Horoscop anual 2018, Scorpion

Horoscop anual 2018, Scorpion
            „Nu te iubesc pentru ceea ce ești, ci pentru ceea ce sunt, atunci când sunt cu tine.” Gabriel Garcia Marquez
       În anul 2018 ai ocazia să experimentezi tot felul de schimbări, în plan personal și relațional având parte de oportunități de dezvoltare personală care te vor propulsa pe o nouă treaptă de evoluție. Este vremea marilor începuturi, a împlinirii unor ambiții reușind să treci cu mai multă ușurință peste anumite provocări. Este și un an al marilor alegeri și al evenimentelor marcante care te vor trasnforma în mod profund.Cu Jupiter în zodia ta, Scorpion, până în data de 8 noiembrie, ai șanse de progres și elevare, de cunoaștere, expansiune fiind o perioadă a deschiderii către noi orizonturi culturale. Este șansa afirmării de sine pentru dobândirea unui nou statut în plan social. Nu va lipsi starea de încredere, optimism, poftă de viață având capacitatea de a renaște după traume, după pierderi de natură materială sau în plan relațional. Te vei simți mult mai încrezător în propriile forțe preferând să vezi partea frumoasă a vieții.Cu Jupiter în zodia ta ai șanse deosebite de a relaționa cu oameni interesanți care vor juca un rol important în viața personală. Poate fi șansa de a descoperi, întâlni un mentor, ghid, un duhovnic sau îndrumător care să te susțină în momentele grele.
       Marte, guvernatorul zodiei tale, retrogradează, în acest an, în zodiile Vărsător (26 iunie – 13 august) și Capricorn (13 – 27 august) acestea fiind perioade bune pentru reevaluări, reorganizare fiind momente potrivite pentru a găsi cele mai bune modalități pentru a folosi voința, energia eliminând din viața ta tot ceea ce nu este clar, lucrurile care nu sunt favorabile propriului progres. Cu Marte retrograd în zodia Vărsător (26 iunie – 13 august) se poate vorbi despre o perioadă în care se amplifică neînțelegerile cu familia. Pot apărea tot felul de discuții legate de casă, proprietate, o afacere imobiliară. Revin probleme din trecut care se cer reparate, corectate fiind momentul potrivit pentru a găsi soluții clare. Poate fi vorba și despre o renovare a locuinței, eventual schimbarea casei fiind forțat de împrejurări. Ești predispus la accidente casnice. În intervalul 13 – 27 august, cât timp Marte retrogradează în zodia Capricorn, este o perioadă de reevaluare legată de studii, de anumite tranzacții comerciale, documente, acte fiind posibil să descoperi anumite greșeli, un furt, fals în acte. Pot apărea tot felul de certuri în relația cu rudele apropiate fiind necesar dai dovadă de mai multă atenție la felul în care comunici cu ceilalți. Va trebui să fii mult mai precaut, dacă ai de făcut deplasări cu mașina chiar dacă este vorba despre naveta la școală sau la serviciu cu mijloace de transport în comun. Te poți aștepta la tot felul de obstacole, accidente.      
       Prezența lui Lilith (1 ianuarie – 6 august) dar și a lui Saturn și Pluton în zodia Capricorn îți va da serioase bătăi de cap la capitolul comunicare. Este posibil să ai sentimentul că nu poți exprima cu adevărat ceea ce simți, ce gândești, că îți sunt răstălmăcite cuvintele. Pot apărea tot felul de probleme în relația cu rudele apropiate, în tot ce ține de acte, documente, studii, examinări, interviuri, redactarea de documente. O perioadă de-a dreptul epuizantă, la capitolul comunicare și învățătură, se dovedește a fi în intervalul 13 – 27 august, atunci când va retrograda și Marte în zodia Capricorn. Tot în această perioadă ești predispus la accidente, probleme la locul de muncă, în relația cu colegii și/sau colaboratorii. În prima parte a acestui an este posibil să apară tot felul de piedici care țin de urmarea unor cursuri (eventual nefinalizate), pierderea unei diplome importante pentru tine, evaluatorii se pot dovedi deosebit de exigenți putând astfel rata șansa de avansare la locul de muncă (datorită pierderii unui examen important). În a doua parte a anului este recomandat să dai startul unor noi acțiuni ce vizează cursuri, studii care te vor ajuta să îți consolidezi cunoștințele și chiar să le pui în practică.
