Horoscop anual 2023, Gemeni

             Deviza acestui an este: „Dacă mi-am pierdut încrederea în mine, voi avea universul împotriva mea.” Ralph Waldo Emerson
      În acest an se preconizează schimbări importante, în ceea ce privește relația cu prietenii, grupurile din care faci parte dar și a modului în care te implici în crearea de noi proiecte menite să îți aducă beneficii materiale pe termen îndelungat. Îți este testată răbdarea și calmul, în relația cu prietenii dar și în relația de cuplu, îndeosebi în prima parte a acestui an.
         Tranzitul lui Jupiter prin semnul Berbec îți poate aduce prieteni și protectori influenți, popularitate în cadrul grupului, activități sociale intense, dorința dar și capacitatea de a concretiza proiecte ambițioase. Te bucuri de oportunitatea ca idealurile tale să prindă contur, îndeosei până la jumătatea lunii mai.

Dragoste, relatia de cuplu
Sentimental – relațional            
          Începutul de an te supune la tot felul de teste, în ceea ce privește relația de cuplu sau în cazul în care te-ai hotărât să dai startul unei relații de dragoste. Este o perioadă de revenire asupra unei foste relații de mariaj dar și de conștientizare a modului în care ești privit de o persoană de care te leagă amintiri frumoase. Poate fi momentul prielnic pentru a te împăca cu trecutul dar și pentru a descoperi care sunt nevoile reale în relația cu partenerul de viață.  
              Mercur, guvernatorul zodiei tale, retrogradează în acest an în perioadele: 1 – 18 ianuarie; 21 aprilie – 15 mai; 28 august – 15 septembrie, 13 – 31 decembrie 2023. Sunt perioade în care va trebui să revizuiești aspectele care țin de domeniul socio-profesional, să observi care sunt avantajele venite de pe urma unor asocieri, parteneriate sau chiar în relația de cuplu. Chiar dacă ai sentimentul că nimic nu se derulează așa cum ți-ai propus, ai ocazia să faci corecțiile necesare în activități derulate în trecut, ordine prin documente, computerul personal și/sau cel de la locul de muncă, înainte de a da startul unor noi proiecte de anvergură. Aceste perioade de retrogradare a lui Mercur îți testează răbdarea, abilitățile de relaționare, de comunicare. Este foarte important să fii mult mai prudent la decizile pe care le, la contractele pe care le semnezi, la călătoriile pe care le faci, la negocieri. Nu se recomandă oficializarea unei relații sentimentale în perioadele de retrogradare a lui Mercur.
            În prima parte a lunii ianuarie și septembrie dar și în luna decembrie te poți aștepta la tot felul de conflicte cu partenerul de viață, pe diferite teme. De asemenea nu sunt perioade bune pentru a da startul unei relații de dragoste. La începutul lunii iunie există șansa de a reaprinde pasiunea în relația de cuplu, cât timp vei conștientiza că iubirea înseamnă dedicare, respect, atenție față de nevoile celuilalt. Tot la începutul lunii iunie poate fi ocazia de a da startul unei relații de lungă durată, dacă nu ești deja implicat într-o astfel de relație.
             Chiar dacă startul acestui an pare a fi făcut cu stângul în plan amoros, ai ocazia de a recupera din timp și de a porni cu mai mult având la cuceriri și recuceriri în plan sentimental. Din a doua parte a lunii iulie primești semnale interesante, vis-à-vis de relații de iubire din trecut urmând o perioadă de arderi de natură karmică în plan amoros.

Cariera si baniCarieră, bani, locul de muncă          
      Intrarea lui Saturn în zodia Pești, din 7 martie, casa carierei pentru tine, aduce tot felul de obstacole, limitări care vizează domeniul socio-profesional forțându-te să înveți mai mult, să acumulezi informații menite să te ajute cu progresul din plan profesional. Este necesar să dai tot ce este mai bun, să valorifici la maxim experiența acumulată în plan profesional. Este timpul să te relansezi, să renaști în plan profesional, să ieși din starea de confort, să îți exprimi propriile dorințe, așteptările pe care le ai de la șefi, de la cei cu care interacționezi în plan profesional. Este un an în care vei pune bazele unei cariere de lungă durată.
            Se recomandă prudență în tot ceea ce ține de semnarea de contracte, acceptarea unor colaborări, investiții în perioadele de retrogradare a lui Mercur: 1 – 18 ianuarie; 21 aprilie – 15 mai; 28 august – 15 septembrie, 13 – 31 decembrie 2023.
            În luna iunie se recomandă înscrierea la cursuri de perfecționare care ar putea să te ajute în ocuparea unui post, o funcție de răspundere și implicit o creștere de salariu. Ești nevoit să faci călătorii în interes de serviciu sau folosești în avantaj personal informații legate de noi posibilități de câștig financiar.
            Perioade favorabile din punct de vedere financiar ar fi în lunile martie și aprilie, atunci când debordezi de energie, de ambiție și dorința de a te afirma în mediul de lucru, de a dezvolta relații de colaborare pe termen lung. De fapt, ești preocupat să recuperezi timpul pierdut din diferite motive, mai mult sau mai puțin personale.
           În acest an ai ocazia să te bucuri de creșterea veniturilor din muncă personală dar, pe de altă parte, ți se cere să fii chibzuit și să nu te hazardezi acceptând orice propunere de colaborare, de schimbare a unui job, până când nu îți creezi condiții cu adevărat favorabile pentru tine, din punct de vedere profesional și financiar, îndeosebi în lunile octombrie și noiembrie.
           Se poate vorbi despre un an în care îți este testată voința, răbdarea în atingerea țelurilor profesionale.

3D Character and Success

Sănătate                   
         Este nevoie de mai multă odihnă, îndeosebi în  lunile ianuarie, mai și iunie fiind necesar să o lași mai ușor cu efortul fizic și intelectual. În luna august este posibil să te confrunți cu probleme care țin de tensiune, circulația sângelui, infecții, probleme renale, epuizare nervoasă, impulsivitate. În lunile septembrie și octombrie te poți aștepta la senzația de oboseală acută, epuizare la nivel energetic fiind recomandată detașarea de grijile de la locul de muncă.
         Lunile martie, iulie și septembrie sunt perioade mult mai favorabile, în ceea ce privește propria sănătate. Ai capacitatea de a te reface rapid, după ce ai depus efort fizic și/sau intelectual.
           Se recomandă prudență în ceea ce privește analizele pe care le faci, în următoarele perioade: 1 – 18 ianuarie; 21 aprilie – 15 mai; 28 august – 15 septembrie; 13 – 31 decembrie 2023.
           În acest an este recomandat să te îngrijești cu seriozitate, să apelezi și la tratamente naturiste, la terapii neconvenționale.
[sbscrbr_form]