Anul 2017, Câine

cainele               Anul 2017, Câine
            Ca și nativ Câine se poate remarca la tine loialitatea, inteligența, sociabilitatea dar și intuiția, instinctul și capacitatea de a munci cu conștiinciozitate, îndeplinindu-ți sarcinile care îți revin, atât în carieră cât și în viața particulară. Vigilent și agitat, în ciuda docilității și amabilității tale aparente, nu acorzi încrederea ta oricui, arătându-te destul de circumspect, îndeosebi față de necunoscuți. Într-un an guvernat de Cocoșul de Foc te dovedești foarte suspicios la schimbări. Ești dornic să te dedici unui țel, unei cauze. Se pare că ai de luptat cu adversari destul de puternici și abili. Tipicar și pretențios, ai tendința de a deveni lipsit de răbdare față de persoanele cu care te asociezi pentru concretizarea propriilor proiecte. Este o perioadă în care se recomandă punerea accentului pe creativitate și valorificarea propriilor abilități dar și pe tact și diplomație, tocmai pentru a reuși să ajungi acolo unde ți-ai propus.
            În plan profesional putem vorbi despre posibilitatea de a da startul unei (noi) afaceri, unei noi cariere. Este posibil să apară noi șanse de colaborare, recompense, probabilitatea de a obține un job mai bine plătit, îndeosebi în lunile octombrie, noiembrie și decembrie. Putem vorbi despre un an în care vei rămâne de neclintit, atunci când vine vorba despre apărarea propriilor convingeri. Prin disciplină și consecvență reușești să te faci remarcat de către superiori.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj reușești să readuci pasiunea, momentele de romantism în relația de cuplu. În partea a doua a acestui an ai ocazia și dorința de a petrece mai mult timp alături de familie, de partenerul de viață. Nu vor lipsi însă nici momentele destul de tensionate, certurile, discuțiile în contradictoriu, îndeosebi în prima parte a anului. Cert este că orice problemă ar apărea în cadrul relației este foarte important să cauți o rezolvare rapidă. Cu cât amâni mai mult rezolvarea problemelor cu atât se vor agrava reușind cu greu să mai găsești o cale de împăcare. Spre sfârșitul perioadei se vor mai liniști apele în relația de cuplu.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă nu vei duce lipsă de admirație, apreciere, din partea sexului opus. În prima parte a anului putem vorbi despre mai mult flirt, relații de scurtă durată. Spre sfârșitul anului în analiză sunt șanse mult mai mari de a întâlni persoane cu care să simți că te potrivești, din punct de vedere sentimental.