Horoscop anual 2018, Gemeni

Horoscop anual 2018, Gemeni
           „Percepţia ta despre tine însuţi este tot ceea ce contează. Ea îţi conturează gândirea, îţi determină emoţiile şi atitudinea în faţa vieţii.” Ursula Yvonne Sandner
       Pentru tine, se poate vorbi, în acest an 2018, despre o perioadă a împlinirilor în plan profesional. Timpul și energia pe care le investești în muncă îți vor aduce rezultate frumoase, pe termen îndelungat. Ai capacitatea de a relaționa mult mai deschis, de a fi de un real folos colegilor știind cum să te faci remarcat de către superiori.
      Mercur, guvernatorul zodiei tale, retrogradează în acest an în zodiile: Berbec, 23 martie – 15 aprilie; Leu, 26 iulie – 19 august; Săgetător, 17 noiembrie – 6 decembrie astfel că trebuie să acorzi mai multă atenție relației cu prietenii. Te poți aștepta la tot felul de surprize neplăcute din partea acestora sau din partea unui grup, o asociație din care faci parte, în intervalul 23 martie – 15 aprilie. Poți ajunge la concluzia că multe din ideile tale, proiecte ambițioase sunt date peste cap. Va trebui să fii mult mai prudent în ceea ce privește relația cu rudele apropiate, în călătorii, comerț, tot ceea ce ține de documente, comunicare putând avea parte de unele blocaje, răsturnări de situație, răzgândiri, în intervalul 26 iulie – 19 august. Este momentul să reanalizezi anumite acorduri, contracte, să reiei anumite studii, conversații. Este posibil chiar să întâmpini probleme cu mașina sau computerul, să pierzi informații prețioase. În intervalul 17 noiembrie – 6 decembrie, cât timp retrogradează Mercur în zodiile Săgetător (17 noiembrie – 1 decembrie) și Scorpion (1 – 6 decembrie), este o perioadă de confuzii, neînțelegeri în relația cu partenerul de viață, în cadrul relațiilor de afaceri, asocieri. Este o perioadă de regândire a unor angajamente. Poți să ajungi la ruperea unei relații, fie că este vorba despre o relație de mariaj sau de colaborare. În intervalul 1 – 6 decembrie te poți confrunta cu starea de nemulțumire în relația cu colegii, se reiau anumite discuții legate de un proiect comun, desfășurat în echipă, este posibil să dorești schimbarea locului de muncă.
       Odată cu prezența lui Jupiter în zodia Scorpion, până în data de 8 noiembrie, planul profesional va ocupa un loc important în viața ta. Este un an prielnic pentru schimbări în favoarea ta, de relansare, de expansiune în carieră. Intrarea lui Jupiter în zodia Săgetător, în data de 8 noiembrie, anunță un final de an favorabil în domeniul relațional, oportunități care țin de relațiile de parteneriat, asocieri, afaceri.
       Saturn intră în zodia Capricorn, pentru tine casa a VIII-a, casa morții și a renașterii dar și a sexului iar la nivel material a moștenirilor. Acest tranzit poate avea un impact emoțional major, cu conotații karmice. Se poate vorbi acum despre schimbări și/sau finaluri de drum, probe de destin, incidente neprevăzute sau achitarea unor datorii karmice. Saturn vine în ajutorul tău pentru a descoperi ceea ce este în sufletul tău, ce anume ai nevoie pentru a înțelege și vindeca. Cu Saturn în semnul Capricorn este posibil să resimți o mai mare nevoie de retragere, de liniște, intimitate. El amplifică interesul pentru banii veniți din credite, sponsorizări, împrumuturi, te ajută să achiți anumite datorii, credite dând dovadă acum de o mai bună organizare, de chibzuință, atunci când vine vorba despre cheltuieli.  