       Cu prezența lui Uranus în semnul Berbec, până pe 15 mai, nu îți va fi deloc ușor nici în acest an, atunci când vine vorba despre muncă și sănătate. Ești mai tot timpul pe fugă fiind nevoit să te adaptezi din mers la schimbările din plan profesional. Este posibil ca, în aceast an, să iei hotărârea bruscă de a porni o afacere pe cont propriu sau închei un contract de muncă mult mai avantajos, din punct de vedere financiar.
       Intrarea lui Uranus în zodia Taur, din data de 15 mai, îți poate aduce evenimente neașteptate legate de un parteneriat, relație de mariaj, asocieri. Reușești să abordezi relațiile în mod inedit fiind atras de oameni nonconformiști, independenți, originali.
       Cu Neptun în zodia Pești (din 2011 până în 2026), pentru tine în casa a V-a, a iubirii, creativității și a copiilor îți poate aduce o mulțime de relații de scurtă durată, dezamăgiri în plan sentimental, probleme legate de copii dar și posibilitatea de a descoperi un nou hobby, îți valorifici creativitatea fiind mult mai inspirat. Dacă ești născut între 3 – 12 noiembrie atragi mult mai ușor atenția sexului opus având ocazia să trăiești o experiență deosebită în plan sentimental.          
       Prezența Nodului Nord în zodia Leu anunță o perioadă în care ești mult mai preocupat de imaginea ta socială, renume, carieră având ocazii deosebite pentru a-ți arăta valoarea și pentru a te face remarcat în plan profesional. Ai ocazia să atragi atenția asupra ta prin ceea ce reprezinți știind ce ai de făcut pentru a obține ceea ce îți dorești cu adevărat.
       Este un an în care astrele te îndeamnă să te afirmi, să dai tot ce e mai bun întrucât beneficiezi de mari șanse pentru a progresa reușind să atragi, fără mari probleme, respectul și admirația celor din jur. Este un an în care ai ocazia să îți împlinești dorințe, proiecte ambițioase.

Dragoste, relatia de cuplu
Sentimental – relațional  
       Cu Marte în zodia ta, în intervalul 1 – 26 ianuarie, dispui de resursele necesare pentru a trece la acțiune, de a face ceva în zona relației de mariaj și nu doar a promite. Este momentul să ai curajul de a spune ce dorești, ce îți place și ce nu la celălalt. Ceea ce demarezi acum, în relația de cuplu, poate aduce beneficii pe termen lung. Este o perioadă care poate veni cu suprize în plan sentimental fiind psoibil să te îndrăgostești fulgerător, să trăiești emoții și dorințe intense, o pasiune dusă la extrem, iei o decizie legată de tine și persoana iubită. Cert e că sunt șanse să fii luat prin surprindere de ceea ce simți acum, la început de an 2018.
       În lunile aprilie și mai se va simți un puternic marcaj, prin prezența planetelor personale (Soare, Mercur, Venus) și Uranus (din data de 15 mai) favorizând întâlnirile romantice, startul unei noi relații de cuplu, colaborări și deplasări de bun augur, alături de partenerul de viață.
       Prezența lui Venus în zodia Pești (11 februarie – 7 martie) îți dă ocazia să trăiești iubirea cu intensitate lăsându-te învăluit de farmecele ei. Nu vei putea rezista în fața iubirii, atunci când aceasta îți va da târcoale, îndeosebi la începutul lunii martie dar și la sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii septembrie.  
