Anul 2017, Șobolan

sobolan

             Anul 2017, Șobolan
            Lucid și fermecător, curios și inteligent, iubitor de viață apropiindu-se mai mult de latura intelectuală a vieții dar nelăsând la o parte bucuriile materiale ale acesteia. Ca și nativ Șobolan ai nevoie de siguranță, în plan material dar și sentimental, relațional. Activ și foarte sociabil îți place să pătrunzi în „miezul lucrurilor” reușind să te integrezi în mediul unor persoane influente. În acest an, guvernat de Cocoșul de Foc, este timpul să-ți pui în valoare intuiția, inteligența și să nu te lași angrenat în relații și activități care nu corespund, cu adevărat, dorințelor tale. Deviza ta, pentru acest an, este: Ascultă-ți sufletul! Este un an plin de contradicții, în care trebuie să dai dovadă de precauție, să fii mult mai practic, atunci când vine vorba despre realizarea scopurilor propuse.
            Conștiincios și muncitor, nu dai înapoi, atunci când vine vorba de efort. Ei bine, în această perioadă, este nevoie de mobilizare, de seriozitate și punctualitate din partea ta pentru a reuși să faci față solicitărilor în plan profesional. Începutul de an se poate dovedi favorabil pentru a da startul unor acțiuni curajoase în carieră. Chiar nu este vremea pentru a te relaxa mai mult. Este posibil să te confrunți cu adversari puternici, să susții examene grele pentru a obține un post, un job pe placul tău. Îți dorești să faci o schimbare importantă de direcție, în plan profesional. Este o perioadă în care trebuie să dai dovadă de ambiție, agilitate, încredere în propria persoană. Atenție însă la colegi, colaboratori dar și la cheltuielile pe care le faci în primăvara acestui an.
            Romantic și sociabil reușești în acest an să te faci remarcat destul de ușor de către sexul opus. Ai o activitate socială foarte bogată, întâlnindu-te mai des cu prieteni, cunoștințe ba chiar să te faci remarcat de cineva din cercul de prieteni. Este un an al pasiunii încercând să-ți găsești acum partenerul ideal. Dacă o lași mai ușor cu obligațiile de serviciu vei avea timp și pentru o relație romantică. Nu te mulțumești cu o relație superficială. Mai multe șanse pentru a da curs unei relații de durată se va observa în lunile octombrie și noiembrie. Pentru a readuce armonia în relația de cuplu este nevoie de mai multă comunicare, să petreceți mai mult timp împreună.