       Neptun în zodia Pești, pentru tine ca și nativ din zodia Gemeni, activează casa a X-a, a realizărilor sociale și profesionale, a carierei și succesului public. Neptun acționează în mod subtil, te îndeamnă să îți dorești mai mult având sentimentul că ceea ce obții în plan profesional vine ca un dar, o recompensă pentru credința ta, încrederea în Univers. Neptun îți spune: „Cere și ți se va da!”.  Neptun este o energie care guvernează creativitatea, intuiția, spiritualitatea, instituțiile publice, muzica, dansul, filmul, furtunile, haosul, confuzia, înșelăciunea, este o energie idealistă. Cu Neptun în casa carierei de câțiva ani ești într-o continuă luptă cu propria persoană simțind, intuind că poți obține mai mult decât ai, că nu te ridici la înălțimea așteptărilor celorlalți. Neptun retrogradează în intervalul 19 iunie – 25 noiembrie 2018 și va aduce în vedere evaluarea obiectivelor care țin de carieră, realizările sociale.  Poate face referire la situațiile confuze, la ceea ce ți-a provocat dezamăgiri, pierderi și are legătură cu superiorii și relațiile profesionale. Pot fi aduse la suprafață aspecte mai puțin plăcute fiind momentul de găsire a unor răspunsuri despre ce ai vrea, de fapt, să faci și nu ai făcut până acum, în domeniul profesional.
      Prezența lui Pluton în semnul Capricorn, care se află în această zodie încă din anul 2008 și mai are de străbătut un drum lung până în 2024, pentru tine, reprezintă casa a VIII-a (a  resurselor partenerului, a împrumuturilor, moștenirilor, relațiilor intime) și te predispune la tot felul de renunțări, transformări. Ai fost pus în fața unor circumstanțe urgente, termene limită confruntându-te cu tot felul de obstacole, limitări din zona financiară. Pluton este bine susținut în acest an de către Jupiter (în zodia Scorpion până pe 8 noiembrie) și de Neptun (din semnul Pești) astfel că beneficiezi de suportul necesar pentru a traversa cu bine eventuale probleme ce țin de plata unor impozite, a unui credit primind ajutorul de care ai nevoie în momentele critice. 
Eclipsele din acest an au loc pe axa Leu – Vărsător, în casele III-IX pentru tine, axa gândirii și a călătoriilor, a evoluției personale și creșterii spirituale. Este un an în care ai șansa să realizezi  conexiuni importante între  cunoașetrea materială (terestră) și cea subtilă (cosmică).
      Prezența Nodului Nord în semnul Leu, până în data de 6 noiembrie corespunde, pentru tine, casei a III-a astfel că este momentul să acorzi o mare atenție studiului, cunoașterii, școlii, comunicării, călătoriilor, relațiilor interumane, relației cu rudele apropiate (frați, verișori), dialogului cu ceilalți oameni, seminariilor, workshopurilor, lucrărilor scrise, examenelor, prezentărilor de lucrări în public, mass-media, editării, publicațiilor. Destinul vine să îți aducă în vedere necesitatea de a te informa, de a progresa prin studiu, comunicare și deschidere față de tot ce este nou și îți poate îmbogăți intelectul.
      Eclipsa totală de Lună din zodia Leu, din data de 31 ianuarie, poate aduce finalizări, renunțări legate de anumite negocieri sau în relația cu rudele apropiate. Se poate face lumină în anumite relații ce au legătură cu vecinii, frați, verișori, un curs, un examen. Este posibil să te simți confuz, nehotărât asupra direcției de urmat, ce atitudine trebuie să adopți. Pot apărea tot felul de probleme legate de autoturism, telefon, negocieri, comunicare, contracte.
       Eclipsa parțială de Soare în zodia Vărsător, din data de 15 februarie, te poate îndemna să îți reformezi modul în care privești cunoașterea, legea, moralitatea, învățământul, călătoriile peste hotare, relația cu alte culturi, cu oameni de altă naționalitate. Această eclipsă de Soare îți deschide noi oportunități de progres, de expansiune, îți aduce noi orizonturi ale cunoașterii.
În data de 13 iulie 2018 are loc o eclipsă parțială de Soare în semnul Rac și aduce în vedere necesitatea  de a-ți valorifica din plin propriile abilități și talente, absolut necesare pentru a atrage mai multe câștiguri financiare. Experiențele aduse de această Eclipsă de Soare pot provoca schimbări în modul în care privești banii, câștigurile personale, valorile materiale dar și cele personale. Poate fi vorba despre oportunitatea de a obține un al doilea job și care îți va aduce și mai multe câștiguri financiare.
