Horoscop anual 2023, Taur

            Deviza acestui an: „Fericirea este în noi, niciodată în jurul nostru.” Mihail Sadoveanu
           Se anunță un an plin de evenimente, în viața personală dar și în relația cu prietenii, în tot ceea ce vizează domeniul socio-profesional. Continuă dezvoltarea în plan personal dar și profesional având ocazia să împărtășești cu ceilalți din experiența acumulată de-a lungul timpului. Este momentul să dăruiești din cunoașterea ta, din ideile tale dar și de a te preocupa mai mult de propria persoană și de familie. Indiferent de provocările ce vin către tine acum vei avea de partea ta intuiția și spontaneitatea pentru a reuși să treci cu bine peste orice obstacole apărute în cale.
          Este un an în care te regăsești mai înțelept, mai atent la ce ai de îndeplinit pentru ca lucrurile, evenimentele să se deruleze în favoarea ta. Nu vei duce lipsă de intuiție, fler și diplomație, dar și oameni de calitate, care te vor susține în demersurile tale.

Dragoste, relatia de cuplu
Sentimental – relațional    
      Încă de la începutul anului apar provocări și atenționări care vizează relația de cuplu, discuții cu partenerul de viață pe tema banilor venițidin muncă proprie. Vrei să investești într-o direcție sau să îți cumperi un obiect râvnit de mult timp dar partenerul de viață nu este de acord și de aici pot să apară tot felul de contraziceri.
            Îți acorzi mai multă atenție, te preocupi de modul în care arăți, faci schimbări în garderobă. Acorzi mai multă atenție dezvoltării tale personale având ocazia să te simți împlinit, încrezător în puterile tale eliberându-te din relații care ți-au creat nesperat de mult timp sentimentul de neputință, nemulțumiri.
             Perioade favorabile pentru a da startul unei noi relații de iubire sau în care reușești să atragi cu mai multă ușurință atenția sexului opus sunt: februarie, prima parte a lunii martie, prima parte a lunii aprilie, iunie, iulie, octombrie, noiembrie.
            Se recomandă mai multă atenție la modul în care relaționezi cu persoanele de sex opus în perioadele de retrogradare a lui Mercur: 1 – 18 ianuarie; 21 aprilie – 15 mai; 28 august – 15 septembrie 2023. Sunt perioade de reevaluări, reconfigurări în plan sentimental, de pierderi dar și conștientizare a ceea ce merită să păstrezi în viața ta, din punct de vedere sentimental. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj se anunță o mai mare nevoie de joc, flirt, aventuri, relații de amor trecătoare.
           Este un an favorabil pentru nativii care și-au propus să își întemeieze o familie. Astrele favorizează startul într-o relație de cuplu, îndeosebi din a doua parte a anului mai fiind vorba despre întâlniri de destin.  
            Prima parte a acestui an se va dovedi plină de provocări în plan amoros fiind absolut necesar să te preocupi mai mult de propria persoană, să investești timp și energie către relații care te pot ajuta să progresezi, fie că este vora despre planul profesional și/sau spiritual.
         Eclipsele din acest an loc în casele I-VII, pe axa relațiilor pe 5 mai (Eclipsa de Lună în zodia Scorpion) și 28 octombrie, eclipsa de Lună din semnul Taur îți aduce teste serioase, care vizează relația de cuplu. Este practic vorba despre verificarea temeliei relației în care ești deja implicat. Dacă reușești să treci de aceste perioade cu bine, relația ta de mariaj își va lua un nou avânt simțindu-te mult mai puternic și încrezător.
           În aceste an se anunță eliberarea de atașamente, relații care te-au marcat din punct de vedere psihic-emoțional, o perioadă de revelații și creștere interioară dar și în plan relațional.

