Anul 2017, Tigru

tigrul               Anul 2017, Tigru
            Curajos și independent, ager și misterios, gata să întreprinzi acțiuni cutezătoare, atunci când consideri că apare ocazia și timpul potrivit. Inteligent și hotărât, explorezi fără frică lumea. Te remarci prin simțul dreptății acționând, de multe ori, spre binele celor mulți. Sincer și deschis, poți deveni lipsit de tact, în momentele de entuziasmare. Ascultându-ți instinctul poți ieși cu succes din multe probleme. Într-un an, guvernat de Cocoșul de Foc, ca și nativ Tigru te remarci prin dorința de mișcare fiind mai mereu în alertă, pe drumuri, profitând de orice posibilitate de progres. Nu este timp de pierdut pentru tine și fiecare obstacol apărut în calea ta îl iei ca pe o provocare. Ajungi să înveți multe lucruri din mers în acest an fapt care nu poate decât să te avantajeze.
            În plan profesional putem vorbi despre un an important, atunci când trebuie să-ți arăți adevărata valoare. Îți este pusă la încercare răbdarea. Simți că progresezi destul de lent, în ciuda capacităților și a pregătirii de care dai dovadă. Orice tentativă de a grăbi lucrurile în carieră nu va face decât să-ți provoace și mai multe pierderi. Datorită faptului că te lași pradă frământărilor există riscul să-ți pierzi obiectivitatea fapt care ar putea conduce la probleme în relația cu colegii și superiorii. Reușita ta depinde, în acest an, de modul în care colaborezi cu ceilalți.
            În plan financiar, anul Cocoșului de Foc poate fi unul bun, cât timp nu te grăbești să cheltui peste măsură. Încă de la începutul acestei perioade trebuie să te mobilizezi și să muncești pentru a acumula cât mai mulți bani în bugetul personal. În plan relațional se anunță un an contradictoriu existând riscul de a te simți oarecum captiv într-o relație. Încă din prima parte a acestei perioade ai de luat o decizie importantă pentru a încerca să rezolvi o problemă legată de relația de cuplu. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă este posibil să te îndrăgostești de cineva de departe. Nu este exclus să îți schimbi domiciliul, pentru a fi mai aproape de cel drag.