       Eclipsa totală de Lună în semnul Vărsător, din 27 iulie, vine cu oportunități deosebite de a încheia cu succes un proiect ce implică mass-media, studiile superioare, o problemă juridică, o carte scrisă care poate ajunge cunoscută în străinătate, o călătorie importantă pe care o faci peste hotare. Este posibil să iei decizia bruscă de a te muta în alt oraș sau în străinătate. Mare atenție însă la călătorii și la eventuale probleme cu autoritățile, cu legea. Această eclipsă de Lună este punctul culminant al unor evenimente care au început pe data 15 februarie 2018, atunci când a avut loc  Eclipsa de Soare în semnul Vărsător.  
      Eclipsa de Soare din zodia Leu, din data de 11 august, energizează toate formele de comunicare, relația cu vecinii și/sau rudele apropiate. Apar noi oportunități pentru continuarea unor cursuri, poți benefica acum de inspirație, te pui în valoare prin intermediul cuvântului, iei decizia să scrii o carte. Pot apărea oportunități neașteptate prin intermediul unor mesaje, informații. O conversație cu cineva te-ar putea inspira fiind posibil să îți vină o idee pe care să o pui în practică iar aceasta va schimba semnificativ evenimentele în urmăatoarea perioadă. Ești ghidat să reformezi modul în care privești studiile, comunicarea, modul în care folosești cunoștințele acumulate, în sensul progresului personal.  
      Vor exista și perioade mai puțin neplăcute pe parcursul acestui an, îndeosebi spre sfârșitul lunii noiembrie dar și în prima parte a lunii decembrie. Totul este nu ții cont de ceea ce spun invidioșii, să nu te lași copleșit de obstacole și să îți urmezi realizarea propriilor proiecte, pas cu pas. Important este să crezi cu tărie în propriul ideal și să nu te lași oprit din starea de entuziasm, doar pentru că auzi în jurul tău: „Nu vei reuși!” Ba da, ai toate șansele să ajungi acolo unde ți-ai propus! Trebuie însă să te înarmezi cu mult curaj și optimism pentru a trece peste piedicile puse de cei care nu sunt în stare decât să lupte pentru a dărâma visele și idealurile celorlalți, doar pentru că ei nu sunt în stare să lupte pentru împlinirea propriului ideal.

Dragoste, relatia de cuplu
Sentimental – relațional
       Spre sfârșitul lunii februarie dar și prima parte a lunii martie căsnicia ta se poate asemăna cu o competiție în care nimeni nu are ceva bun de câștigat. Se consumă multă energie în cadrul mariajului dând startul unor discuții, certuri interminabile. Nu este exclus să ajungi la o separare bruscă, datorită impulsivității, contradicțiilor, a crizelor de personalitate.
      Deși se poate vorbi acum despre o liniște aparentă fiind poate mult prea prins de schimbările care se produc în carieră, ei bine, acest lucru nu înseamnă că nu vei mai avea parte de răscoliri, de șicane la nivel sentimental și relațional.
      Cu prezența lui Lilith în zodia Capricorn, până în data de 6 august 2018, ai tendința să trăiești iubiri pasionale la nivel fantastic degajând un puternic magnetism prin misterul pe care îl inspiri. Ai un instinct sexual foarte puternic putând să te implici cu ușurință în relații întâmplătoare având în primul plan sexualitatea. Este vorba despre o perioadă destul de confuză trăind la extrem relația cu sexul opus mai ales că prin zodia Capricorn tranzitează  Saturn – seniorul karmei și Pluton – transformatorul. Ceea ce trăiești, până în luna august, nu este tocmai ușor fiind chemat la transformări intense, la o adevărată metamorfozare prin intermediul unei relații de amor trăite cu pasiune, o intensitate de-a dreptul răscolitoare.
       Va trebui să acorzi o atenție specială relației de iubire în intervalul 31 octombrie – 16 noiembrie, atunci când Venus în mers aparent retrogradează prin casa a V-a și aduce o energie care va amplifica manifestarea pătimașă a sentimentelor, dragostei, romantismului, ești dornic să retrăiești anumite emoții, pasiuni alături de o iubire din trecut ce revine acum în viața ta.  Poate fi vorba și despre nevoia de a te implica într-o relație sexuală din curiozitate, din nevoia de a experimenta iar aceasta poate provoca destule necazuri în relația de amor. Imprevizibilul, iresponsabilitatea și riscul pot deveni armele cu care această energie a lui Venus în mers retrograd te poate afecta în plan sentimental.   
