Anul 2017, Iepure

iepurele                 Anul 2017, Iepure
            Virtuos și prudent, șiret și sprinten, gata de fugă, atunci când dai de greu. Căldura proprie, combinată cu răbdarea și sensibilitatea, inteligența și flexibilitatea sunt aspecte care îți asigură puterea și unitatea lăuntrică. Rafinat, sociabil, cu o fire echilibrată, observi tot ceea ce se petrece în jur. Într-un an guvernat de Cocoșul de Foc, ca și nativ Iepure, este posibil să ai unele dificultăți de a te adapta la evenimentele cu care te confrunți. Este nevoie de mai multă ambiție și curaj din partea ta pentru a nu te lăsa doborât de evenimente neașteptate.
            În acest an este posibil să-ți concentrezi mai mult atenția pe carieră. Nu putem vorbi despre salturi importante la locul de muncă și nici nu ar fi indicat să iei inițiative sau să dai startul unor proiecte importante. Este un an de acumulare de experiență, de tatonare a terenului. Îți este urmărită activitatea oarecum din umbră, de către superiori. Este esențial să dai dovadă de diplomație și înțelegere în colectivul de muncă. După luna septembrie ești mult mai decis să pui în practică ceea ce ai învățat sau să dai startul unui proiect important. Muncești din greu fiind mult mai atent la detalii.
            În plan finaciar ai șansa de a obține susținere, atunci când ai mai mare nevoie de bani pentru a demara o afacere sau pentru a investi într-o casă, o proprietate. Cert este că devine important să acorzi o atenție deosebită, atunci când vine vorba despre negocieri și investiții. Trebuie să dai dovadă de prudență evitând să faci compromisuri. Solicitările din plan social și profesional ar putea să-ți creeze unele probleme în plan relațional. Faptul că ești devotat ființei iubite nu te împiedică să ai anumite secrete față de acesta, preferând să ai și momentele tale de solitudine. În acest an ai mare nevoie de stabilitate și securitate afectivă, tocmai pentru a reuși astfel să faci față solicitărilor din plan profesional. Dacă nu ți-ai găsit încă jumătatea, în partea a doua a acestui an putem vorbi despre o posibilă transformare radicală în viața sentimentală. Sunt șanse mult mai mari să-ți găsești partenerul la care visai de ceva timp.