Cariera si baniCarieră, bani, locul de muncă
            Începutul de an vine cu atenționări că nu este timpul să te odihnești, ba din contră, va trebui să profiți din plin de ideile originale, de creativitate pentru a reuși să concretizezi țeluri ambițioase în plan profesional. Nu ai nevoie de susținători, ba din contră, evenimentele neașteptate te vor ajuta să faci curățenie în colectivul de muncă. Nu sunt deloc de neglijat cheltuielile neașteptate de care ai parte încă de la începutul acestui an cerându-se a fi mult mai atent la ce anume și cât cumperi, dacă merită să investești într-o direcție care nu îți aduce rezultatele mult dorite de tine.
              În lunile ianuarie și februarie se va resimți o stare de tensiune, oboseală care vizează domeniul profesional, relația cu autoritățile fiind nevoie de mult efort, voință și dedicare din partea ta pentru a reuși să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus. Sunt aspecte astrale care predispun la schimbări semnificative obligându-te să ieși în față, să te faci văzut, auzit, să îți expui cu mai mult curaj propriile idei.
             În intervalul 1 – 23 ianuarie 2023 precum și în perioada 29 august – 31 decembrie 2023 îți vine mult mai ușor să revizuiești propria atitudine, în ceea ce privește relația cu ceilalți și implicit nevoia de a te cunoaște mai bine, de a știi ce vrei, ce așteptări ai de la cei cu care relaționezi în mediul socio-profesional. 
             Din luna martie pot apărea provocări ce vizează obstacole venite din partea unor colaboratori din cadrul unui grup, organizație, corporație, primești condiții care te dezavantajează sau nu ești apreciat la adevărata valoare. Este un an în care pui bazele unor proiecte de mare anvergură, cu impact pe termen îndelungat fiind mult mai ambițios, organizat, atent la detalii. Poate fi ocazia de a cunoaște oameni care te vor ghida pe drumul ales, mentori, profesori care te vor ajuta să progresezi în domeniul în care activezi dar și în plan spiritual. În perioada de retrogradare a lui Saturn în zodia Pești  (17 iunie – 4 noiembrie) ai ocazia să vezi adevăratele interese ale unor prieteni sau vis-a-vis de un proiect care nu mai este de actualitate și trebuie să îl abordezi dintr-o nouă perspectivă.
            În intervalul 23 iulie – 4 septembrie se cere o reevaluare a aspectelor care vizează locul de muncă, te gândești să faci o renovare a mediului de lucru sau să schimbi locația. Poate fi o revenire la cursuri de perfecționare, necesitatea de a mai lua o diplomă de studii, care poate să te ajute să îți menții un post sau să poți accede la un post, un loc de muncă mai bine plătit.  
            În lunile aprilie și mai ești susținut de prieteni în demersurile tale profesionale sau ai ocazia să dezvolți relații de colaborare cu organizații, asociații, găsești un loc de muncă care corespunde dorințelor tale.
            De evitat semnarea de contracte cu banca sau un asociat, contract de muncă, în perioadele de retrogradare ale lui Mercur: 1 – 18 ianuarie; 21 aprilie – 15 mai; 28 august – 15 septembrie 2023. Sunt perioade în care se anunță evenimente care se cer a fi gestionate cu atenție, îndeosebi atunci când vine vorba despre domeniul socio-profesional, resurse financiare, investiții, asocieri.
            Se anunță un an în care ai ocazia să concretizezi idei, experiențe acumulate în ultimii ani, în domeniul în care activezi. Este timpul să te bucuri de câștiguri venite din muncă proprie după ani de ambiție, conștiinciozitate și efort. Știi cum să te faci remarcat de ceilalți fiind un adevărat mentor, ghid pentru cei cu care colaborezi.

3D Character and Success

Sănătate                 
          Încă de la la începutul acestui an ești lipsit de energie, fără chef de muncă resimțindu-te după o perioadă îndelungată de efort fizic și intelectual.
        Până la jumătatea lunii mai va trebui să te îngrijești mai mult de propriul organism apelând la terapii alternative, masaj terapeutic, la un regim de viață și alimentar sănătos lăsând-o mai ușor cu obligațiile profesionale.
         Este posibil să te confrunți cu probleme de natură renală în luna august, atunci când este absolut necesar să te odihnești mai mult. De evitat orice efort care te solicită peste măsură întrucât ești predispus la probleme de sănătate datorate, în primul rând, stresului, a problemelor care țin de domeniul profesional astfel că este recomandat să respecți orele de pauză, de relaxare, să pleci în concediu cât mai departe de orice te-ar putea solicita, fizic și mental.
             În a doua parte a acestui an te simți mult mai revigorat, cu chef de muncă, dornic să concretizezi cât mai rapid ideile de care dispui.
            Este un an în care te vei preocupa mai mult de propria sănătate. Perioade deosebit de favorabile pentru a-ți reveni după probleme de sănătate sau pentru a urma diete sunt: 16 – 30 mai și 1 – 12 decembrie.
[sbscrbr_form]