       Dacă nu ești implicat încă într-o relație sentimentală este recomandat să eviți perioada 31 octombrie – 16 noiembrie pentru a da startul unei relații de dragoste.  
     Odată cu intrarea lui Jupiter în zodia Săgetător, în data de 8 noiembrie 2018, acesta va acționa în mod pozitiv asupra relației de cuplu având loc evenimente importante în relația cu partenerul de viață. Pui mai mult preț pe viața în doi, pe căsnicie, pe bucuria de a fi  alături de jumătatea ta împărtășind cu acesta momente unice, pasionale. Dacă ai trecut prin perioade tensionate sau ai avut în gând să pui capăt relației de mariaj acum începi să vezi relația dintr-o perspectivă optimistă având mai multă încredere în partenerul de viață, te implici cu mai mult dinamism în proiecte comune, călătoriți mai mult, chiar și peste hotare, petreceți mai mult timp împreună.
     În intervalul 17 noiembrie – 1 decembrie 2018 va trebui să fii mult mai atent la modul în care comunici cu partenerul de viață. Poate fi o perioadă a confuziilor, a neînțelegerilor și a reproșurilor legate de anumite acțiuni derulate în trecut. Este o perioadă bună pentru a reexamina eventualele probleme din cadrul relației de mariaj.   
    Nu este deloc de neglijat sfârșitul lunii noiembrie 2018, în ceea ce privește relația de mariaj. Este o perioadă în care se va face resimțită în mod profund starea de nemulțumire, certuri, se poate vorbi despre luarea deciziei de a rupe o relație de lungă durată. Este foarte multă presiune în semnul Săgetător, casa a VII-a, casa relației de mariaj pentru tine, acolo se întâlnesc Soarele, Mercur și Jupiter în careu cu Marte din zodia Pești iar, pe de altă parte, Venus (din semnul Balanță) se află în opoziție cu Uranus retrograd ceea ce poate anunța un final brusc, în plan relațional, sentimental. Impulsivitatea, agresivitatea, neglijența, lipsa de sincronizare a valorilor riscă să distrugă o relație frumoasă. Ceva se poate termina acum pentru a lăsa loc unei noi vieți, pot să apară acum noi posibilități de relansare în plan relațional.
      Prezența lui Jupiter în zodia Săgetător îți poate aduce, până în data de 2 decembrie 2018, posibilitatea de a da startul unei relații de mariaj sau de a te rupe dintr-o relație toxică.  
     Este un an în care ai timp suficient la dispoziție pentru a repara ce se poate în relația de mariaj. După un an 2017 plin de nemulțumiri, rătăciri, neștiind ce vrei și încotro să te îndrepți în plan relațional, ei bine, în acest an 2018 ai șansa să observi ce anume ai de transformat în propria atitudine pentru a reuși să restabilești starea de echilibru și armonie în relația de mariaj.

Cariera si baniCarieră, bani, locul de muncă  
       Începutul de an poate fi destul de derutant, la capitolul carieră. Pe de o parte ești foarte hotărât  să urmezi cursuri de perfecționare, să te implici mai mult în activitățile care țin de colectivul de muncă iar, pe de altă parte, te simți neputincios în fața pretențiilor superiorilor. În partea a doua a lunii februarie te simți de-a dreptul dat la o parte, ca și cum tot efortul depus în concretizarea unui proiect profesional a fost în zadar. Se poate vorbi despre renunțarea la o afacere, finalizarea unui parteneriat care ți-a adus tot felul de neplăceri. Nu este exclus să iei decizia de a schimba direcția în plan profesional, spre sfârșitul lunii februarie.
       Jupiter și Neptun aflate în aspect armonios pe casele VI-X (loc de muncă și carieră), în perioada 24 aprilie – 11 septembrie 2018, aduc speranța de mai bine, succes, oportunități de progres, împlinirea unui ideal în plan profesional. Lasă-te ghidat de intuiție și de încrederea că proiectele demarate în această perioadă se vor derula în avantaj personal. Toată munca depusă nu va fi în zadar. Ești mult mai prevăzător având grijă să îți planifici munca pentru a atinge obiective mărețe.
       O perioadă deosebit de favorabilă, în plan profesional este pe la jumătatea lunii aprilie, spre sfârșitul lunii mai dar și în preajma datei de 19 august. Totul depinde de flerul tău și de modul în care reușești să te mobilizezi pentru a profita de șansele care vin în plan profesional.
