Anul 2017, Mistreț

mistretul              Anul 2017, Mistreț
            Cinstea și bunătatea, spiritul deschis și jovialitatea fac din tine o ființă ușor de abordat. Ești inteligent dar nu ești dispus să folosești această calitate pentru a-i domina pe ceilalți sau pentru a reuși să dobândești funcții înalte. Chiar dacă rămâi modest, în planul al doilea, pretinzi să ți se arate recunoștință iar dacă aceasta vine prea târziu sau îți este refuzată preferi să te retragi în lumea ta. Unul din defectele tale este faptul că nu știi să spui „nu” și să refuzi cererile. Te străduiești să rămâi neutru în disputele complexe.
           Ca și nativ Mistreț, într-un an guvernat de Cocoșul de Foc, este important să găsești o cale de mijloc pentru a reuși să faci față dezamăgirilor, trădărilor, atitudinii venite din partea unor oameni care își vor arăta,de fapt, adevărata față, intențiile. Este un an în care trebuie să te axezi mai mult pe dezvoltarea personală, pe acumularea de informații și experiență, evitând asocierile de orice fel. Cu cât ești mai flexibil, oarecum detașat de anumite evenimente stresante, cu atât va fi mai bine pentru tine.
             În plan profesional se anunță un an nu prea grozav. La locul de muncă te vei dovedi a fi harnic, dornic să-ți îndeplinești sarcinile de serviciu cu seriozitate numai că este posibil să ai parte de tot felul de dezamăgiri venite din partea colegilor și a superiorilor. Ți se promite ceva dar oricât de sigură ar părea obținerea unui post, un job mai bun se pare că nu se vor concretiza aceste promisiuni. Este necesar să acorzi atenție la cei cu care te asociezi, îndeosebi atunci când vorbim despre propria afacere. Ești perfecționist, bun organizator, mai ales atunci când avem de-a face cu acțiunile de grup. Totuși, ai tendința de a prelua sarcinile unor colegi, ei să fie remunerați în plus iar tu să te alegi doar cu munca suplimentară și epuizarea fizică și mentală. Se simte o oarecare redresare în plan profesional, spre sfârșitul anului.
            În plan relațional nu este exclus să apară schimbări de direcție neașteptate, menite să te ia prin surprindere. Poate fi vorba și despre o despărțire, separare de partener, îndeosebi în prima parte a acestui an. Această despărțire te-ar putea răni profund preferând astfel să te izolezi de ceilalți. Spre sfârșitul perioadei sunt șanse mult mai mari să te redresezi, din punct de vedere emoțional. Atenție la relația cu familia aici fiind importante discuțiile directe, sincere. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă putem vorbi despre o puternică dorință de iubire, să evadezi departe de problemele cotidiene bucurându-te de dragoste și pasiune. În partea a doua a acestui an ai ocazia să trăiești o frumoasă poveste de dragoste.