       În perioada de tranzit a lui Venus prin zodia ta (5 – 31 octombrie), atunci când încă se mai află și Jupiter în zodia Scorpion, reușești să te faci mult mai ușor remarcat de către sexul opus. Este vremea unor decizii, a declarațiilor de iubire, a unor angajamente pe termen lung. În perioada 10 – 31 octombrie ai ocazia să spui cu mai mult curaj ceea ce simți, gândești, ce dorințe ai de la o relație de cuplu, care sunt intențiile tale.
     Din data de 15 mai și până în 6 noiembrie ești mult mai atras de parteneri nonconformiști, excentrici, care se disting de ceilalți printr-o atitudine libertină, originală. Te poți aștepta la schimbări neașteptate legate de relația de cuplu. Cu Uranus acolo, în zona căsătoriei, mai ales în lunile aprilie și mai, atunci când va trece şi Venus pe acolo, se pot ivi noutăţi interesante sau schimbări benefice în cuplu sau, dacă nu te-ai căsătorit încă, vei simți impulsul puternic să faci acest pas important. Fie iei decizia să te căsătorești brusc fiind vorba de dragoste la prima vedere, fie iei hotărârea de a rupe o relație de mariaj pentru a da startul altei relații, care pare mult mai promițătoare.
       Un alt moment important în care ai ocazia să dai startul unui mariaj ar fi spre sfârșitul lunii septembrie. Cert este că asteroidul Junona se află în zodia dedicată relației de mariaj (Taur), în intervalul 2 iulie – 2 octombrie și te va susține în demersurile tale, în ceea ce privește implicarea într-o relație de cursă lungă.  
        În luna octombrie nu este exclus să revii asupra unei relații de cuplu conștientizând că mai sunt unele aspecte de lămurit, ca și cum ți se mai dă o șansă să revii asupra unei relații de care te leagă foarte multe amintiri frumoase. Până pe 6 decembrie o să tot călătorești în trecut, te revezi cu oameni dragi, reiei anumite discuții, înțelegeri care țin de bani, un partaj, aspecte ce vizează o fostă relație de mariaj.
       La început de lună decembrie ai ocazia să trăiești o frumoasă poveste de iubire, o perioadă de romantism, pasiune, ca și cum nu ai mai fost atât de îndrăgostit niciodată. Este foarte probabil să mai fi avut acest sentiment și în urmă cu doi ani, atunci când a mai trecut Marte prin zona iubirii (în zodia Pești), alături de Neptun. Se poate vorbi acum despre o iubire profundă, căreia nu îi poți rezista chiar atât de ușor. Sunt șanse să transformi această relație în ceva adevărat, putând ajunge la întemeierea unei familii. Nu este exclus să păstrezi această relație la nivel platonic sau în secret, departe de ochii lumii.

Cariera si baniCarieră, bani, locul de muncă   
        La început de an, mai exact până în data de 26 ianuarie, dai dovadă de multă conștiinciozitate la locul de muncă, de dinamism fiind foarte important să îți canalizezi energia către muncă, concretizarea unor idei care ar putea să îți aducă succesul în carieră. Se nasc acum idei în mintea ta și care merită să fie puse în aplicare cât mai rapid întrucât te poți bucura acum de inspirație dar și de instrumentele necesare, care te vor face să ajungi mult mai rapid la ceea ce ți-ai propus. Nu vei duce însă lipsă nici de adversari, competiție ceea ce ar putea fi destul de provocator pentru tine dar ai capacitatea de a te concentra pe ceea ce ai de făcut și reușești să îndeplinești cu brio sarcinile de muncă.
       Până în data de 15 mai pot avea loc schimbări remarcabile care țin de locul de muncă având șansa să acumulezi experiențe inedite în plan profesional, îndeosebi dacă ești născut în intervalul 13 – 21 noiembrie.  În intervalul 15 mai – 6 noiembrie ai ocazia să dezvolți, să duci mai departe ceva, un proiect început în trecut.
