Luna aprilie 2018, Balanță

Aprilie 2018, Balanță
007 Balanta       În prima parte a acestei luni vei pune mai mult accent pe schimbările pe care ar trebui să le faci în viața de familie și în relația de mariaj sau în cadrul unui parteneriat.
Poate ideile tale sună un pic altfel, mai îndrăznețe sau mai moderne și greu de acceptat de ceilalți, dar vor veni și zile mai bune în care lumea îți va da dreptate și va fi mult mai atentă la ideile, propunerile tale. Ești cu un pas înaintea celorlalți, cât timp dai dovadă de implicare, echilibru, ai dorința de a le fi de ajutor celorlalți. Poți fi un deschizător de drumuri pentru cei care nu au curaj să se aventureze spre direcții care nu au fost accesate. Chiar dacă, până pe 15 aprilie, vei avea sentimentul că nu ești înțeles de ceilalți sau nu reușești să te faci apreciat la devărata valoare, în a doua parte a lunii lucrurile vor sta cu totul altfel, reușind să te exprimi mult mai convingător.
Din data de 20 aprilie te vei axa mai mult pe dezvoltarea personală, pe abordarea în profunzime a evenimentelor preferând să privești realitatea dincolo de aparențe. Este posibil să fii mult mai atras de esoterism, ocultism, dorești să te informezi mai mult. Afacerile încheiate în această perioadă, promisiunile de ordin material, cadourile sau ofertele palpabile ar putea să deschidă poarta spre o etapă mai prosperă în viața ta. Merită să profiți de această  șansă, fără să stai prea mult pe gânduri. Deviza ta, pentru perioada în discuție, este: „Omul este cu adevărat extraordinar doar atunci când acționează cu pasiune.” Benjamin Disraeli
 
Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Este o perioadă oarecum bulversantă, în ceea ce privește relația de cuplu. Până în data de 15 aprilie sunt foarte multe lucruri de lămurit, în privința unor aspecte din trecut care privesc relația actuală. Este posibil să amesteci acum obligațiile de serviciu cu relația de mariaj încercând să le administrezi cu bine pe ambele. Este o perioadă de discuții, regândiri dar și răzgândiri, de atracție și pasiune, de împărtășire a unor momente încărcate de romantism, îndeosebi în preajma datei de 17 aprilie. Este foarte probabil să te implici într-un proiect comun, alături de partenerul de viață, puteți da startul unei (noi) afaceri sau vă gândiți foarte serios la achiziționarea unei case, a unui teren, doriți să faceți schimbări importante legate de proprietate. Este nevoie de mult calm și răbdare, de lămurire a unor aspecte care pot reveni din trecut și care vizează relația de cuplu, mai ales spre sfârșitul lunii analizate. Starea de stres, de impulsivitate este posibil să fie determinantă în luarea unor decizii pe care, mai târziu, le vei regreta. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai acum șansa de a face acest lucru, îndeosebi spre sfârșitul lunii.  
 
Cariera si baniCarieră și bani
      O perioadă mai stresantă la locul de muncă ar putea fi cuprinsă în intervalul 10 – 15 aprilie dar și în preajma datei de 26 aprilie, atunci când este recomandat să fii foarte atent la modul în care comunici cu colegii sau colaboratorii. Vei da dovadă de inspirație, creativitate, dorința de creștere, progres la locul de muncă. Ești perfecționist reușind să finalizezi cu brio orice sarcini de lucru ai primi. Este posibil să revii asupra unor situații cu care te-ai mai confruntat și la jumătatea lunii martie. Totul depinde de diplomația de care vei da dovadă pentru a putea menține starea de echilibru și armonie în cadrul colectivului de lucru.
      O perioadă favorabilă pentru câștigurile venite din afaceri sau prin parteneri este în intervalul 1 – 24 aprilie. Se cere însă  prudență, dacă ai acte de semnat pentru că există riscul de a face unele greșeli sau poți fi păcălit, îndeosebi în intervalul 1- 15 aprilie. Reușești să faci față cu succes în domenii legate de publicitate, negocieri, schimbări, îndeosebi spre sfârșitul lunii.  Muncești mult dar cu spor simțindu-te motivat corespunzător de beneficiile primite. Te poți bucura de mai multe cadouri, bani veniți prin intermediul  partenerului de viață.
 
SanatateSănătate
         Intervalul 3 – 15 aprilie este unul important, în care ai ocazia să faci o reevaluare a unor probleme de sănătate cu care te-ai mai confruntat în trecutul nu prea îndepărtat. Este posibil să te confrunți acum cu probleme care țin de oase, încheieturi, dureri de spate, gambe sau probleme legate de dietă. Este necesar să acorzi o mai mare atenție la ce și cât mănânci. Nu neglija nici plimbările în mijlocul naturii.