Anul 2017, Cocoș

cocosul              Anul 2017, Cocoș
            Simbolul sincerității și loialității, al bunei cuviințe, punctualității, generozității și stabilității, al minuțiozității și perfecționismului tolerând cu greu schimbările și răsturnările de situație, chiar dacă acestea ar fi menite să-i ușureze munca. Înzestrat cu un talent incontestabil pentru organizare nativul Cocoș are aptitudini deosebite în domeniul financiar.
           Ca și nativ Cocoș, într-un an guvernat de Cocoșul de Foc, lucrurile ar părea, la prima vedere, că sunt deosebit de favorabile. Din păcate nu este cazul să-ți faci speranțe prea mari. Cocoșul este guvernat de metal iar metalul și focul sunt în conflict, focul având forța de a topi metalul. Vei avea astfel ocazia să constați că, în momentele în care vrei foarte tare să obții ceva, ajungi să pierzi mai mult, să te confrunți cu dezamăgiri, suferință. Prin umor, calm, o atitudine oarecum detașată ai ocazia să depășești perioadele tensionate cu mai mult succes. Dacă ești totuși născut într-un an Cocoș de Foc (vezi corespondența aici!) sunt șanse mult mai mari de a obține succesul mult dorit. Este vorba despre impulsivitate, principii solide, curaj și ambiție, independență, talent organizatoric știind cum să atragi atenția celorlalți asupra realizărilor tale.
             În carieră, te remarci prin conștiinciozitate, concentrare pe finalizarea proiectelor, a obligațiilor de serviciu. Nu vei trata în joacă responsabilitățile și nu vei duce lipsă de adversari puternici. Temerar, perspicace și curajos, manifestând spirit de prevedere vei reuși să atragi succesul de partea ta, mai ales în partea a doua a acestui an. Planul financiar ne spune despre o perioadă favorabilă, doar că se recomandă atenție, atunci când vine vorba despre tranzacții, vânzări-cumpărări, munca cu clienți întrucât există riscul de a fi păcălit, furat.
             Planul relațional poate fi neglijat, mai ales în prima parte a perioadei supuse analizei aici fiind prins cu treburile cotidiene sau cele din carieră. Este timpul să-ți iei și tu o vacanță, măcar la toamnă bucurându-te de pasiune și atenție venite din partea partenerului de viață. Pe la jumătatea acestui an este posibil să aibă loc un eveniment important în familie, o veste despre apariția unui copil, o renovare, cumpărarea unei case. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai șanse mari să te îndrăgostești, mai ales în toamna acestui an.