Anul 2017, Bou

boul               Anul 2017, Bou
            Tenace și consecvent, încăpățânat și hotărât, răbdător, muncitor, ordonat și prevăzător reușești să cântărești atent riscurile și să eviți acțiunile pripite. Instinctiv și puternic, nu te lași până când nu duci la capăt un scop propus, acționând pas cu pas. Răbdarea și munca reprezintă cheia succesului tău. Ca și nativ Bou, în anul Cocoșului de Foc, ai ocazia să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. Înzestrat cu o fire ambițioasă, susținută de raționamente logice și o inteligență analitică, nimic nu ți se va părea prea greu.
            În plan profesional se poate dovedi nu an în care ai ocazia să culegi roadele unei munci susținute, îndeosebi în lunile februarie și martie dar și în lunile septembrie, octombrie și noiembrie. Ai ocazia să investești în munca de creație dând dovadă de inspirație și sensibilitate. Este un an în care ai ocazia să-ți asumi mai multe responsabilități la locul de muncă dar și să-ți fie recunoscută valoarea, în plan profesional. Dacă vrei să faci o schimbare în carieră, o perioadă favorabilă se poate dovedi a fi în lunile februarie și martie dar și în septembrie și octombrie. Ai abilitatea și inteligența necesare pentru a ieși cu brio din orice competiție.
            Planul financiar este bine aspectat, cât timp dai dovadă de inspirație și fler și nu te lași atras în jocurile murdare, venite din partea competitorilor. Este o perioadă în care ai șansa de a primi bani din partea unor datornici. Priceperea și simțul concretului îți poate oferi șanse sporite de realizare în plan financiar.
           În relația de cuplu îți asumi cu seriozitate și cu responsabilitate sarcinile care îți revin dând dovadă de înțelegere și încredere în partenerul de viață. Ai ocazia să pui acum bazele unui proiect comun, de lungă durată. Chiar dacă nu-ți exprimi afecțiunea prin cuvinte și cadouri costisitoare vei reuși să fi de un real sprijin pentru partener, în situațiile mai puțin plăcute. Armonia din vața sentimentală te va ajuta să-ți concretizezi ambițiile din carieră. Dacă nu ți-ai găsit încă partenerul de viață în acest an ai ocazia să ieși mai mult în lume, să întâlnești oameni noi, interesanți. În lunile mai și iunie este posibil să apară o relație cu perspective frumoase. Pe la jumătatea perioadei analizate aici putem discuta deja despre un viitor comun.