În intervalul 23 martie – 15 aprilie putem să vorbim despre o perioadă care nu este întocmai pe  placul tău, la serviciu, pentru că mereu ai impresia că ești criticat pe la spate, bârfit, acuzat, judecat pe nedrept de colegi sau colaboratori. Reapar unele probleme din trecut și care vizează locul de muncă, sarcinile de serviciu, modul în care te implici în proiectele din echipa de lucru. Pot apărea tot felul de amânări sau întârzieri legate de locul de muncă.
        Prezența Nodului Nord Lunar în zodia Leului, până în data de 6 noiembrie, anunță o perioadă în care se poate vorbi despre schimbări importante, pe termen lung, care țin de carieră, lansarea de noi proiecte în plan profesional. Ai ocazia să te faci remarcat de către superiori, poți obține un post de răspundere, mai bine plătit.
Din data de 8 noiembrie se anunță o perioadă favorabilă, din punct de vedere financiar. Poate fi vorba de șansa despre șansa a semna un contract de muncă mult mai avantajos sau găsești un al doilea job, cu ajutorul căruia îți suplimentezi veniturile. Urmează o perioadă (până în data de 2 decembrie 2019) de prosperitate, de câștiguri din diverse preocupări, colaborări sau afaceri.
       În intervalul 6 noiembrie – 31 decembrie apar provocări care țin de locul de muncă, relația cu coelgii, pot fi reluate anumite probleme profesionale care s-au derulat în primăvara acestui an. Se cere o revizuire, o reorientare în plan profesional.
       O perioadă mai neplăcută în plan financiar ar fi în a doua parte a lunii februarie, în intervalul 17 noiembrie – 6 decembrie, atunci când ești predispus la pierderi, furt, probleme ce țin de latura financiară. Poate fi vorba și despre pierderi datorate unui asociat, a unui partener de afaceri. Există tendința către cheltuieli nechibzuite, datorită pornirii pe care o ai înspre satisfacerea unor plăceri și capricii de moment. În aceste perioade se recomandă o atitudine mai înțeleaptă, atunci când vine vorba despre achiziții, investiții, cheltuieli care țin de petrecerea timpului liber sau pentru copii.

3D Character and Success

Sănătate
       Este important să o lași mai ușor cu munca, cu efortul fizic și mental, pe tot parcursul acestui an. Perioade în care e necesar să fii mult mai atent în ceea ce privește eventuale probleme de sănătate ar fi: în luna martie și prima parte a lunii aprilie, atunci când ești predispus la probleme care țin de infecții, răniri, accidente în zona capului, probleme oculare, stomatologice, stări febrile, migrene.
       Prezența lui Jupiter în zodia ta, până în data de 8 noiembrie, îți dă mai multă vitalitate, optimism, capacitate de regenerare după eventuale probleme de sănătate. Ești predispus la îngrășare. De evitat consumul excesiv de sare, zahăr și grăsimi.
        În lunile iunie, iulie, august și în prima parte a lunii septembrie, sunt perioade mult mai favorabile în ceea ce privește propria sănătate. Ai capacitatea de a te reface mult mai rapid după ce ai depus efort fizic și/sau intelectual.
        În intervalul 13 – 27 august ești predispus la accidente, răniri, căzături. De evitat sporturile extreme, viteza la volan.
       La sfârșitul lunii octombrie există riscul să recidiveze o anumită problemă de sănătate ce ține de o afecțiune renală, tract uro-genital, inflamații renale. În a doua parte a lunii noiembrie, există riscul să te confrunți cu probleme ale ficatului, pancreas, ale circulației arteriale, probleme pulmonare.  
       Din data de 6 noiembrie și până la sfârșitul anului va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre intervenții chirurgicale, probleme oculare, insomnie. Este posibil să te confrunți cu instabilitate a sistemului endocrin, neurastenie, reacții alergice bruște, deficiențe ale sistemului imunitar.