parte a lunii ai ocazia să te mobilizezi pentru a găsi noi alternative de a câștiga mai mulți bani sau pentru a semna un contract mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Spre sfârșitul lunii este face bine să fii mult mai prudent în relația cu un superior sau la deciziile pe care le iei, în plan profesional. Deviza ta, pentru perioada analizată aici, este: „Nu planta copacul tristeții în inima ta. Recitește în fiecare dimineață cartea bucuriei.” Omar Rhayyam
      
Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu        
      În prima parte a lunii în discuție îți unești forțele cu partenerul de viață pentru a reuși în plan financiar, vei pune mai mult accent pe colaborare, pe un oarecare interes în plan material, mai mult decât cel financiar. Nu este exclus ca problemele din carieră să se răsfrângă și în relația de cuplu. Nu ai decât să vezi ce se vrea, de fapt, de la tine, fără să te scoți pe tine nevinovat. În preajma datei de 15 aprilie se poate accentua starea de nervozitate din cadrul relației, așa că acordă o mai mare atenție la modul în care îți gestionezi starea emoțională și psihică. Spre sfârșitul lunii reușești să te mai redresezi în relația de mariaj, ba chiar ai ocazia să discuți cu mai multă sinceritate, deschidere și înțelegere față de cel drag.
            Dacă nu ești implicat într-o relație de mariaj, te poți aștepta la tot felul de surprize venite din partea persoanei iubite, îndeosebi în preajma datei de 11 aprilie, atunci când este posibil să schimbi atitudinea într-o relație sentimentală.
 
Cariera si baniCarieră și bani       
      Vorbim despre o lună de primăvară în care nu îți va lipsi ambiția, conștiinciozitatea, dorința de a progresa, în ciuda unor obstacolelor, a piedicilor venite din partea unor superiori. Nu ai decât să mergi mai departe pe drumul ales, fără să te mai lași influențat de invidiile și răutățile venite din partea celorlalți. Ești capabil să dai startul unor proiecte cu bătaie lungă, îndeosebi în a doua parte a lunii aprilie. Totul depinde de tine, în ce măsură te mobilizezi și gestionezi eventualele conflicte, atât cu superiorii, cât și în relația cu familia. Chiar dacă îți vei asuma noi responsabilități, ai toate șansele să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus, beneficiind de capacitățile și energia necesară. De evitat conflictele cu anumite persoane, mai experimentate din punct de vedere profesional, îndeosebi în preajma datei de 26 aprilie.
            Chiar dacă ai sentimentul că treburile nu merg în dorința dorită de tine, mai ales în plan financiar, ai totuși capacitatea dar și susținerea necesară pentru a obține un contract de muncă mult mai avantajos, îndeosebi spre sfârșitul lunii analizate. Astenție la eventualele pierderi sau cheltuieli greu de gestionat, în preajma datei de 17 aprilie.

SanatateSănătate
       În luna supusă analizei este recomandat să fii mult mai prudent, dacă lucrezi cu mașini și utilaje, îndeosebi în prima parte a perioadei, atunci când ești predispus la accidente de muncă. Nu este exclus să te confrunți cu probleme care țin de căile respiratorii, zona capului, dantură, migrene, insomnii, îndeosebi în prima parte a lunii aprilie. Atenție și spre sfârșitul lunii în discuție, atunci când ești predispus la accidente, fracturi, probleme care țin de oase, încheieturi.