      Nu sunt tranzite deosebite pe sectorul banilor obținuți din muncă proprie. În lunile mai, iunie și iulie se poate vorbi despre o mărire de salariu, posibilitatea a obține mai mulți bani din muncă proprie. De evitat câștigurile financiare prin metode ilegale, îndeosebi în intervalul 1 ianuarie – 6 august 2018.
      Până în data de 8 noiembrie, cât timp se va afla în zodia Scorpion, Jupiter îşi va lăsa amprenta, în mod pozitiv, asupra relației cu colegii de la locul de muncă. Se poate vorbi despre noi oportunități de a găsi un job mai avantajos având ocazia să progresezi în plan profesional, să demarezi proiecte ambițioase, să obții tot felul de beneficii din munca desfășurată în echipă. Îți vezi serios de muncă dând dovadă de responsabilitate, conștiinzitate, chiar dacă este posibil să te confunți cu starea de rutină. Ești direct responsabil de noutățile în legătură cu serviciul având șansa de a găsi un loc de muncă mai bun, te simți mult mai apreciat de colegi, superiori. Cu Jupiter în tranzit prin zodia Scorpion, până în data de 8 noiembrie, ai ocazia să îți împlinești un ideal profesional, îți poți extine viziunea și obiectivele prin activități lucrative.
      Cu Jupiter în zodia Scorpion sunt favorizate câștigurile venite prin intermediul salariului, posibilitatea a obține un loc de muncă mult mai bine plătit. Din data de 8 noiembrie sunt favorizate câștigurile venite prin asocieri, parteneriate, demararea unei afaceri care îți va aduce succesul financiar.
     Va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre semnarea unor acte, parteneriate în prima parte a lunii aprilie, prima parte a lunii august și în intervalul 17 noiembrie – 6 decembrie. Sunt perioade în care ar fi bine să acorzi atenție la ceea ce spui, ce contracte vrei să semnezi, în ce colaborări dorești să te implici.  
      Chiar dacă în carieră vor mai exista și momente de derută, nemulțumiri îţi urmezi visele şi faci tot ce îţi stă în putinţă să le atingi. Anul acesta chiar ai şansa să vezi cu ochii tăi un astfel de scop profesional atins, unul în care ai investit multă pasiune, energie și timp ajungând la concluzia că a meritat efortul.
     Se poate vorbi despre un an destul de încărcat cu tot felul de solicitări, propuneri de colaborare, acțiuni ce necesită multă atenție și concentrare din partea ta. Cert este că Jupiter în zodia Scorpion îți aduce beneficii în carieră reușind să faci față provocărilor cu mai multă încredere în propria persoană.

3D Character and Success

Sănătate       
       Este un an în care te gândești mai mult la modul în care ai putea să îți schimbi anumite obiceiuri alimentare, regimul de viață, devii mult mai organizat, apelezi la medic atunci când te confrunți cu anumite probleme. Ai ocazia să găsești un tratament mult mai eficient sau apelezi la terapii alternative pentru a încerca să te revigorezi. Chiar dacă te confrunți cu anumite probleme de sănătate, pe parcursul acestui an, se pare că ai șansa să revii mult mai rapid la o stare optimă, adoptând un stil de viață sănătos. Atenție însă, în acest an ești predispus să iei în greutate. Se cere prudență în ceea ce privește propria sănătate, în special în luna februarie, atunci când ești predispus la probleme care țin de zona capului, la o stare de agitație, impulsivitate, accidente. La jumătatea lunii iunie va trebui să te îngrijești mai mult la ce anume și cât mănânci existând riscul să exagerezi, în ceea ce privește alimentațăa, nu respecți orele de masă și de odihnă și astfel poți să declanșezi dezechilibre în întreg organismul. Te poți confrunta cu probleme care țin de ficat, circulația sângelui, infecții. Spre finalul lunii noiembrie va trebui să fii mult mai prudent, dacă ai de făcut călătorii pe distanțe lungi. Va trebui să acorzi o atenție specială eventualelor probleme care țin de căile respiratorii, există predispoziția la infecții, viroze, probleme cu plămânii, îndeosebi în intervalul 1 – 6 decembrie 2018.